Bildirim
Z3 Compact Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekranı cok kücük olduğundan sıkılırsınız hemen.bence siparisi iptal edin m8 alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: lorik28
Kardeş şimdi z3c performans açısından abisi z3 e kafa tutan bi telefon. Hatta bazı performans testlerinde abisinden de iyi sonuçlar veriyor. M8 den de üstün resimde antutu benchmark testi sonuçlarını görebilirsin. Kısaca üçüde güzel performanslı telefonlar ama z3 ile m8 ekran boyutları büyük. Öncelikle ekran tercihini belirlemelisin. Bana sorarsan çok güzel bir tercih yapmışsın. Değiştirme derim. Tabiki son karar senin.
Değiştirmiyorum hocam verdim kararımı teşşekkürler yorumunuz için
-
Ekran buyuklugune bırsey dıyemem kıseye gore degısır tercıh,ama m8 falan z3compactla ozellıkle ılerıye donuk kıyaslanamaz,720p nın cok ıyı performans verdıgı gıbı daha kucuk ekrnada m8 den dha ustun batarya koymus sony,zaten guncelleme olarakta hep en az bır adım onde gıdecektır z3c -
doğru tercih yapmışsın performans olarak 720 p ekranı olduğu için z3 ve m8 den daha iyi batarya performansı olarak pek bir fark olmaz burda tek sorun senin için ekranın küçüklüğü olabilirki ekranda küçük değil sorun olmaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- pttavm telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X