Şimdi Ara

Z3 Compact Yasal Yol İzleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya kişi bu sorun hakkında onu açmış biliyorum ama benimkisi farklı bir soru bence.
    Telefonumun kapaklarını kapttığımdan adım gibi eminim. 1.50 metreninde altına inmediğimizden de eminim.
    Pressure mi ne o testi de yaptım (1009 gibi değer vardı, ekrana yüklendiğimde 1016 olup kaldırdığımda 990 lara inip enson tekrar 1009 oluyordu.
    Ama yaklaşık 10 dk bile sürmeyen bir su altı fotoğraflarından sonra ekran kapandı ve açılmıyor.
    Sorum şu aslında.
    Ben Manisa'da oturuyorum. Manisa'da bir tane Sony yetkili servisi var o da telefonlara bakmıyoruz dedi. Manisa'da hiç bir yer bakmıyor dedi ve yolladı.
    Ben bu telefonu Gittigidiyordan Cep Paket isimli bir dükkandan aldım.
    Şimdi ne yapmam gerekir. Cep Paketi mi arayacağım, Sony'nin izmirdeki servislerine mi gideceğim. Kutuya bakıyorum evi aradım taradım anlaşmalı bir şirketleri yok sanırım KVK veya Genpa gibi. Garanti Belgesini de bulamadım onu da bulacağım inşallah
    Şimdi neler yapmam lazım ve büyük ihtimal başlarından savacalar kullanıcı hatası diye. Hakem heyetine mi gitmem gerekiyor. Orda süreç nasıl işliyor neler yapmam lazım anlatır mısınız?
    Şimdiden Teşekkürler..

• İşin çok zor hocam. Geçmiş olsun.
  • Sizinde mi başınıza geldi?
    Neler yaptınız?
  • Bu arada satın aldığım yeri aradım bana Delta Servis ile görüşmemi söylediler. Numara verdiler bu gün aradım bant kaydı geçip kapattılar.
  • Yazık şu telefonları suya dayanıklı diye satıyorlar sertifikalı üstelik.Arızalandıktan sonra ya çöpe atıcan yada tamir ettirip kullanıcan yada satıcaksın o haliyle.Telefonunuz hangi garanti kapsamında ise onun merkez numarasını arayın durumu anlatın,ona göre bir yol izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Hocam kapaklarin ic kisminda renk degisimi var mi pembemsi ya da kirmizimsi

• quote:

Orijinalden alıntı: quppas

Hocam kapaklarin ic kisminda renk degisimi var mi pembemsi ya da kirmizimsi

Hocam anladığım kadarıyla baktım.
    Pembe veya kırmızımsı bir renk göremedim sanırım doğru anladım.
  • cakiroglu_m.ali kullanıcısına yanıt
    Beyaz renkliyse kapaklardan su almamistir. Garanti kapsamina girer diye dusunuyorum servise verin bence

• UP
  • UP
  • UP
  • Hocam bende de xperia z2 var gecen 1 hafta once havuza soktum 10 sn tutup kaldirdim telefon 3 kez titreyip 1 kez titremeye basladi neyse en sonunda acildi ama goruntu yok ve dokunmatik calismiyor bende napacam simdi Sony ye guvendik su gecirmez diye millete satiyorlar sonra su gecirince kullanici hatasimis
     Z3 Compact Yasal Yol İzleme Z3 Compact Yasal Yol İzleme Z3 Compact Yasal Yol İzleme

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hocam bende de xperia z2 var gecen 1 hafta once havuza soktum 10 sn tutup kaldirdim telefon 3 kez titreyip 1 kez titremeye basladi neyse en sonunda acildi ama goruntu yok ve dokunmatik calismiyor bende napacam simdi Sony ye guvendik su gecirmez diye millete satiyorlar sonra su gecirince kullanici hatasimis
     Z3 Compact Yasal Yol İzleme Z3 Compact Yasal Yol İzleme Z3 Compact Yasal Yol İzleme

Garantiye yolladın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiroglu_m.ali

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hocam bende de xperia z2 var gecen 1 hafta once havuza soktum 10 sn tutup kaldirdim telefon 3 kez titreyip 1 kez titremeye basladi neyse en sonunda acildi ama goruntu yok ve dokunmatik calismiyor bende napacam simdi Sony ye guvendik su gecirmez diye millete satiyorlar sonra su gecirince kullanici hatasimis

Garantiye yolladın mı?

Yok hocam daha yollamadim emin degilim her gondereni geri iade ediyolarmis sivi temasi kullanici hatasi diye napacagimi şaşırdım
    Kvk yami versem teleservicemi yoksa benim youtube dan buldugum sony xperia sivi temasi tamir sirketinemi versem ( 100 lira tamir ucretimis )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkili servis mi o youtube de ki şirket. Birde senin ürün paralel ithalat mı?
  • o sensör testinde üstüne bastırınca o değer değişmicekti, sadece kapaklar açıkken veya bir yerde az da olsa sızıntı varsa değişir.

yani sen değişirken sokmuşsun. su girmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

o sensör testinde üstüne bastırınca o değer değişmicekti, sadece kapaklar açıkken veya bir yerde az da olsa sızıntı varsa değişir.

yani sen değişirken sokmuşsun. su girmiştir.

Nasıl ya kapaklar kapalıyken değişiyor diye okudum ben z3 compact kullanıcıları ana konuda.
  • pardon yanlış demişim. sayılar değişse de parmağımızı çekinde düzelcek. sayının değişmesi biz bastırdığımızda basınç oluşuyor, çünkü kapaklar kapalı içinden hava bile çıkamadığı için basınç oluyor.

Ama kapaklar açıkken zaten biz bastırınca basınç dışarı çıkıyor.

http://z3compact.com/sony-xperia-z3-compact-su-gecirmezlik-testi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

pardon yanlış demişim. sayılar değişse de parmağımızı çekinde düzelcek. sayının değişmesi biz bastırdığımızda basınç oluşuyor, çünkü kapaklar kapalı içinden hava bile çıkamadığı için basınç oluyor.

Ama kapaklar açıkken zaten biz bastırınca basınç dışarı çıkıyor.

http://z3compact.com/sony-xperia-z3-compact-su-gecirmezlik-testi/

Bende de parmağımı çektikten sonra düzeldi zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.