Şimdi Ara

Z3 EKRAN DEĞİŞİMİ SONRASI SU GEÇİRİR Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu aldıkta 4 gün sonra camını çatlattım ve garantiye gönderdim. 550 tl bi fiyat çıkardılar ve yaptrmaya karar verdim. Tek korkum değişiklikten sonra su geçirme özelliğini kaybetmesi. Böyle bi durum var nı yoksa geçirmeme özelliği devam mı edecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grumm2

Telefonu aldıkta 4 gün sonra camını çatlattım ve garantiye gönderdim. 550 tl bi fiyat çıkardılar ve yaptrmaya karar verdim. Tek korkum değişiklikten sonra su geçirme özelliğini kaybetmesi. Böyle bi durum var nı yoksa geçirmeme özelliği devam mı edecek?

Duzgun yaparlarsa su gecirmez ama ben pek ihtimal vermiyorum gecirmeyecegine.
  • Yav sony almayin kullanmayin kasa sorunlari su gecirme kamera sorunlarini duzeltene kadar almayin basiniz agrir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adv11

Yav sony almayin kullanmayin kasa sorunlari su gecirme kamera sorunlarini duzeltene kadar almayin basiniz agrir

Çözüm önerilerin varsa söyle, burası subjektif görüşlerin yeri değil

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Orijinalden alıntı: adv11

Yav sony almayin kullanmayin kasa sorunlari su gecirme kamera sorunlarini duzeltene kadar almayin basiniz agrir

Çözüm önerilerin varsa söyle, burası subjektif görüşlerin yeri değil

Tamam k.b ama insanlarin bilmesi lazim o kadar para yazik gunah bir degil iki degil

• adv11 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben aldım gayet memnunum telefonu iyi kulanmazsan eğer suyun içine sokarken kapakları güzelce kapatmazsan tabiki de su geçirir. Ama yorumun için sağolasın.
  • catalyst kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. eğer tamirden geldikten sonra su geçirip sıkıntı çıkarsa yaparlar mı yoksa direk kullanıcı hatası mı derler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grumm2

Haklısın hocam. eğer tamirden geldikten sonra su geçirip sıkıntı çıkarsa yaparlar mı yoksa direk kullanıcı hatası mı derler?

Servis kagidinda suya sokmayin belirtmemislerse yapmalari lazim elbette.
  • catalyst kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.