Şimdi Ara

Z3 EKRAN KARARMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z3 Telefonumla en son twitch tv tıkladım bir anda ekran karardı telefonu açıp kapamayı deniyorum ama sürekli karanlık ekran başka hiç bir şey yok telefon açılıp kapanıyor titreme her şey tamam ama sadece karanlık ekran ne oldu ki durduk yere şimdi bu telefona konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim telefonum şarjı en son %80 üzerindeydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kh4nu

Z3 Telefonumla en son twitch tv tıkladım bir anda ekran karardı telefonu açıp kapamayı deniyorum ama sürekli karanlık ekran başka hiç bir şey yok telefon açılıp kapanıyor titreme her şey tamam ama sadece karanlık ekran ne oldu ki durduk yere şimdi bu telefona konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim telefonum şarjı en son %80 üzerindeydi...

Ekranda sıkıntı va. Cok karanlıkta bakar mısın açtığında ekrana geliyor mu bır seyler. Bırde sım kapagını ac orada kırmızı buton var ıgneyle reset atmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kh4nu

Z3 Telefonumla en son twitch tv tıkladım bir anda ekran karardı telefonu açıp kapamayı deniyorum ama sürekli karanlık ekran başka hiç bir şey yok telefon açılıp kapanıyor titreme her şey tamam ama sadece karanlık ekran ne oldu ki durduk yere şimdi bu telefona konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim telefonum şarjı en son %80 üzerindeydi...

Cihazı rest atıp açmayı deneyin, Olmadı usb den takıp sony comparation ile onarım yap sorun çözülmezse servise göndermeniz gerek. Bahsettiğiniz gibiyse sorun ekran-anakart yada birebir değişim olur cihaz. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.