Şimdi Ara

z3 su geçirmelik zamanzingosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    25 12 tarihinde aldığım xperia z3 telefonumu 5-10 defa suya soktum hiçbi problem yoktu ancak 30 01 tarihinde akvaryuma sokmam sonucunda telefon tahminen hoparlörden su aldı. Kapakları neredeyse hiç açılmadı manyetik şarj kullandım. Izmirde kvkya verdim. Sizce gidişatı ne olur hangi alternetiflerde nasıl yollar izlemeliyim?
    Oradaki hatunla konuştuk. Kadın tahminen garanti dahilidir dedi. Şimdilik kvk sitesinde garanti dahili görünüyor. Test için merkez şubeye gönderildi gibi bişey yazıyor. Ben açıkçası serviste 23 gün sınırıyla ilgili bi sıkıntı olursa direkt para iadesi isteyeceğim düşüncesindeyim. Erken teslim ederlerse mecburen mahkemelik olur. Çok okudum hepsi genelde parça değişimi demiş. Geneli de kutu değişimine çevrilmiş. Siz ne önerirsiniz.
    Kvkya mail atayım mı? Zaten kadın kutu değişimi isteniyor diye yazdı tamir formuna. Yapılabilecekler neler. Ürünün takibini sizlerle paylaşacağım.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: byhaga42

Merhaba arkadaşlar.
    25 12 tarihinde aldığım xperia z3 telefonumu 5-10 defa suya soktum hiçbi problem yoktu ancak 30 01 tarihinde akvaryuma sokmam sonucunda telefon tahminen hoparlörden su aldı. Kapakları neredeyse hiç açılmadı manyetik şarj kullandım. Izmirde kvkya verdim. Sizce gidişatı ne olur hangi alternetiflerde nasıl yollar izlemeliyim?
    Oradaki hatunla konuştuk. Kadın tahminen garanti dahilidir dedi. Şimdilik kvk sitesinde garanti dahili görünüyor. Test için merkez şubeye gönderildi gibi bişey yazıyor. Ben açıkçası serviste 23 gün sınırıyla ilgili bi sıkıntı olursa direkt para iadesi isteyeceğim düşüncesindeyim. Erken teslim ederlerse mecburen mahkemelik olur. Çok okudum hepsi genelde parça değişimi demiş. Geneli de kutu değişimine çevrilmiş. Siz ne önerirsiniz.
    Kvkya mail atayım mı? Zaten kadın kutu değişimi isteniyor diye yazdı tamir formuna. Yapılabilecekler neler. Ürünün takibini sizlerle paylaşacağım.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

Kardeş niye zorla suya sokuyon ? Su geçirmezlik derken heralde üstüne su dökülünce birşey olmaz felan onu kast ediyorlar yüzdürün lifleyin demiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de musluğun altına tuttum normalde bir şey olmuyordu. Ama bu sefer alt hoparlörde sorun oldu ses hem cızırtılı hem de kısık geliyor. Suyla fazla oynamamak gerekiyormuş

• Torato eyvallah ayrıca kardeş orda sana dair bi hakaret yok. Eğer öyle anlaşılmaya meyil verdiysek kusura bakma dediğimizin de yediğimizin de arkasındayız. Ha merak ediyorsan ben su altında video çekmeye aldım su altı için kamera değil telefon istedi canım. Konuya dair yardımların için sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne demek beyler bilgisi olan var mı son durum bu şimdilik
     z3 su geçirmelik zamanzingosu

• kvk izmir kadar gereksiz bir servis yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslıadam

kvk izmir kadar gereksiz bir servis yok

Kvk nin hangi subesi sorunsuz ki ?

20 gune gelir cihaziniz gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 kullanıyorum hergün yıkarım istisnasız 1 yıldır tık yok..

• Arkadaşlar az önce haber geldi ekran eğikmiş 500 lira para istiyorlar. Alıp teleservise vereceğim arkadaş bu ne ya. Telefon fabrikasyon hatalı belki eğikliği de fabrikasyon hatalı. Bakalım teleservisten de aynı sonucu alırsam şikayete başvurcam. Önerisi olan ya da aynı sorunu yaşayan var mıdır? Eğik ekran nedir ya bir ayda ekranın eğiliyorsa ben o telefonu 1 seneye o şekline getiririm. Bende potansiyel var ya

• su durumlarında genelde kullanıcı hatası diyorlar, para istemelerine şaşırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhaga42

Arkadaşlar az önce haber geldi ekran eğikmiş 500 lira para istiyorlar. Alıp teleservise vereceğim arkadaş bu ne ya. Telefon fabrikasyon hatalı belki eğikliği de fabrikasyon hatalı. Bakalım teleservisten de aynı sonucu alırsam şikayete başvurcam. Önerisi olan ya da aynı sorunu yaşayan var mıdır? Eğik ekran nedir ya bir ayda ekranın eğiliyorsa ben o telefonu 1 seneye o şekline getiririm. Bende potansiyel var ya

Servis ekranları entegreli olduğu için muhtemelen Teleserviste size aynısını söyleyecektir. Eliniz deki raporlarla birlikte Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.
  • Arkadaşım geçmiş olsun ama bu telefonlarda suya dayanıklı diye satılıyor. Yani su geçirmez diye birşey yok. Ama sony reklamlarında havuzda erkek ve hatunlar telefonla şov yapıyorlar Da arkasında durmuyorlar. Bende z1 Compact vardı atıyordum kovanın içinde baya bir bekliyordu. Hiç bir sıkıntı olmadı. Biraz şans işi ben şansımı zorlamadan gözüme gibi koruyorum. Aldığımdan beri suya temas ettirmedim ..mahkeme durumunda sony reklamı güzel bir delil olabilir

• Kvk saçma işler yapıyor bazen adamları rahat bırakma
  • Cihazı aldığında kendin bir basınç testi yapsana bakalım değerler ne durumda ? Telefon nasıl eğik oluyor anlamadım üstüne falan mı oturdunuz ? Tabi ki öyle bir şey yapmamışsınızdır da bence üstüne gidin teleservice daha beterdir direkt sizi suçlarlar. Bunlar en azından tamire almışlar falan öyle yok demişler. En olmadı hakem heyetine gideceksiniz ben 8 ay bekledim ama benim problemim su ile falan alakalı değildi.
  • Biladerler çok sağolun en kötü telefonu göndercem yapsınlar parasıyla. Parasıyla yaptırıp dava edicem detaylı teknik rapor istedim. Telefon hoparlörü konusunda ayıplı eyvallah ya bi düşün kardeşim telefon ilk çıkışında eğik olamaz mı bi ayıp varsa bunu örtmek üzerine kurulu bi uygulamaya başvurun her sony centerda telefon bakanlara sonuna kadar anlatacağım almayın diyeceğim. Thm ye başvuracağım. Bimer de dahil. Eğer bimerde haklı bulunursam dava açıp para alıcam

• Eğik olmayan telefonumu baya eğmişler ve telefonun arka kapağı tam yapıştırılmamış geldi sizce naapmalıyım verdiğimde hiç bir eğiklik yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.