Şimdi Ara

Z3c yeni aldım. Sol alt köşesindeki plastik Uç yerinden çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekinmeden alabilirsiniz. Benim yaşadığım sorun hangi marka olursa olsun yaşanabilir. Oldukça güzel bir cihaz. Paramı geri alabilirsem aynı cihazdan alabilirim yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • savanam S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Oradaki görevli 3 ay da olur 6 ayda olur belli olmaz dedi. Sanırım sonuç almak zaman alacak.

• Arkadaşlar paramı 24 kasımda geri aldım. Gittim xiaomi mi4 aldım. Çok memnunum. Urastim biraz ama sonuç mutlu son oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savanam S kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. buradaki arkadaşlar için de yardımcı olur konu, haklarımızı kullanalım

• Tesekkur ederim. Kesinlikle haklarınızı kullanmalıyız. Sorun yasayan arkadaşlar için yardımcı olmaya çalışırim. Aslında o kadar da zor değil. Önemli olan zamanında başvuru yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Arkadaşlar paramı 24 kasımda geri aldım. Gittim xiaomi mi4 aldım. Çok memnunum. Urastim biraz ama sonuç mutlu son oldu :)

Hakem heyetine başvuru yaparken, kime karşı dava açtınız? Ürünü aldığınız x elektronik v.s. firmasınamı? Sony'e? Yada Teleservis'e mi?

Parayı kim ödedi size? Konuyu açarsanız bu gibi durumları yaşayanlara daha fsydalı olabilir. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Arkadaşlar paramı 24 kasımda geri aldım. Gittim xiaomi mi4 aldım. Çok memnunum. Urastim biraz ama sonuç mutlu son oldu :)

Hakem heyetine başvuru yaparken, kime karşı dava açtınız? Ürünü aldığınız x elektronik v.s. firmasınamı? Sony'e? Yada Teleservis'e mi?

Parayı kim ödedi size? Konuyu açarsanız bu gibi durumları yaşayanlara daha fsydalı olabilir. Geçmiş olsun

Dava faturada hangi firma yazılı ise ona açılır. Ödemeyi o firma yapar. Sony ile alakasız yani kısacası.

• 1. Önce hakem heyetine şikayet dilekçesi hazirliyorsunuz. Şikayet ettiğiniz mercii ürünü satın aldığınız firmadır.
    2. İade etmek istiyorsaniz firmaya iadeli taahhütlü iade bildirim dilekçesi gonderiyorsunuz. Bu 14 gün içinde olmali. Postaneden aldığınız kağıdı sakliyorsunuz.
    3. Eğer ayıplı malsa zaten 14 gün içinde koşulsuz iade hakkımız var. Ama 14 günü geçmişse ayıplı mal bildirim dilekçesi gonderiyorsunuz firmaya ve yine iadeli taahhütlü olacak.
    4. Simdi siz normal yolla firmaya urunu gonderin. Bunlarda iadeyi reddetsinler. İnternet sayfasında reddedildigiyle ilgili sayfanın çıktısını alin.
    5. Varsa ürünün faturası yoksa olmasa da olurmuş. Ben fotokopi sini edindim onla hallettim.
    6. İade bildirim dilekçesinin yada ayıplı mal dilekçesinin fotokopisini edinin. Birini firmaya gonderdiniz, biri de sizde olmalı.
    7. Şikayet dilekçesiyle birlikte, ayıplı mal bildirisinin sizdeki örneği yada iade bildirim dilekçesinin sizdeki örneği, varsa fatura, reddin internet çıktısı, postaneden aldığınız iadeli taahhütlü gönderi fişi(olmazsa olmaz). Mali internetten aldığınızda dair kargo fislerinin hepsini dosyaliyorsunuz ve tüketici hakem heyetine veriyorsinuz.
    8. Eğer doğru zamanda başvuru yapmissaniz ve gerçekten hakliysaniz karşı tarafı madur etme gibi bi çabanız yoksa mutlu sona erisirsiniz
    9. Fakat bi 4-5 ay beklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savanam -- 1 Aralık 2015; 22:18:25 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.