Şimdi Ara

Z3Compact - Hızlı Şarj ve Kablosuz Şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hayırlı hafta sonları dilerim herkese.Sizlere cevabını bulamadığım bi kaç soruyu sormak istiyorum.

1- Z3 Compact model bir telefona sahibiz kablosuz şarj standları (hani cihazı üzerine koyuyorsun şarj olmaya başlıyor) z3 compact destekliyor mu bunu ? herhangi birinde
    2- Z3 Compact ile sonymobile.com da ''harika uyumlu'' diye tanıttığı hızlı şarj cihazı var EP881 bu 2.0a mı yoksa 2.1a mı ? Daha iyisi var mı ? Ya da bu z3 compact ın bataryasına çok zarar verir mi çünkü z3-z3c-z2 için harika uyumlu diye yazıyor başka cihazlarında göremedim belki daha iyisi vardır.
    3-Sony dk48 manyetik dock alsam ve hızlı şarj adaptörünü buna bağlasam normal direk telefona bağlamış gibi işe yarar mı ?

Bunları sormamdaki sebep abime alacağım dock da hızlı şarjda çok işini görecektir bingölde bir ilçede astsubay zaten eşi felan gitmedi yanına ev bulamadılar misafirhanede kalıyor z3compact çok iyi onun için su toz dayanıklı küçük güçlü ve şarjı müthiş o yüzden kaş yaparken göz çıkartmayalım.
    Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum konuyu takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 10 Ekim 2015; 16:26:28 >

• Arkadaşlar 2 gözümü açtım bekliyorum yok mu bilen birileri ?
  • Uyumlu dock var hocam bir de manyetik sarj kablosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz şarj özelliği yok. Manyetik şarj özelliği var. Aynı zamanda s 801-ac sayesinde hızlı şarjı destekliyor. Fakat yanlış okumadıysam sadece manyetik şarj bölümünden hızlı şarjı destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Kablosuz şarj özelliği yok. Manyetik şarj özelliği var. Aynı zamanda s 801-ac sayesinde hızlı şarjı destekliyor. Fakat yanlış okumadıysam sadece manyetik şarj bölümünden hızlı şarjı destekliyor.

tam olarak anlamadım açarsanız örneklendirirseniz yardımcı olmuş olursunuz teşekkürler.
  • Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt
    telefonun iki ayrı şarj olma bölümü var. birincisi bilindik androit telefonların klasik kablosu. diğeri ise manyetik uçlu mıknatıs uçlu yani bir kablo.
    niye iki tane düşünülmüş, çünkü klasik olanı bir kapak ile korumaya almış sony, kapağı açmadan şarj edemiyorsunuz. manyetik olanı ise dışarıda ve su geçirmiyor. yani sony manyetik olanı tercih edin ve su geçirip benim kafamı ütülemeyin demek istemiş olabilir.

• Böyle kablolar varmış. Fiyatıda abartılı değil. 30 TL, güzel bir seçenek.
  • Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt
    Ep881 hızlı şarj cihazı değil. Kutudan çıkan ep880 ile aynı özelliklerde dir. Manyetik hızlı sarj desteklemez normal hızda şarj olur. Hızlı sarj isteniyorsa UCH-10 veya Quickcharge 2.0 sertifikalı bir şarj adaptörü ile usb portundan şarj edilmelidir. Z3c narin bir cihaz. Askeriyede kullanıma uygun olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimean

Böyle kablolar varmış. Fiyatıda abartılı değil. 30 TL, güzel bir seçenek.

Bu kablodan z1 için aldım beşpara etmez şarz ederken yeşil etmezken kırmızı yanıyor şarza baglayıp yatıyosun telefon uyarı veriyor düzeltyosun kırmızı yanıyor parçaladım attım ve kendi kablosunun ucuna takılan ufak manyetik şarz aparatı aldım dünya varmış aliexpresten 4 liraya geldi hepsi burdada 19 lira falan onu tavsiye ederim

• thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Linkini yada fotoğrafını atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimean

Linkini yada fotoğrafını atabilir misin?

http://www.hepsiburada.com/microsonic-sony-xperia-z-serisi-micro-usb-to-manyetik-sarj-donustucu-adaptor-z3-z2-z1-z1-compact-p-TELSARJMICSXPRADP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.