Merhaba arkadaşlar hayırlı hafta sonları dilerim herkese.Sizlere cevabını bulamadığım bi kaç soruyu sormak istiyorum.
1- Z3 Compact model bir telefona sahibiz kablosuz şarj standları (hani cihazı üzerine koyuyorsun şarj olmaya başlıyor) z3 compact destekliyor mu bunu ? herhangi birinde 2- Z3 Compact ile sonymobile.com da ''harika uyumlu'' diye tanıttığı hızlı şarj cihazı var EP881 bu 2.0a mı yoksa 2.1a mı ? Daha iyisi var mı ? Ya da bu z3 compact ın bataryasına çok zarar verir mi çünkü z3-z3c-z2 için harika uyumlu diye yazıyor başka cihazlarında göremedim belki daha iyisi vardır. 3-Sony dk48 manyetik dock alsam ve hızlı şarj adaptörünü buna bağlasam normal direk telefona bağlamış gibi işe yarar mı ?
Bunları sormamdaki sebep abime alacağım dock da hızlı şarjda çok işini görecektir bingölde bir ilçede astsubay zaten eşi felan gitmedi yanına ev bulamadılar misafirhanede kalıyor z3compact çok iyi onun için su toz dayanıklı küçük güçlü ve şarjı müt Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum konuyu takip ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme