Şimdi Ara

Z4 ALIYORUM YARDIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-s2000-2009-gorunum-51292823/detay/?#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-labarna-dan-1997-porsche-boxster-hardtop-li-turbo-jantli-body-ki-49353984/detay/?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2003-bmw-320-ci-fume-siyah-48448133/detay/?#

belki düşünürsün?

cok saolun ugrasmıssınz fakat heralde bakmadığım araştrmadığım araba yoktur,hepsinin arasından bi çok şeyi göz önünde bulundurark z4ü seçtim,kısmet olursada alicam işlh

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyros

Selamlar,

Bizde 2003 Z4 3.0 var. 3.0'ı gördüğümüz her yerde basınca 14-15 gibi tüketimi oluyor, sakin kullanınca 12-13 arası oluyor.

Ciddi misiniz ?

Ben araba kullanmayı bilmiyorum herhalde. sizin değeriniz; 3000cc motor sakin kullanım 12-13 lt, benim değerim; 1600cc motor sakin kullanım 11-12lt. Hani z4 küçük falan gibi dursa da Focus'tan en fazla 100kg falan daha hafif bir araba.

Satayım da z3 aliyim bari 2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

quote:

Selamlar,

Bizde 2003 Z4 3.0 var. 3.0'ı gördüğümüz her yerde basınca 14-15 gibi tüketimi oluyor, sakin kullanınca 12-13 arası oluyor.

Ciddi misiniz ?

Ben araba kullanmayı bilmiyorum herhalde. sizin değeriniz; 3000cc motor sakin kullanım 12-13 lt, benim değerim; 1600cc motor sakin kullanım 11-12lt. Hani z4 küçük falan gibi dursa da Focus'tan en fazla 100kg falan daha hafif bir araba.

avrupada filan mı yasıyorsunuz vergiyi hesaplamıyorsunuz

• bu grupta RX8 derim çünki 4 kişilik ama motor sorun onlardada kullananlar değil diyorlar motoru gayet iyi falan hiç 100.000 km de sorunsuz diyenini görmedim
    azur mavisimi ne var hastasıyım o arabanın ama dediğim gibi motorunu iyi araştırıp almak gerek vergiside çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

quote:

Selamlar,

Ciddi misiniz ?

avrupada filan mı yasıyorsunuz vergiyi hesaplamıyorsunuz

hmm doğru, tamam 2.2 alırız 1.9 alırız aynı hesaba gelir

• @Pyros
    3.0lar zaten standart 17 incle geliyor sport paketle 18 e cikiyor. 2.5 ler standart 16 ile geliyor sport paketle 17 ye cikiyor. Fakat dedigim gibi bu Amerika donanimi Turkiyede farkliliklar olabilir. Yine de sport paketli 3.0larin sizin kullandiginizdan daha alcak olmasi lazim.

@Umur19

Arkadan kayma konusunda bugune kadar ben hic sorun yasamadim. Tabiiki arkadan cekisli aracin kontrolu onden cekisli bir araca gore farkli. Fakat Z4`un yol tutusu cok iyi. Bugune kullandigim sedan,hb araclardan cok daha zor kayiyor. Viraj alirken deneme icin gaza sonuna kadar bastigimda oldu, tek farkettigim sey arkada hafif bir oynama ve konsolda yanan isik oldu. Pyros`un dedigi gibi DSC tusuna dokunmadiginiz surece sizi tehlikeye sokacak bir durum yasamazsiniz.
    Pyrosun soyledigi dogru ne alirsaniz alin bir ustunu isteyeceksiniz. Ben 2.5 yeter dedim aldim, ilk aldigimda ne kadar hizli diyordum. Simdi ara sira 3.0 alsaydim keske diyorum. Ama sonucta Tr`ye donunce gene 100 beygirlik araclara mahkumum o yuzden ucurum acilmasin di mi:)

Z4 bence bu tarz araclar arasinda dengeyi en iyi kurmus olan. S2K`daki ic mekan kalitesi Z4le karsilastirlamaz bile. TT`nin yol tutusu Z4`ten bir hayli geride ve arac cok esniyor(eski kasa). Aldiktan sonra da bizi bilgilendirin.Simdiden gule gule kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

@Pyros
    3.0lar zaten standart 17 incle geliyor sport paketle 18 e cikiyor. 2.5 ler standart 16 ile geliyor sport paketle 17 ye cikiyor. Fakat dedigim gibi bu Amerika donanimi Turkiyede farkliliklar olabilir. Yine de sport paketli 3.0larin sizin kullandiginizdan daha alcak olmasi lazim.

@Umur19

Arkadan kayma konusunda bugune kadar ben hic sorun yasamadim. Tabiiki arkadan cekisli aracin kontrolu onden cekisli bir araca gore farkli. Fakat Z4`un yol tutusu cok iyi. Bugune kullandigim sedan,hb araclardan cok daha zor kayiyor. Viraj alirken deneme icin gaza sonuna kadar bastigimda oldu, tek farkettigim sey arkada hafif bir oynama ve konsolda yanan isik oldu. Pyros`un dedigi gibi DSC tusuna dokunmadiginiz surece sizi tehlikeye sokacak bir durum yasamazsiniz.
    Pyrosun soyledigi dogru ne alirsaniz alin bir ustunu isteyeceksiniz. Ben 2.5 yeter dedim aldim, ilk aldigimda ne kadar hizli diyordum. Simdi ara sira 3.0 alsaydim keske diyorum. Ama sonucta Tr`ye donunce gene 100 beygirlik araclara mahkumum o yuzden ucurum acilmasin di mi:)

Z4 bence bu tarz araclar arasinda dengeyi en iyi kurmus olan. S2K`daki ic mekan kalitesi Z4le karsilastirlamaz bile. TT`nin yol tutusu Z4`ten bir hayli geride ve arac cok esniyor(eski kasa). Aldiktan sonra da bizi bilgilendirin.Simdiden gule gule kullanin.

malesef daha almama bi kaç ay var ama aldığımda z4le ilgli bilmediğiniz hiçbişy kalmicak.merak etmeyn:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Alcaksan git hard top al, türkiyede tente işini görmez.

aynen. bence çok da çirkin duruyor.
  • Yalnız 2.5 le 2.0 arasında performans farkıda göz önünde bulundurulmalı, ne kadar ekmek okadar köfte misali
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Alcaksan git hard top al, türkiyede tente işini görmez.

aynen. bence çok da çirkin duruyor.

hiç katılmıyorum size,çok şık duruo bnce tente.şiir gbi oldu:)
  • quote:

Ciddi misiniz ?

Bu mesajınızı hangi amaçla yazdığınızı ve ne amaçla dalga geçmeye çalıştığınızı anlamadım. Yine aynı üslupla yazan metintaşçı nickli arkadaşada aynı yorumlarımı iletiyorum.
    Yakıt tüketimi konusunda farkında olmadığınız birşeyi ekliyeyim Z4 3.0 trafik aktığı sürece fazla yakmıyor, durk kalk yaparsanız araba deli bir biçimde tüketiyor. Sizin otomobil kullandığınız ortam/trafik nasıl bilmiyorum ancak benim kullandığım ortamda/trafikte durum bu. Fikir vermesi açısından 2006 Toyota Corolla ile arada basarak 9-9,5 yakıyorum ve ekonomi amaçlı 8litre civarı yakıyorum. Eğer halen inanmamakta ısrarlıysanız İstanbulda Altunizade'de oturuyorum. Buyrun gelin şu an genelde basarak gidiyoruz yol bilgisayarındaki ortalamayı ve gazlayınca ne yaktığını seve seve gösteririm.
    Ancak siz bir daha çıkıp burada ben araba kullanmayı bilmiyormuşum diye yazar mısınız veya yazabilir misiniz o size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyros -- 7 Haziran 2011; 10:12:31 >

• quote:

quote:

Ciddi misiniz ?

Bu mesajınızı hangi amaçla yazdığınızı ve ne amaçla dalga geçmeye çalıştığınızı anlamadım. Yine aynı üslupla yazan metintaşçı nickli arkadaşada aynı yorumlarımı iletiyorum.
    Yakıt tüketimi konusunda farkında olmadığınız birşeyi ekliyeyim Z4 3.0 trafik aktığı sürece fazla yakmıyor, durk kalk yaparsanız araba deli bir biçimde tüketiyor. Sizin otomobil kullandığınız ortam/trafik nasıl bilmiyorum ancak benim kullandığım ortamda/trafikte durum bu. Fikir vermesi açısından 2006 Toyota Corolla ile arada basarak 9-9,5 yakıyorum ve ekonomi amaçlı 8litre civarı yakıyorum. Eğer halen inanmamakta ısrarlıysanız İstanbulda Altunizade'de oturuyorum. Buyrun gelin şu an genelde basarak gidiyoruz yol bilgisayarındaki ortalamayı ve gazlayınca ne yaktığını seve seve gösteririm.
    Ancak siz bir daha çıkıp burada ben araba kullanmayı bilmiyormuşum diye yazar mısınız veya yazabilir misiniz o size kalmış.

dalga gecmek gibi bir niyetim yoktu, tam tersine gercekten sasirdigim icin yazmistim. Sondaki "satayim da 2.8 z3 alayim bari" lafi da espriydi. Sonraki arkadasta bana itafen bir sey yazmis o da muhtemelen espri kategorisine giriyor. Neyse internet ortaminda kimin ne oldugu belli olmaz derler ya, yazdiklarimiza dikkat etmek lazimmis. Bu kadar alinacaginizi bilsem demezdim öyle bir sey.

Konuyu kirletmeye gerek yok, size iyi forumlar.

• quote:

quote:

Ciddi misiniz ?

3.0 basmadıgım zaman 2.0 la aynı yakıyor hemen hemen ama bastıgın zaman cok cok fark var

• aracın bakımlarını nerde ve kaça yaptırıyorsunuz?
    quote:

Selamlar,

Bizde 2003 Z4 3.0 var. 3.0'ı gördüğümüz her yerde basınca 14-15 gibi tüketimi oluyor, sakin kullanınca 12-13 arası oluyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi makyajlılar 2005 yılı ile başlıyor ve yine dediği gibi ayırt etmek son derece kolay. Runflat lastikler ile kullanıyoruz, evet araç sert ancak konfor sıfır demek zor. Doğrusu bu yorum birazda sertlikten ne anladığınıza bağlı, almadan önce mutlaka kullanın rahatsız ediyorsa kesinlikle arabayı almayın. İnanın sevgili Türkiyemin yollarının berbatlığından o oto ile yaşayabileceğiniz sorunlara inanamazsınız. Tavan konusuna gelince kapalı garaj olmadan kullanıyoruz, kışın aracın üstüne tente serdik, yağmur yağacağına inandığımız zamanlarda da tente serdik allaha şükür şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık. Yeri geldiğinde bu arabayı yağmur altında filan kullandığımızı da ekliyeyim.

Arkadaşın dediği sport paketteki sport düğmesi, 17inç jant filan bizimkinde de var. Bilmiyorum standart halinde sert ve alçak mıdır ama hiç sanmıyorum, gördüğüm tüm 3.0lar bizimki ile aynı yükseklikte.

Araca gelince demek istediğim ilk şey eğer alırsanız geçmiş olsun, bunu değiştirince otomobil bulmanız bayağı zor olacak. Bizim aracı satışa çıkardık ve yerine yenisinden başka ne alabiliriz bir türlü karar veremiyoruz. Kullanımı korkunç keyifli bir otomobil. Ama yukarıda dediğim gibi kesinlikle almadan önce kullanın, eğer sert geliyorsa hiç bulaşmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.