Şimdi Ara

Z5 COMPACT VS İPHONE SE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 haftaya kadar yeni telefon alacağım fakat 2 telefon arasında kaldım Z5 COMPACT mı alıyım yoksa İPHONE SE mi alıyım sizce hangisi daha uygun ? cevaplarsanız çok sevinirim

• İkiside iyi telefon buna kendin karar ver ama ben olsam androide para bağlamam. İos alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    işte bende ikisi arasında karasız kaldım onun için konu açtım :D
  • İos al bence. Burda zaten herkes iosu tavsıye eder. Androıd bolumunede konu ac ona gore karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 12 Nisan 2016; 15:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İos al bence. Burda zaten herkes iosu tavsıye eder. Androıd bolumunede konu ac ona gore karar ver.
    hız olarak ikisi arasında milisaniye farklar var.Tek fark ekran boyutu ve batarya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

hız olarak ikisi arasında milisaniye farklar var.Tek fark ekran boyutu ve batarya.

Alıntıları Göster
    Hız olarak bırak z5'i en kral nexus'a hunharca fark atıyor se,6s falan, se'de şarj olayıda bir hayli çözüldü bu yüzden tavsiye ederim
  • Siz apple fanları sever böyle testleri.İzle de ezbere konuşma:https://www.youtube.com/watch?v=1sSLvnCtcnA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende aynı durumdayım,en mantıklısı markette dokunup karar vermek ama büyük ihtimal z5 compact alcam çünkü artık jb eskısı kadar hızlı cıkmıyor,jb siz iphone bi halta yaramaz o kadar para verilmez ,z3 kullandım arka kısmı cam olması dısında iyi performanslıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar amiral gemi dedikleri modele 2 güncelleme verip birdahada yüzüne bile bakmıyor ..yoksa android kendini düzeltti bugün Note 3 denilen cihazın güncelleme almayacağını düşünürsek birde 4s gibi bir cihazın hala güncelleme aldığını düşünürsek senin hangi telefonu alma Kararını belirlemende yardımcı olur sanırım ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Adamlar amiral gemi dedikleri modele 2 güncelleme verip birdahada yüzüne bile bakmıyor ..yoksa android kendini düzeltti bugün Note 3 denilen cihazın güncelleme almayacağını düşünürsek birde 4s gibi bir cihazın hala güncelleme aldığını düşünürsek senin hangi telefonu alma Kararını belirlemende yardımcı olur sanırım ....

4S güncelleme aldıda ne geldi özellik airdrop?
    Yavaslama?
    Whatsappa kac saniyede giriyosun onu söyle önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Adamlar amiral gemi dedikleri modele 2 güncelleme verip birdahada yüzüne bile bakmıyor ..yoksa android kendini düzeltti bugün Note 3 denilen cihazın güncelleme almayacağını düşünürsek birde 4s gibi bir cihazın hala güncelleme aldığını düşünürsek senin hangi telefonu alma Kararını belirlemende yardımcı olur sanırım ....

Yavaslama?

güzel kardesim burda ne özellik geldi veya hiz ne oldu diye tartismiyorum adamlar hala güncel olarak tutuyormu telefonunu onu söyle Samsung note 3 en güncel donanimlardan birine sahip ama güncelleme kesildi sony z2 güncel donanimlardan birine sahip güncelleme varmi ? baska sayayimmi sana bir dünya android amiral gemisi ?
    simdi özellik deyipte sacmalama ..!!!
    ben hizini tartismiyorum telefonlarin ama süper bir telefonda demiyorum 4s icin ama hala güncel ....
    sen simdi elinde kullandigin cihaz her neyse acaba bir sonraki güncellemeyi alacakmi diye düsün dür bir üst model ciktiginda acaba benim telefonumun degeri nekadar olacak diye düsün dur ...
    ama iphone herzaman degerli bak 6s fiyatina birde 5s fiyatina ..
    simdi azicik oku ögren sonra gel millete burda akil ver ..
    senin elinde kullandigin her ne cihazsa git deger kaybetmeden al bir iphone kurtul milletide kiskanmayi birak ...Iphone kullanan kisi ayricaliklidir unutma bunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Yavaslama?

güzel kardesim burda ne özellik geldi veya hiz ne oldu diye tartismiyorum adamlar hala güncel olarak tutuyormu telefonunu onu söyle Samsung note 3 en güncel donanimlardan birine sahip ama güncelleme kesildi sony z2 güncel donanimlardan birine sahip güncelleme varmi ? baska sayayimmi sana bir dünya android amiral gemisi ?
    simdi özellik deyipte sacmalama ..!!!
    ben hizini tartismiyorum telefonlarin ama süper bir telefonda demiyorum 4s icin ama hala güncel ....
    sen simdi elinde kullandigin cihaz her neyse acaba bir sonraki güncellemeyi alacakmi diye düsün dür bir üst model ciktiginda acaba benim telefonumun degeri nekadar olacak diye düsün dur ...
    ama iphone herzaman degerli bak 6s fiyatina birde 5s fiyatina ..
    simdi azicik oku ögren sonra gel millete burda akil ver ..
    senin elinde kullandigin her ne cihazsa git deger kaybetmeden al bir iphone kurtul milletide kiskanmayi birak ...Iphone kullanan kisi ayricaliklidir unutma bunu

Adam akıllı tema bile değişmedi ios 7den beri güncellendi de ne oldu? Whatsappa kasa kasa giren telefonlar oldu, öğleyi görmeden pili biten 4s-5 ler oldu ios 8 ile 9 un arasındaki farkı söyle bana hatta ve hatta ios 7 li 4s ariyor millet yana yana

Heralde sende aç kalıp, üstüne başına bişi alamayıp AYPONUM VARRR DİYENLERDENSİN BELLİ

AYRICALIKMIŞ :))) Gavurun malını kullanmasakda neyse.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Z5 COMPACT VS İPHONE SE ?

• Bence SE

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Bence SE
    ikisininde kendine göre iyi tarafları var fakat fiyatlara baktığımızda SE 16 modeli hafıza olarak bence yeterli değil SE 64 2400 gibi bir fiyatta Z5 compact ise 1500-1600 arası gibi fiyatlara bulabilirsin performans açısından ikiside yarı yolda bırakmaz uzun süreli kullanacaksan Z5 compact tercih ederdim etkenler ise android daha özgürlükçü oluşu, fiyatı, ekranın daha büyük oluşu ve şarj süresinin daha uzun gitmesi gibi sebeplerden SE tek avanatajı ise uzun vadede kolay kolay değer kaybetmeyecek olması ve güncelleme desteği düşün ona göre karar ver güncelleme konusunda ise yeni güncellemeler telefonun performansını etkileyecekse gerek yok androidde bu konuda daha avantajlı çeşitli romlar ile güncellemeye pek ihtiyacın olmuyor aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

ikisininde kendine göre iyi tarafları var fakat fiyatlara baktığımızda SE 16 modeli hafıza olarak bence yeterli değil SE 64 2400 gibi bir fiyatta Z5 compact ise 1500-1600 arası gibi fiyatlara bulabilirsin performans açısından ikiside yarı yolda bırakmaz uzun süreli kullanacaksan Z5 compact tercih ederdim etkenler ise android daha özgürlükçü oluşu, fiyatı, ekranın daha büyük oluşu ve şarj süresinin daha uzun gitmesi gibi sebeplerden SE tek avanatajı ise uzun vadede kolay kolay değer kaybetmeyecek olması ve güncelleme desteği düşün ona göre karar ver güncelleme konusunda ise yeni güncellemeler telefonun performansını etkileyecekse gerek yok androidde bu konuda daha avantajlı çeşitli romlar ile güncellemeye pek ihtiyacın olmuyor aslında

Alıntıları Göster
    bak güzel kardesim ne hikmetse Iphone cihazi alamayan herkes Apple"a laf atma hastaligi var ..
    ben telefonumda tema veya baska bir sey arayan biri degilim ben islerimi yapar gerisine bakmam ve benim isimi cok iyi görüyor en azindan virüs derdim yok banka hesabim hack olurmu diye ama Android öyle degil her saniye korku ile yasa dur ..bumu senin özgürlügük anlayisin ??
    simdi durup duruken hangi telefon daha iyi diye senle tartisamiycam eziklik konusuna gelincede ben kimsenin ne kullandigina karismam asla ama su varki insanlara tercih yapma konusunda fikirlerimi söylerim gene karar karsidaki insana aittir sende öyle degilse o senin ezikligin ....
    banane android kullanmis ios kullanmis ...
    parasinin degerini bilen ios alir baba parasi yiyen eziklerde ne isterse onu alir ...
    sen önce kendin kazan parani sonra secimini hangi yönce yaparsin hep birlikte görürüz asalak gibi aile parasi yiyip forum sitelerinede girip bol keseden sallamak kolaydir ...

• Merkicu M kullanıcısına yanıt
    Z5 COMPACT
  • quote:

güncelleme alıyorda ne oluyor telefon yavaşladı iyice. şarjı berbat zaten. bir 3g açıp kapatmanın bile kısa yolu yok. 2000 se ye verecegine 1500 e doğru dürüst telefon alır adam.
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Heralde sende aç kalıp, üstüne başına bişi alamayıp AYPONUM VARRR DİYENLERDENSİN BELLİ

AYRICALIKMIŞ :))) Gavurun malını kullanmasakda neyse.
  • quote:

bak güzel kardesim ne hikmetse Iphone cihazi alamayan herkes Apple"a laf atma hastaligi var ..
    ben telefonumda tema veya baska bir sey arayan biri degilim ben islerimi yapar gerisine bakmam ve benim isimi cok iyi görüyor en azindan virüs derdim yok banka hesabim hack olurmu diye ama Android öyle degil her saniye korku ile yasa dur ..bumu senin özgürlügük anlayisin ??
    simdi durup duruken hangi telefon daha iyi diye senle tartisamiycam eziklik konusuna gelincede ben kimsenin ne kullandigina karismam asla ama su varki insanlara tercih yapma konusunda fikirlerimi söylerim gene karar karsidaki insana aittir sende öyle degilse o senin ezikligin ....
    banane android kullanmis ios kullanmis ...
    parasinin degerini bilen ios alir baba parasi yiyen eziklerde ne isterse onu alir ...
    sen önce kendin kazan parani sonra secimini hangi yönce yaparsin hep birlikte görürüz asalak gibi aile parasi yiyip forum sitelerinede girip bol keseden sallamak kolaydir ...

Hadi bana cevap versene sen önce millete ezik diyeceğine :D ne görmemiş adamsınız be artislik yapıcam diye öleceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

ekran boyutu farkli ama kasa boyutu hemen hemen ayni. iphone cok kotu bu konuda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.