Merhaba arkadaşlar, sorunum şu ki telefonun ekranın da her biri birbirine paralel olacak şekilde ekranın dört köşesinde beyaz lekelerin olması, bu sorun mekanik bir hata dan dolayı olduğuna inanıyorum, z5 suya toza dayanıklı yapısı dolayısıyla içerdiği kısımları daha iyi koruya bilmek için sıkılmış vidaların ekrana yansıması sanıyorum ama fotoğrafa bir bakın, daha çok beyaz ekranlarda göze çarpıyor, siyah ekranlarda hiç olmuyor diğer renklerde de dikkatli bakarsan biraz belli oluyor. normalde daha belirgin fotoğrafda belirgin değil fazla, bunu düzeltmenin bir yolu var mı? yada ben bu vida teorisin de yanılıyor muyum arkadaşlar, yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
mmurat3551M
kullanıcısına yanıt
Hocam o beyaz lekeler zamanla çoğalır. Kullanılan lcd ekran ile alakalı bir durum. Servise verdiğinizde ya ekranı değiştirirler ya da cihazı yenisiyle değiştirirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
TacoNikkyT
kullanıcısına yanıt
Hocam, tam olarak kasanın arkasında ki vida yerleriyle örtüşen o dört nokta da, beyaz lekelerin çıkması sizce de vidaların bir şekilde ekranı etkilediği anlamına gelmiyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme