Samsung S23,iPhone 12
Samsung S serisini severim. Ama iPhone 12 de de çok sevdiğim iPhone 5s kasasına benzeyen bir kasa var beni çok cezbediyor. Donanım, yazılım, işletim sistemi farklı olduğu için karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama her iki model de kullanıcıyı üzmeyeceğinden ve aşağı yukarı aynı sürelerde de güncelleme alacağından kararsız kaldım. Sizce s23 mü iPhone 12 mi? Şimdi kamera seviyorsan bu telefon şarj istiyorsan bu telefon demeyin lütfen. Uzun ömürlü kullanacağım için kararsız kaldım. Bir kere alacağım artık güncelleme almasa da kullanacağım ve donma kasma olmasın istiyorum hangisi acaba arkadaşlar?
Tüketici Hakem Heyetine Başvura bilir miyim?
|
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ bozuldu mu?
Arkadaşlar, Sapphire Radeon RX590 nitro+ Special Edition Black OC 8 GB ekran kartım. 1.5 yıldır kullanıyorum.
Bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde kapattım. Ertesi gün açtığımda ekran gelmedi. İşlemciden görüntü alabiliyorum. Çok eski bir ekran kartım var takınca o da çalışıyor. Sorunun ekran kartında olduğundan emin oldum fakat, kendi kendine nasıl oldu? Hiçbir belirti göstermeden bozulması normal mi? Daha önce başına böyle bir sorun gelen oldu mu acaba?
Darbe, düşme, sıvı teması hiç olmadı.
H61 çipset anakartım.
12 GB 1600MHz RAM'lerim.
750W 80 bronz PSU.
Aşılamayan Bir Tuhaf Ahize Sesi Problemi
|
İşlemci Radyatörü ve Ekran Kartı
|
|
35 Mbps internetin aşırı yavaş olması
|
Formatting /data... Yazısında kalıyor ?
|
Lütfen Yardım Eder misiniz?
|
cf auto root sonrası Telefon Açılmıyor Yardım
Meslek: Muhasebe
İlgi Alanları: Sosyal Aktivite
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 271
İkinci El Bölümü Mesajları: 96
Konularının görüntülenme sayısı: 27.846 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El