Şimdi Ara

Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition Black OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim iki sorum olacaktı. Müsait olan arkadaşlarımız yardım ederlerse gerçekten minnettar olacağım.

1. Sorum sinerji'den linkte olan Ekran Kartını aldım. Buyrun linki :
    www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition Black OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx590-nitro-special-edition-black-oc-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu417343

Fiyatı : 1.663,80 TL
    Ben siyah olan modeli aldım. Birde mavi modeli var buyrun linki :
    www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx590-nitro-special-edition-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu416794

Fiyatı : 1.805,40 TL
    Arada 141,60 TL fark var.
    Bu iki Ekran kartı aynı değil mi? Fiyat neden bu kadar farklı?

2. Sorum ise şu şekilde : Monitörüm LG 22EN33 ve VGA D-SUB konnektör bağlantısıyla görüntü veriyor bende de ek'te görüntüsünü paylaştığım DVI konnektörü var. Aldığım Ekran Kartı'nı bu DVI konnektörü ile monitörüme bağlayabilir miyim? Yoksa farklı bir konnektöre ihtiyaç duyacak mıyım. Yani bendeki konnektör ile Ekran Kartımda ki DVI girişi uyumlu mudur? Kartı bugün aldım ve bayram dolayısıyla kargo firmaları kapalıymış. Ayın 12 si gibi Ekran Kartı elime ulaşacağından bir eksiğim varsa o zamana kadar gidermek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition Black OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 8 Haziran 2019; 0:14:15 >

• Aynı ekran kartının mavi renkli olanını kullanıyorum. Grafik işlemcisi mavi renkte 1560mhz iken siyah renkte standart 1545mhz. Bellekler de mavi olanda 2100mhz iken siyahta 2000mhz. Yani mavi renkli olan kart biraz hız aşırtılmış model oluyor. Aradaki 150tl için değmez. Hangi renk hoşunuza gittiyse onu almanız mantıklı olmuş. Ben mavi rengi sevdiğim için almıştım. Şimdi bu kartın bir de sarı renk olanı bile çıktı. Bu gidişle pembe, mor falan da çıkacak sanırım

Monitörünüzde tek VGA girişi var değil mi? Bu durumda elinizdeki DVI to VGA çevirici konnektör yeterli olacaktır. Diğer sistem bileşenlerinizi yazabilir misiniz, işlemci anakart, ram, ve en önemlisi güç kaynağınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 8 Haziran 2019; 16:38:25 >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Evet VGA girişi var sadece. Ekte gösterdiğim fotoğraftaki konnektör ile uyumlu değilmiş ama. RX 590 da ki DVI girişi Dijital görüntü aktardığı için aktif VGA to HDMİ dönüştürücüye ihtiyacım olduğunu öğrendim. Sistemim ahım şahım değil zaten HD 7850 den RX 590'a geçtim. O da kart bozulduğu için.
    İşlemcim İ7 3770
    Anakart ASRock H61M-PS
    RAM 1333 MHz 12GB
    PSU High Power 750W 80+ Bronze
    Birde İşlemci soutucusu var Cooler Master Hyper 212 EVO
    dar boğaz yapmayacağını tahmin ediyorum internetten izlediğim videolar ve forum konularına göre. Artık gelince göreceğiz onuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 8 Haziran 2019; 18:26:15 >
  • Çalışmaz. Yeni kartlar analog giriş desteklemiyor. Aktif dönüştürücü almanız lazım.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücü siparişi de verdim aynı yerden. İkisi bir gelsin diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.