Şimdi Ara

Lütfen Yardım Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 24mbit internetim var. Sayfaların yüklenmesinde bir şey indirmede bir sıkıntım yok fakat youtube harici herhangi bir siteden video izlerken 5 saniyede bir videolar donuyor. Bunun yanında youtube den içerikleri 4k çözünürlüğünde videolar bile donma olmadan izleyebiliyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Birkaç virüs programıyla tarama yaptım üç beş virüsten başka bir şeyde yoktu onları da sildim fakat sorun devam ediyor. Bir çözüm önerisine ihtiyacım var.

• Başka cihazdan, bilgisayardan vs. denediniz mi?
  • evet telefonumda da wifiden bağlanınca aynı oluyor
  • Youtube'dan 4k videoyu donmadan izliyorsanız o zaman internetle alakalı bir problem yoktur. Modemi resetleyin sıfırdan kurulum yapın. Sorun yine çözülmezse farklı modem ile deneyin modemde sorun olabilir.

Bu arada modem arayüzünden hat değerlerinizi atabilirseniz iyi olur.
  • inşallah doğrusunu atıyorumdur buyrun :
    Lütfen Yardım Eder misiniz?
  • Hat değerlerinde de sıkıntı yok. Crc hatası var mı diye merak ettim ama o da yok. Hat değerleri normal yani.

İndirme testlerinde vs. sıkıntı yoksa internet hızıyla ilgili problem olacağını sanmıyorum zaten Youtube'dan 4k videoyu donmadan izleyebildiğinizi söylüyorsunuz. Başka cihazdan da denemişsiniz ve sonuç değişmemiş. O zaman sorun ya modemde ya da video izlemek istediğiniz sitelerde.

DNS falan kullanmayın. Dediğim gibi modemi resetleyip sıfırdan kurulum yapın. Yine çözülmezse farklı modemle deneyin.

Bu arada hattınız 40mbps'ye kadar rahat kaldırır. Online işlemlere girip destek kaydı açın. Paketimin 35mbps'ye yükseltilmesini istiyorum yazın 35mbps ye yükseltsinler hızınızı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.