Şimdi Ara

yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda age of empires gibi oyunları oynayamıyorum. XP pro kullanıyorum. harddisk te ve RAMde hiç bir sorun yok.20GB harddisk RAM ise 256. ne yaptıysam oynayamadım. yaklaşık 10 dk sorun çıkarmıyor oyunda ama sonra takılıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. yardım ederseniz sevinirim...

• ısı sorununa benziyor. ısı değerlerine bakmanı öneririm...
  • Ekran kartının en son surucusunu yuklemeni oneririm. Bazende ses kartından dolayı bu tip problemler olabiliyor ses kartınıda iyi tanıtmanı oneririm.Bunlardan dolayı degilse bir parcada bozukluk olabilir ayrıntılı bilgi verirsen daha cok yardımcı olmaya calısırım.Ha unutmadan directx i de kontrol et mumkunse 9.0b yi yukle.
  • RAm'lerden de olabilir dostum. Ramleri sök ve tekrardan tak. Kasa içindeki fanları da bir temizle. Kasanın içi ferahlasın.
  • walla ömer güzel diyorsun da ramleri daha yeni kontrol ettim ve dün ram 128 den 256 ya çıkarttırdım. harddiskte de sorun yok kasanın içide yeni temizlendi. directx 9.0b yi de yükledim. ama hiç bir şey farketmedi. yine takılıyor yine takılıyor.walla bu sorunu çözecek kişiyi gönülden kutlarım ama bu gidişle çözülemeyecek sanırım. neyse yine de çok teşekkürler arkadaşlar...
  • farklı işletim sistemleri ile denedin mi
  • [clvr][bye]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkesde ayni sorun.isinma fanlarin yetersizligi sorunu...
  • ekran kartının ramleri tam iş yapmayabilir eğer kilitlenme yapıyorsa bende age of hastasıyım
    fanı kontrol et kasa içi ısıyı bir kontrol et
  • ıs olasılığı düşük çümki diğer oyunlardada karşına çıkması lazım. Sorun ramlarda ve ekran kartında olabilir.
  • arkadasim ekran kartin ne hangi surucuyu kullaniyorsun bunlari belirtte hata nerde anliyalim
  • """"""arkadaşlar bilgisayarımda age of empires gibi <<<<<oyunları>>>>> oynayamıyorum""""""
    tabi mario oynarken cpu ısınmaz...(for kardaze)
  • arkadaşlar ekran kartım NVIDIA RIVA TNT2 model 64 ramlerde bir sorun yok ekran kartında sorun olup olmadıgını nasıl anlayabilirim. ısınma sorunu varsa bunu nasıl önleyebilirim
  • Tavsiyeler Güzel Bunları Dinlesen İyi olur.
  • aida32 programı ile windowsdan ısı değerlerini öğrenebilirsin...
  • Isıdan kaynaklandıgını sanmıyorum cunku age of empires oyununun grafikleri ağır değil.oynunu baska makinada dene.(sadece age of empires'tamı yapıyor?)
  • age of empires GİBİ oyunlar (for clk)
  • yaw kardeşim uzatmak istemem ama sen daha önce yazmışsınki : ""ıs olasılığı düşük çümki <<<diğer oyunlardada>> karşına çıkması lazım. Sorun ramlarda ve ekran kartında olabilir"""
    diğer oyunlardada demişsin karşına demişsin çıkması lazım demişsin zaten oda demişki :
    """"""arkadaşlar bilgisayarımda age of empires gibi <<<<<oyunları>>>>> oynayamıyorum""""""
    yani çoğul ek kullanmış OYUNLARI demiş eğer dikkatli okursan daha ii anlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.