Şimdi Ara

Z5 Premiumu düşürdüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masanın üzerinde bulunan z5 premium chrome telefonum kendiliğinden kayarak düştü. elime aldığımda telefonun ekranı param parça ve alt kısımda mikrofonun olduğu kısımda içe çöküntü meydana gelmiş. telefonum çalışmasına rağmen dokunmatiği çalışmıyor. telefonu alalı daha 1 ay olmadı. teknosadan 2 yıl garanti ile aldım fakat garanti kapsamına girmeyeceğini de az çok tahmin ediyorum.
    sizce telefoncu da mı yaptırmalı yoksa yetkili servisinde mi ? ayrıca ortalama ne kadar fiyata yaptırabilirim ?
    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Geçmiş olsun, bi bilgim yok.. zemin düz müydü, bir de kırılmaz cam kullanıyor muydunuz? Kasanın çıkıntılı olması faydalı olmadı mı :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok üzüldüm geçmiş olsun ekranını değiştirin düzelir belki.

• çalışma masasından parkeye düştü yani zemin düzdü. önceki telefonlarımı özenle kullanmama güvenerek kırılmaz cam taktırmadım zaten arkası kaygan olduğu için kendiliğinden düştü...
  • easysweep E kullanıcısına yanıt
    Dostum büyük geçmiş olsun öncelikle ama parkenin üzerine düşüpte ekranın kırılması pek normal bişeymiş gibi gelmedi bana.direk betona düşse anlarım ama parkenin üstüne düşüpte o hale geldiyse çok dayanıklı değilmiş demekki.birde Z5P nin etrafındaki çitalar paslanmaz çelik olarak anılıyor.Bence servisten bir fiyat alın,sonra bir telefoncudan fiyat alın en son ebay,aliexpress gibi sitelerden dokunmatik ve ekran fiyatlarına siz bakın genelde tamir kitleriyle birlikte gönderiyorlar.Tamir videolarınıda youtube ta falan bulabilirsiniz.

• yorumunuz için teşekkür ederim. fakat tamirat konusunda kendime pek güvenemiyorum. kuşadasında yaşıyorum buraya en yakın yetkili servis izmirde sanırım. telefonun kenarlarında veya arka tarafında en ufak çizik bile yok ön ekranı çatlak daha doğrusu kırık elime ufak parçaları geliyor ve dokunmatiği hiçbir şekilde işlemiyor...
    büyük ihtimalle kvk ya yollayacağım. teleservice de z5p tamiri yapmıyor sanıyorum..
  • Benim z5 mermer zemine düştü sadece sağ üst köşesinde hafif bir sıyrık var , parkeden bu kadar etkilenmesi garip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

• Garantiden yapmazlar buyuk bir ihtimalle. Garantiden yapmiyorlar diyede boyle bir telefonuyetkili servise gondermemek olmaz. Belki serviste belirli bir ucret karsiliginda sifiri ile degisterebilir. Belkide iyiniyet kapsaminda ucretin yarisini isteyebilir.

• easysweep E kullanıcısına yanıt
    Bende hernekadar güvenmesemde bu şekilde 3 tane cihaz tamir ettim ve sorunsuz:)2 tane Huawei g7 bitane galaxy S5 tamir ettim.Ebay da dokunmatik ekran tamir kiti ile birlikte 230-240 liraya falan geliyor.kendiniz takamasanız bile ekran geldikten sonra bi telefon tamircisine ekranla birlikte verip yine daha ucuza halledebilirsiniz.Ama dediğim gibi servisten bir fiyat alın.

• yorumlarınız için teşekkürler. acaba yetkili servis kaç gün içerisinde tamirini yapar ve ne kadar tutar bilgisi olan var mı? malum öğrenciyim...
  • Koruyucu ve kılıf kullansaydınız keşke.

• Z3 düşürdüm ilk çıktığı zamanlar,600 lira ekran ücreti 70 lirada işçilik aldılar.Garantiden kesinlikle yapmazlar,en az 700 lira gibi bir fiyat çıkaracaklarını tahmin ediyorum yeni cihaz sonuçta...
    Bu arada vereceğiniz yere göre de değişir fakat ben kvk'ya verdim 1 haftada döndüler.
  • 650 tlye kvk kartal şubesinde yaptırdım kargomu bekliyorum . yorumlarınız için teşekkürler
  • Geçmiş olsun SS atsanız daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.