Merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin :( Bilgisayarım Lenovo Z500... Geçen gün ekran kartı güncellemesi yaptım ve şuanda pes14'ü yükledim son durum
Arkadaşlar 2-3 sorum olacak 1-Şuanda ekran kartım var olarak mı gözüküyor yok olarak mı ? 2- Eğer varsa dxdiag'ta neden gözükmüyr 3- Dota2'yi full çözünürlük ve diğer oyunları son çözünürlük oynarken neden Pes14 böyle gözüküyor yardım edin lütfen
NOT: Bu resimleri atarken Experience güncelleme yapıyordu
DXdiag'da çifta kartlı sistemlerde gözükmez daimi dahili kart görünür.Aygıt yöneticisine görüntü bağdaştırıcılarına bakın dahili var harici kart beraber gözükür.Pes oyunu düşük özellikli bir oyun harici karta geçişte sorun olabiliyor nvidia denetim masasında 3d ayarları gözükmüyor mu? Oradan harici kartı seçebilirsin.
@Cengaver53 dediğin böylemi hocam ?
nvidia denetim masası üzerinden pes14.exe yi ve settings.exe yi klasöründe bulup ekleme yaparak onlara ekran kartı atamalısın. hangi programın hangi kartla çalışıcağını belirlemiş oluyorsun bu şekilde. daha sonra pes normal başlattığında nvidia ile başlamış olucak. dxdiag üzerinde görme olayını daha önce ne yaptıysak beceremedik, directx inatla dahili ekran kartını görmeye devam ediyor çoğu bilgisayarda, aslında basit bir patch, update yardımıyla bunu aşabilirler heriflerin pek umrunda değil