Bildirim
Z5500 de Kullanılacak Ses Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
x-fi serisinden maddi durumuna göre bi seçim yapmalısın. -
x-fi serisinden alınacak bi ses kartı varsa oda bizim ve bi çok logitech kullanıcısının şuanda üzerinde durduğu x-fi extreme gamer modelidir bu kart gerekli kablo bağlantıları sağlanarak DTS audio çözmüştür. uç seviye için hem müzik hemde sinema konusunda hakikaten işin ehlidir fiyatıda ona keza uygundur kartın dijital bağlantısını yapmak için ayrıcahttp://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6798 bu ürünü şiddetle tavsiye ederim saygılar -
bu kabloyla ses kartıyla decoder arasında başka aparata(optik braket gibi) gerek olmadan bağlantı yapılır mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: potenzaturka
bu kabloyla ses kartıyla decoder arasında başka aparata(optik braket gibi) gerek olmadan bağlantı yapılır mı?
hocam şimdi gamerın optik girişi biliosundurki 3.5mm lik optiplug yani bir nevi jack girişi o yüzden muhakkak optik kablonun bi ucu jack olmak zorunda şimdi bu kablonun her iki ucuda bildiğimiz optik ucu ama buna ek olarak kutusunda 3,5mm lik optiplug (galiba senin dediğin diğer adıyla optibraket) ile birlikte geliyor buda kabloyu hem gamerla hemde gamerdan hariç uygulamalarla kullanılabildiği için kalitesi ve 2 metre uzunlukta olmasına karşın uygun fiyatına müteakiben çok güzel kılıyor tabi bunlar benim görüşüm saygılar
-
Xi-Fi Pro Elite Z-5500 ün hakkını fazlasıyla veriyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: u_haluk
x-fi serisinden alınacak bi ses kartı varsa oda bizim ve bi çok logitech kullanıcısının şuanda üzerinde durduğu x-fi extreme gamer modelidir bu kart gerekli kablo bağlantıları sağlanarak DTS audio çözmüştür. uç seviye için hem müzik hemde sinema konusunda hakikaten işin ehlidir fiyatıda ona keza uygundur kartın dijital bağlantısını yapmak için ayrıcahttp://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6798 bu ürünü şiddetle tavsiye ederim saygılar
Verdigin linkteki kabloyu aldım,sanırım optik kabloların arasında fiyatındanda anlasılacagı gibi en kalitelisi diyebiliriz.
-
quote:
Orjinalden alıntı: getaway
Verdigin linkteki kabloyu aldım,sanırım optik kabloların arasında fiyatındanda anlasılacagı gibi en kalitelisi diyebiliriz.
kesinlikle çok iyi ürün eline ulaşınca zaten kalitesiylede verdiğin parayı hak ettiğini görüceksin -
2. el temiz bir Audigy2 zs den itibaren o kart ve üzeri x-fi serisi dahil sizi memnun edecektir. Ben emektar Audigy2 düz versiyonu (zs olmayan) senelerdir kullanıyorum ve değiştirme ihtiyacı hala duymuş değilim, çok da memnunum..
quote:
Orjinalden alıntı: OrkunLeo
Arkadaşlar, Z5500 Hoparlör setini Haziran 2005 den beri onboard ses kartı ile kullanmaktayım, artık ileri uç gerçekten z5500 ü zirveye taşıyacak ses kartı hangisidir?
Yardımlarınız için teşekkür eder, saygılar sunarım...
-
z5500 ün yanına Audigy2 zs iyi bir tercih olacaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
2. el temiz bir Audigy2 zs den itibaren o kart ve üzeri x-fi serisi dahil sizi memnun edecektir. Ben emektar Audigy2 düz versiyonu (zs olmayan) senelerdir kullanıyorum ve değiştirme ihtiyacı hala duymuş değilim, çok da memnunum..
quote:
Orjinalden alıntı: OrkunLeo
Arkadaşlar, Z5500 Hoparlör setini Haziran 2005 den beri onboard ses kartı ile kullanmaktayım, artık ileri uç gerçekten z5500 ü zirveye taşıyacak ses kartı hangisidir?
Yardımlarınız için teşekkür eder, saygılar sunarım...
Dediğiniz kart bu kart mı?
http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,10335/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/
-
@orkunleo evet bahsi geçen audigy 2 zs o kartın ta kendisi. Ben şuan için artık yenilikçi olunmasının ve bu saatten sonra efsane audigy2zs nin ömrünün vistanın gelmesiyle bitmiş olduğunun kanaatindeyim. O yüzden yine X-FI Gamer tavsiye edeceğim.
PS: Audigy2zs de muhteşem bir efsanedir bizler için fakat vista driverlarının yetersizliği nedeniyle ve artık audigy2zs ye driver yazılmayacağından dolayı tavsiyemiz sabittir -
quote:
Orjinalden alıntı: u_haluk
@orkunleo evet bahsi geçen audigy 2 zs o kartın ta kendisi. Ben şuan için artık yenilikçi olunmasının ve bu saatten sonra efsane audigy2zs nin ömrünün vistanın gelmesiyle bitmiş olduğunun kanaatindeyim. O yüzden yine X-FI Gamer tavsiye edeceğim.
PS: Audigy2zs de muhteşem bir efsanedir bizler için fakat vista driverlarının yetersizliği nedeniyle ve artık audigy2zs ye driver yazılmayacağından dolayı tavsiyemiz sabittir
Peki Sayın Haluk,
bu X-FI GAmer ses kartının Vista problemi varmıdır? Eğer var ise ne yapmam gerekir, teşekkür ederim... -
Bir sorum daha var, Optik çıkışdanmı daha iyi randıman alınır yoksa 3 kablo bağlantısı yaparak mı? Her iki konumda da digital bağlantımı oluyor?
Bu konuda cehaletimi mazur görün. Saygılar... -
Ben vista ile optik baglantı kullanıyorum,cok iyi calısıyor hiçbir sorun yok -
Slm
Sound Blaster Audig 2zs
en ekonomik seçimdir.www.compel.com.tr Burdaki ses kartlarını da incele. Selamlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X