Şimdi Ara

Z5500 Sorun LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Z5500 ün sesi açıp kapamak için kullandığımız analog kumanda war ya (Ekranlı olan) bu ekranın mavi aydınlatması çalışmıyo neden dir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crixsus4477 -- 1 Temmuz 2008; 18:37:34 >

• beyler yardım lütfen
  • ya bi yardım edecek yok mu arkadaşlar
  • Sigorta Atmış Olabilir.
  • sigortayı değiştirdim sorun devam ediyor ses sistemi çalıoşıyo ışık yok yazılar war ama arkada mavi taban yok kapalı haldeki gibi ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crixsus4477 -- 1 Temmuz 2008; 20:56:17 >
  • servise yolla ampul patlamıs buyuk ıhtımal aynasını bendede oldu 30 gun falam ayrı kalıcaksın ne yazıkkı
  • sistemde sorun yok ısıkta sorun varsa mantıken ya led bozulmustur ya lede giden kablo kopmustur ya da lede giden devrede hasar vardır 3 şık içinde tek çare kontrol panelin açılmasıdır ki garanti kapsamı dışına çıkar

ya ışığı dert etmiyeceksin ya garantiye yollayacaksın 30 gün sonra kavusursan ne ala ya da elektronikçiye açtıracaksın ki garanti kapsamı dışına çıkabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantiye gönderirim nasıl olsa tatile gidiyorum saolun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crixsus4477 -- 1 Temmuz 2008; 22:05:12 >
  • bana kalırsa servise yollasın en mantıklısı bu
  • Benim de decoder bozulmuştu..Analog çalışıyordu fakat dijital çıkışlar sinyal almıyordu..
    Servise kendim götürdüm 3 günde geri aldım şanslıyım sanırım içerisinde bir ünite yanmış onu değişmişler şimdi eskisi gibi çalışıyor..
    Servise ver yaparlar..
  • aynı sorun bende de var. bana da herkez servise yolla diyor. letlerde bi sorun yoktur. bende bi yanıyo bi yanmıyo, yandığı zamanlarda eskisi kadar şiddetli yanmıyor. bece en iyisi servise yolamak. ama benim abim elektronik mühendisi olduğu için ona wercem yapsın diye. kolay bişeyse sizede anlatırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.