Şimdi Ara

z5500 sorununa yardım edebilirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumdan bir üyemizden satın aldıgım z5500 evde sorun cıkarıyor. 5-20dk lık degişen zaman aralıklarında donup kalıyor. cihazı elektronikciye götürdüm orda normal calısıyordu eve getirdim yine aynı sorun devam ediyor. evin elektrik tesisatıda eve tadilat yaptıgımızda yenilenmişti topraklama felanda var. donmasıyla ilgili bir resim ekliyorum bakıp yorum yaparsanız yada ne yapmam gerektigi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.bircok insan sigortasıyla sorun yasamız acaba bundada öyle bir sorun olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForNapster -- 17 Haziran 2009; 1:19:23 >

• enteresan bir sorun yurtdışı forumlarına bi göz at istersen..sigortayı falan değiştir veya araya regülatör koyarak dene
  • regülatör ne işe yarıyor sorun sigortada degil ama. elektronikci dükkanında 40dk kadar calıstı hiç böyle bi sorun olmadı hep öyle olur zaten.
  • voltajı ayarlıyor.dalgalanmaları düzenliyor...sistemde sorun olabilir diğer elektronik cihazların nasıl evde kullandığın sorun yaşıyormusun ?
  • usta bugun baska bi elektronikciye götürdük oradada normal calıstı. adam dediki tasarruflu ampüller olmadan deneyin. bende dama cıkardım damda denedim yine kilitlendi bizim binanın tesisatındamı sorun var ne :S baska hiçbir elektronikte sorun yok
  • eve elektrikçi getir,voltajı ölçsün
  • Bende sadece 96-24 dolby digital kodlamalı bir müzikte böyle yapıyor. Müziği açıyorum, dinliyorum sorun yok. Müziği kapatınca decoder kilitleniyor.

Diğer seslerin hiçbirinde böyle yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForNapster

Arkadaslar forumdan bir üyemizden satın aldıgım z5500 evde sorun cıkarıyor. 5-20dk lık degişen zaman aralıklarında donup kalıyor. cihazı elektronikciye götürdüm orda normal calısıyordu eve getirdim yine aynı sorun devam ediyor. evin elektrik tesisatıda eve tadilat yaptıgımızda yenilenmişti topraklama felanda var. donmasıyla ilgili bir resim ekliyorum bakıp yorum yaparsanız yada ne yapmam gerektigi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.bircok insan sigortasıyla sorun yasamız acaba bundada öyle bir sorun olabilirmi ?

benimde başıma bu tarzda farklı bir sorun gelmişti....pc yi açınca restliyor yada hiç açmıyor bilgisayarcınn yanına gidince bi sorun olmuyor du meyer güç kaynağının manyetiğinden kaynaklanıyormuş....sende dikkak et elektro manyetik bir cihaz varmı? decorderi tüm elektroniklerden uzak bir yere koy bu arada müziği tam ses açınca mı donma oluyor yoksa her seste aşamasında oluyormu.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.