Şimdi Ara

Z580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modelin yeni gelen W8lilerinde gt635m ekran kartı varmış doğrumu dur arkadaşlar ona göre almayı planlıyorum.

• Sadece gt630m yerine gt635m yazmışlar. Yani ismini değiştirmişler. Özellikleri gt630m ile aynı.

K55VJ de gt635m var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Sadece gt630m yerine gt635m yazmışlar. Yani ismini değiştirmişler. Özellikleri gt630m ile aynı.

K55VJ de gt635m var.

k55vj ile aralarındaki farklar neler hocam sizi bulmuşken kaçırmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ekran kartları farklı. K55VJ gt635m, z580 gt630m barındırıyor.

Ram, hdd vs. gibi donanımların kapasiteleri de farklılık gösterebilir. Yani ram ve hdd kapasitesine göre fiyat değişikliği oluyor. Bu gibi donanımların performansa pek etkisi olmaz. Ram 4gb olsa da sorun olmaz. Oyun vs. için yeterli. 40-50 daha verip 8gb a yükseltebilirsin. Önemli olan ekran kartı, soğutma gibi performansların iyi olması.
  • Ekran kartının gerçek özelliklerinde gt635 olması lenovodaki sadece gt630 kartın isim değişmiş hali müşteri avlama taktiği
  • asusun soğutması nasıldır.lenovodaki gibi etkili ısı sarfiyatı vs. fan kontrolü varmı? olması pek birşey farketmez aslında nekadar ısınırsa ısınsın bana hissettirmesin.asus bu konuda çok iyi galiba ıcecool teknolojisi var.görünüşe göre asus alıcam
  • K55VM kullanıcı incelemesinden soğutma konusu hakkında bilgi edinebilirsin.
  • bilgilendirme için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.