Şimdi Ara

LENOVO Z570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
29.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lenovo z570 satın aldım sistem özellikleri

İşlemci intel i7
    Ekran kartı : Nvidia ge force gt540 - 2 Gb
    Ram:6 Gb.;

Prototype2 yükledim oyun kasıyor herkes leptoptan memnun acaba driver ' mi güncellemem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim bu arada Windows 7 Home Premşum - 64 Bit. ...

• dahili ekran kartını kullnıyor nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünden gerekli kart ayarlarını nvidia olarak ayarlamalısın
  • Ya arkadaşım ben nvidia denetim masasına tıklıyorum

Nvidia ekran ayarları kullanılamaz.

Şu anda Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz . Diyor yardım edermisin
  • Pc'nin ön tarafında bulunan harici GPU anahtarını açtınız mı?

Edit: Ayrıca söylediğiniz oyun yüksek ayarlarda kasar 540M'de, Medium ayarlarda falan deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 21 Ağustos 2012; 21:30:56 >
  • Evet açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Pc'nin ön tarafında bulunan harici GPU anahtarını açtınız mı?

Edit: Ayrıca söylediğiniz oyun yüksek ayarlarda kasar 540M'de, Medium ayarlarda falan deneyin.

Kardeşim gayet yaptım hight ta
  • Hayırlı olsun siz hight'ta yapmaya devam edin o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z500 i7
    7 ay önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayırlı olsun siz hight'ta yapmaya devam edin o zaman.

• quote:

Hayırlı olsun siz hight'ta yapmaya devam edin o zaman.

• Merhaba Arkadaşlar bende ASUS X55VD Win 7 32 bit Ekran kartları Intel(R) hd Graphics 4000 ve NVIDIA Geforce 610M 1Gb. Intel sorunsuz çalışıyo ama NVIDIA da Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hata veriyor ve NVIDIA denetim masasına girmeye kalkmaya çalıştığımda Şu anda NVIDIA GPU ya bağlı bir ekran Kullanmaıyorsunuz diyo bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
  • bendede aynı sorun var yardımmm
  • Arkadaslar bende de aynı sorun var . Laptobumda GPU anahtarını bulamadım .GPU anahtarı tam olarak nerede acaba ?
  • leptopun önünde kasanın altına bakın beyaz ışık yanarsa harici kart devrededir
  • Merhabalar
    hizmetler bölümüne gidin.orda nvidia display container var o hizmetleri başlatırsan sorunun çözüleceğini düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.