peki bu durum sizce normal mi? telefon ayafrları bölümünde buluna pil göstergesinde piğl durumu %100 %50 ye düşüyor.aradaki değerleri pas geçiyor,%50 den sonra da %20 ve oradan %5 ve malum şarj bitti durumu sizce bu nedir? sony ericssonlarda hiç böyle bi durum olmazdı birde kullanım kılavuzunda şarj süresi ile bir bilgi yazmıyor.ne kadar zamanda şarj oluyor şarjı bence 7 saate kadar konuşma süresi ve 400 saate kadar bekleme süresi bence büyük bir yalan gibi geldi. s.e. nin değerleri çok daha gerçeğe yakındı.
şöle söleyim motorolanın pil ömrü hesaplamasını bende sevmiyorum ama senin dediğin gibi gösteriyor doğru... sony herzaman kamerasında olsun fot.makinasın daolsun telefonda olsun pil hesaplamasını hep iii yapmıştır... Birde 400 saat bekleme filan onlar doğru aşağı yukarı oynama olur elbette...
üçüncü şarjdan sonra nasıl olacak diye bekliyorum ama bekleme ve konuşma süresinin üzerinde gelen 750 mAh lik pille sağlanabileceği pek mümkün gözükmüyor. ama özellikleri ve kullanımı bir motoroladan beklenmeyecek kadar kolay,rahat ve akıllıca
bilmiorum ama bence pil süresi yeterli bana göre ... özellikler dersen motorolanın en büyük eksiği wi-fi olmaması o nu koyduktan sonra gayet yeterli olcaktır