Şimdi Ara

Z6 konusunda lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son sıralarda telefon ihtiyacım dolayısıyla piyasadaki tellere bakınıyordum.
    daha gerçeğini hiç görmememe rağmen linux işletim sistemli olması ve herkesin malzeme kalitesini met etmesi nedeniyle motorola Z6 altı almaya karar vermeye çalışıyorum.
    özellikle kullanıcı arkadaşlardan beni aydınlatmasını rica ettiğim bazı hususlar var

1.öncelikli olarak konuşurken ses kalitesi nasıl anlaşılır ve güçlü mü?
    mesela birkaç samsung ile konuştum ve chocolate lg kullandım ses kalitesi ve gücü çok zayıftı.
    bu telefonda durum nasıl?
    2.telefonun malzeme kalitesi nasıl? dışı metal kaplı mı yoksa plastik mi?6 ay sonra boyaları soyulmaya başlayabilir mi?V3 i kadar kaliteli bi telefon mu acaba?
    3.şarj durumu nasıl ortalama kaç gün dayanıyor?
    4.bu telefonun linux işletim sistemli olması onun kullanım pratikliğini tipik motorolalardan kolay kılıyor mu?
    bazı yerlerde üst taraftaki tuşların döküldüğünü duydum bu durum hakkında ne diyorsunuz?

malumunuz döviz arttı ve halen daha hepsiburadaki fiyatı aynı.zamlanmadan bu veya başka bir telefonu almak istiyorum.

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

• dostum linux işletim sistemine aldanma hiç kullanışlı değil
  • Ben motorola z6 kullanıyorum ve çok memnunum. sugarboy "linuxa aldanma hiç kullanışlı değil" demiş; bence inanılmaz öxellikler katmasa da gayet pratik ve kullanışlı. (Bu kişisel bir düşünce kişiden kişiye değişir. Ben aradığım özellikleri buldum. Belkide beklentilerim bu kadardı.) Sorularına gelince:
    1. Ses kalitesi ve şiddeti olarak bir problemim olmadı. Gayet duyulabilir oranda.
    2. Daha 2 aydır kullanıyorum malzeme kalitesi hakkında yorum yapmam seni yanıltır. Bende henüz soyulma olmadı.
    3. Şarjım 3 gün civarında gidiyor.
    4. İlk defa motorola kullandığım için bu sorunu cevaplayamayacağım.

Biliyorum çok yuvarlak cevaplar verdim. Ama yazdıklarımdan etkilenerek telefon almanı istemem. Benim fikrim telefonun çok güzel olduğudur. Ama aldığına pişman olanda çıkar elbet.
  • Linux işletim sistemi bence gayet kullanışlı, özellikle telefon defteri, mesajlaşma ve ofis araçları yerleşik dosya yöneticisi ve kişiselleştirilebilirliğiyle standart sistemlerden bir gömlek üstün. Pratiklik dışında, sistemde herhangi bir kısıtlama görmedim.

Z6'ya gelince tyanali sağolsun, inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Ekranı'nın 2 inç olması dışında kötü yanını göremedim. Ses ve malzeme kalitesi konusunda gayet başarılı, sürgü mekanizması oturaklı. Seri bir cihaz. Boya atma sorunu ön tarafı gümüş renkli olanlarda görülmüş, side effect söylüyordu. Telefon'un arka kısmı plastik, ön ve yan cephesi metal. Full siyah renk olanda boya atma olacağını sanmıyorum.
  • yardımlarınız için teşekkürler.
    malzemedeki soyulmalar vs. çok fzla olmasa bile yinede 6 ay sonra çıkacak cinsten olmasın istiyorum.
    aklımda Z6 ve her ne kadare yeni bir model olmasada V3 krom var.
    ikiside motorola.
    v 3 ü biliyorum gayet kaliteli bir model ama çok hızlı değil.off ya aklım gerçekten de çok karıştı.
    siz olsanız napardınız?
  • Aklında RazR varsa V8 ya da V9 alman daha doğru olacaktır. Ne V3 ne de Z6'da Razr2 serisindeki özel işçilik ve kaliteyi bulamazsın, emin ol. Bundan V3 ve Z6 malzemesi iyi değil sonucunu çıkarma, ikiside kendisini kanıtlamış modellerdir özellikle V3 ama dediğim gibi Razr2 farklı...

Bazen telefoncularda görüyorum V8'in 2.elleri bile sıfırdan farksız... Düşünmeden geçme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 21 Ekim 2008; 0:27:38 >
  • RAZR2 serisi, kalite ve görsellik olarak çok farklı. Kullanılabilirlik ve sahip olduğu tabanlar diğer markalara göre çok ileri
  • o zaman biraz daha bekleyip V8 veya V9 mu alayım diyorsunuz.
    gerçekten de razr 2 serisi teller kalite ve görsellik olarak çok farklılar ancak neredeyse V3 ve Z6 nın iki katı fiyattalar.
    değer mi deymez mi? acaba?
    bir de siz olsanız V3 mü yoksa Z6 yı mı tercih ederdiniz?
  • V3 ve Z6'yı karşılaştırmak bile yanlış. Tabiki Z6 :) Razr2 tavsiye ederim.
  • z6 v3 i den daha ii diyorsunuz yani.
    o zaman ibreler Z6 dan yana kaymaya başladı bende.
    peki z6 kullanım olarak v3 i den daha kolay ve kullanımı ii midir? yoksa eşdeğerlerde midir?
    gerçi artık motorola alacağım ona karar verdim.
    Z6 gerek tasarım olarak piyasadaki kızaklı telefonların pazar hakimi samsunglardan daha ii ve daha karizmatik anlaşılan kalite olarak da daha üstün herelde.
  • Z6 kullanım ve stabilite olarak V3i'den elbette iyidir. Yeni bir seri sonuçta. Sağlamlık olayına gelince; kimse Motorola'nın eline su dökemez bu kesindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Z6 kullanım ve stabilite olarak V3i'den elbette iyidir. Yeni bir seri sonuçta. Sağlamlık olayına gelince; kimse Motorola'nın eline su dökemez bu kesindir.

sağlamlık olarak 2 yıldan daha uzunca bir süre kullandığı halen daha kullanmakta olduğu V3i ye bakınca nokianın samsung un ve s.ericsson un kalite olarak motoroladan ne derece geride olduğunu görüyorum.
    telefon halen daha yeni gibi duruyor.
    ne soyulma ne dökülme,sadece kapaklarındaki takozlar düştü ve kayboldu onun haricinde çok şükür hiçbir falsosu yok.
    her aldığım telefonun 2 yıla gelmeden elimde kalması beni diğerlerine göre daha sağlam ve daha kaliteli bir marka olduğu düşüncesine sahip olduğum motorolaya yönlendirdi.
    ya biraz daha fazla ayırıp V8 veya V) alacağım ya da Z6 alacağım.şu anda aklımda başka hiçbir marka yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexhoo -- 30 Ekim 2008; 23:58:36 >

• bu video yu izleyin ve z6' nın gücünü görün daha başka bişe demiyom:D http://www.youtube.com/watch?v=RnWaJSNdw6g
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyanali51

bu video yu izleyin ve z6' nın gücünü görün daha başka bişe demiyom:D http://www.youtube.com/watch?v=RnWaJSNdw6g

ShinGO'nun eline sağlık, güzel video yapmış çocuk.
  • Z6 neymiş yahu

Videoyu izledim de, eleman uçurmuş resmen
  • z6 yarın Bimeks de kampanyaya giriyor. 199 ytl fiyatı var. Z6 kullananların sayısı artar muhtemelen. Forum da canlanır artık. Çünkü pek tutulmadı gibi geldi bana. Hemen hemen bütün linux tabanlı motorolaların modlama rehberi var bir tek bu ürün üzerinde fazla çalışılmamış.
  • quote:

egemenbalci Tarih 3 Kasım 2008; 23:06:25
    z6 yarın Bimeks de kampanyaya giriyor. 199 ytl fiyatı var. Z6 kullananların sayısı artar muhtemelen. Forum da canlanır artık. Çünkü pek tutulmadı gibi geldi bana. Hemen hemen bütün linux tabanlı motorolaların modlama rehberi var bir tek bu ürün üzerinde fazla çalışılmamış.

an itibariyle v6 ile z6 arasinda kaldim, stabilitesi, hizi ve sarj suresi olarak karsilastirabilir mi bilenler? (daha once mpx200 kullandim uzunca bir sure)

tesekkur ederim simdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cedricc

quote:

z6 yarın Bimeks de kampanyaya giriyor. 199 ytl fiyatı var. Z6 kullananların sayısı artar muhtemelen. Forum da canlanır artık. Çünkü pek tutulmadı gibi geldi bana. Hemen hemen bütün linux tabanlı motorolaların modlama rehberi var bir tek bu ürün üzerinde fazla çalışılmamış.

an itibariyle v6 ile z6 arasinda kaldim, stabilitesi, hizi ve sarj suresi olarak karsilastirabilir mi bilenler? (daha once mpx200 kullandim uzunca bir sure)

tesekkur ederim simdiden

Maxx'ı uzun süre kullandım, Z6'yı şöyle yüzüstü inceledim. Şarj, Hız , Özellik ve göreceli de olsa tasarım olarak Maxx üstün, Stabilite olarak ikiside stabil makinalar ama o konu da da Maxx'ın üstün olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: cedricc

quote:

tesekkur ederim simdiden

bende iki telefonda var.... eğer hız, 3g istiyoorsan v6 al , eğer kişileştirme özgür yazılım linux bir telefon istiyorsan z6 çok uygun... şarj süreleri pek fark etmiyor... ben ikisinden de memnunum fakat şu aralar linux olduğu için z6 ile uğraşıom

• ben Z6 yı aldım fakat şarj konusunda çok memnun değilim.
    ilk şarjdan sonra iki gün gitti gitmedi bile,tekrar bugün sabah şarj ettim konuştum birazda teli kurcaladım sabahtan akşama kadar dayandı anca.
    sizce bu şarj işinde bir anormallik yok mu?
    bir de şarjı taktığım zaman yeşil ışığın sürekli yanması mı gerekiyor yoksa yanıp sönmesi mi gerekiyor.?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.