Şimdi Ara

Z710i Problem ?????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün son yazılımı yükledim r1jc002 ...bence yüklemeyi denemeyin..telefon ingilizce olarak kalıyo türkçeye yada başka bi dile degiştirilmiyor...tek özelligi videoların üstüne gelince videonun hareket etmesi...eski rdsl daha büyük yazıydı şimdi küçülmüş hiç güzzel olmamış...bunun eski sürümünü nasıl yüklüyebilirim..yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemal.ulas

dün son yazılımı yükledim r1jc002 ...bence yüklemeyi denemeyin..telefon ingilizce olarak kalıyo türkçeye yada başka bi dile degiştirilmiyor...tek özelligi videoların üstüne gelince videonun hareket etmesi...eski rdsl daha büyük yazıydı şimdi küçülmüş hiç güzzel olmamış...bunun eski sürümünü nasıl yüklüyebilirim..yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım senin telefonunda bir sorun var demekki bende update ettim aksine daha iyi sonuçlara ulaştım. garantisi varsa servise vermeni tavsiye ederim

• quote:

dün son yazılımı yükledim r1jc002 ...bence yüklemeyi denemeyin..telefon ingilizce olarak kalıyo türkçeye yada başka bi dile degiştirilmiyor...tek özelligi videoların üstüne gelince videonun hareket etmesi...eski rdsl daha büyük yazıydı şimdi küçülmüş hiç güzzel olmamış...bunun eski sürümünü nasıl yüklüyebilirim..yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım bende hiç öyle bir problem olmadı. Gayet güzel çalışıyor. Dil problemi falan olmadı. Türkçe ve sanırım eskisinden de daha hızlı çalışıyormul gibi geldi tel. Eski sürüme nasıl geçersin bilemiyorum, sanırım Votanserver sitesinde paralı olarak istediğin versiyonu yükleyebiliyorsun. Ama ayrıntısını bilemiyorum.

Update Service'yi tekrar çalıştırıp "Son sürüm zaten yüklü" yazdığında "Yoksay ve Devam Et" seçeneğini seçip versiyonu yeniden yükletmen sorunu çözebilir. Bir de teli bulduğunda bende Z710 c_Asia diye buluyor. Eğer sende değişik olarak buluyorsa sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir.

Umarım sonunun çözülür. Üzüldüm. Kolay gelsin...

• yardımın için teşekkürler...sarjım ful degildi ondanda olabilirmi ki...vede bende z710 c_asia diye bulmadı sadece z710 yazısı çıktı..dr bakim şarzım şimdi full bide böyle deneyim olmassa servise gönderecegiz artık...bi sorum daha olacak sana sen telefonuna flash teme yükledinmi yazılımdan sonra
  • telefon yurtdışından mı geldi bende k750i vardı update etmiştim aynı sorun k750i dede olmuştu dil rusça olmuştu açılmıyordu...
  • quote:

yardımın için teşekkürler...sarjım ful degildi ondanda olabilirmi ki...vede bende z710 c_asia diye bulmadı sadece z710 yazısı çıktı..dr bakim şarzım şimdi full bide böyle deneyim olmassa servise gönderecegiz artık...bi sorum daha olacak sana sen telefonuna flash teme yükledinmi yazılımdan sonra

bilemiyorum belki olabilir. Yurt dışından gelme bir telefon ise sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. dene bakalım. olmazsa servis yolu görünüyor gibi. flash tema olayına gelince onu deneyemedim. nasıl yapılacağını da tam olarak kestiremiyorum. açıkçası biraz çekiniyorum.
  • yok kvk dan aldım 1 ay önce...yine yükledim ama aynısı oldu degişmedi..:( z710i c_asia diye bulmuyor sadece z710 i diye buluyor..ingilizce olması sorun degilde neden böyle oldugunu çözemedim...kurarken türkçe yerine başka bi dilmi kullansam
  • quote:

yok kvk dan aldım 1 ay önce...yine yükledim ama aynısı oldu degişmedi..:( z710i c_asia diye bulmuyor sadece z710 i diye buluyor..ingilizce olması sorun degilde neden böyle oldugunu çözemedim...kurarken türkçe yerine başka bi dilmi kullansam

bilemiyorum ki. daha önce hiç başıma gelmediği için fazla yorum yapamıyorum. kusura bakma. kvk servisi ile bir görüş istersen...

üzüldüm ama. umarım düzelir.
  • hep bu flash tema merakı yüzünden oldu...:):) neyse saglık olsun yardımlarınız için teşekkür ederim...artık ingilizce kullanacagız anlaşılan..bu arada yeni bi özellik buldum videolar tam ekran izleniliyo telefonda ....!
  • ne diyormuşuz...?adamın başına ne gelirse yamaktan yada ..her neyse..
  • quote:

ne diyormuşuz...?adamın başına ne gelirse yamaktan yada ..her neyse..

he he. bence de...

tam ekran olayını video oynatıcıdan yapıyosun dimi...
  • evet daha yeni kurcalarken farkına vardım..ama sadece çektigin videoları oynatabiliyosun galiba...yüklü olan 3gpp ler yine küçük duruyor...
  • evet bende sen söyleyince fark ettim.

kolay gelsin...
  • alala benimkinde nie tam ekran olmuyor nasıl yaptınız siz ??
  • sadece çektigin videolar oluyor du...yanlız bi sorun var tekrardan video bölümünü 3*3 yada 2*2 yapınca o özellik kayboluyor ben tekrar tam ekran yapamadım...
  • evet yaaa ben de de tam ekran olmuyor... hay allah naapcaz yaaa....
  • :(:( sağlık olsun
  • arkadaşlar bu uptade serviceyi ilk açınca proxy adresi ve bi şifre istiyor oraya ne girmemiz gerekiyor yardımcı olurmusunuz..gissever kardeşş duyurulurr..:):)
  • arkadaşım program s.e. sayfasına bağlanamadığı zaman o ayarları ister eğer bağlanırsa istemez zaten
  • quote:

arkadaşlar bu uptade serviceyi ilk açınca proxy adresi ve bi şifre istiyor oraya ne girmemiz gerekiyor yardımcı olurmusunuz..gissever kardeşş duyurulurr..:):)

pardon yaaa... bir üredir internete giremiyordum kusura bakma. sanırım problemin çözülmüştür. gerekli cevap verilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.