ya aklıma gelmişken... sizin z710i'de foto çekerken 1mp ve 2mp ayarında iken zoom yapıyor mu? bende yapmıyor. sadece 640x480 ayarında zoom yapıyor. o da 2.5x....
yapmıyor ama bence gerek yok zoomada çünkü kalite çok düşüyor
quote:
Orjinalden alıntı: gissever
ya aklıma gelmişken... sizin z710i'de foto çekerken 1mp ve 2mp ayarında iken zoom yapıyor mu? bende yapmıyor. sadece 640x480 ayarında zoom yapıyor. o da 2.5x....
Dijital yakınlaştırma fotoğraf kalitesini olumsuz yönde etkiler. Yeni nesil walkman telefonların kimi kamera özellikleri kısılabiliyor.
selam dostum versıyon attır sada yol yakınken sat derım
gissever ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN...BEN DE O TELEFONU ÇOK BEĞENİYORUM. AMA BATARYA SÜRESİNDE TERREDDÜTÜM VAR. NE KADAR DAYANIYOR NORMAL KULLANIMLA.
arkadaşımda var 3-4 gün gidiyor dedi zamanında onu alsaydım diyorum 100 küsür lira daha biriktirip.kamera desen süper iyi bluetooth var mp3çalar var tek eksiği megabass sanırım o da olmasa olur..ses kalitesinin düşüşü de radyoda gözlemleniyor..istanbulda yayınların kalitesi çok bozuldu sesler gitti vs..dediğimi başka illerde radyo dinleyip gözlemleyebilirsiniz seyahate çıktığınızda falan..misal bodrumun yayınları gümbür gümbürdü bu sene..
ben kullanıyorum z710i... hatta biraz önce menüyüde değiştirdim. çok güzel telefon tavsiye ederim
ikinci el gg den aldım bende ne zamandan beri içimde ukde kalmıştı en sonunda bende deneyecem bakalım nasıl bir aletmiş :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
ikinci el gg den aldım bende ne zamandan beri içimde ukde kalmıştı en sonunda bende deneyecem bakalım nasıl bir aletmiş :)
o ukte bendede vardı w710u alıp 2hafta kullandım sora sattım bugün:)
quote:
Orijinalden alıntı: m35
quote:
o ukte bendede vardı w710u alıp 2hafta kullandım sora sattım bugün:)
neden sattın hayırdır? içime kurt düştü şimdi bak :)
güle güle kullan onur abi hayırdır sen 2. el telefon almazdın ya
aldık be fıratım sony ericsson kullanma damarım arttı birden :) aldık bakalım sorun yok şimdilik..akustik atmayı özlemişim yaw..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m35
quote:
can sıkıntısı :)) aynı telefonu çok fazla kullanamıyorum en uzun kullandıgım telefonum w960i.di 9ay kullandım sanırım.. o ukte bendede vardı w710u alıp 2hafta kullandım sora sattım bugün:)
neden sattın hayırdır? içime kurt düştü şimdi bak :)
sitesi haricinde update nasıl edilir. w710 yazılımı nerden indirebiliriz z710 a nasıl yükleyebiliriz. akustic yüklemek istiyorum nerden indirip hangi programla yükleyebilirim.
setool veya jd flasher biraz arayın bulursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme