Şimdi Ara

Z710i Problem ?????????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya aklıma gelmişken... sizin z710i'de foto çekerken 1mp ve 2mp ayarında iken zoom yapıyor mu? bende yapmıyor. sadece 640x480 ayarında zoom yapıyor. o da 2.5x....
  • yapmıyor ama bence gerek yok zoomada çünkü kalite çok düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gissever

ya aklıma gelmişken... sizin z710i'de foto çekerken 1mp ve 2mp ayarında iken zoom yapıyor mu? bende yapmıyor. sadece 640x480 ayarında zoom yapıyor. o da 2.5x....

Dijital yakınlaştırma fotoğraf kalitesini olumsuz yönde etkiler. Yeni nesil walkman telefonların kimi kamera özellikleri kısılabiliyor.
  • selam dostum versıyon attır sada yol yakınken sat derım
  • gissever ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN...BEN DE O TELEFONU ÇOK BEĞENİYORUM. AMA BATARYA SÜRESİNDE TERREDDÜTÜM VAR. NE KADAR DAYANIYOR NORMAL KULLANIMLA.
  • arkadaşımda var 3-4 gün gidiyor dedi zamanında onu alsaydım diyorum 100 küsür lira daha biriktirip.kamera desen süper iyi bluetooth var mp3çalar var tek eksiği megabass sanırım o da olmasa olur..ses kalitesinin düşüşü de radyoda gözlemleniyor..istanbulda yayınların kalitesi çok bozuldu sesler gitti vs..dediğimi başka illerde radyo dinleyip gözlemleyebilirsiniz seyahate çıktığınızda falan..misal bodrumun yayınları gümbür gümbürdü bu sene..
  • ben kullanıyorum z710i... hatta biraz önce menüyüde değiştirdim. çok güzel telefon tavsiye ederim
  • ikinci el gg den aldım bende ne zamandan beri içimde ukde kalmıştı en sonunda bende deneyecem bakalım nasıl bir aletmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

ikinci el gg den aldım bende ne zamandan beri içimde ukde kalmıştı en sonunda bende deneyecem bakalım nasıl bir aletmiş :)

o ukte bendede vardı w710u alıp 2hafta kullandım sora sattım bugün:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

ikinci el gg den aldım bende ne zamandan beri içimde ukde kalmıştı en sonunda bende deneyecem bakalım nasıl bir aletmiş :)

neden sattın hayırdır? içime kurt düştü şimdi bak :)
  • güle güle kullan onur abi hayırdır sen 2. el telefon almazdın ya
  • aldık be fıratım sony ericsson kullanma damarım arttı birden :) aldık bakalım sorun yok şimdilik..akustik atmayı özlemişim yaw..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

can sıkıntısı :)) aynı telefonu çok fazla kullanamıyorum
    en uzun kullandıgım telefonum w960i.di 9ay kullandım sanırım..

neden sattın hayırdır? içime kurt düştü şimdi bak :)
  • sitesi haricinde update nasıl edilir.
    w710 yazılımı nerden indirebiliriz
    z710 a nasıl yükleyebiliriz.
    akustic yüklemek istiyorum nerden indirip hangi programla yükleyebilirim.
  • setool veya jd flasher biraz arayın bulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.