Şimdi Ara

Z77 OC Formula mi MSI Z77 MPOWER mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu iki anakart arasında kaldım pek bilgim yoktur anakartlar hakkında hangisi daha iyidir
    bu fiyata yakın daha iyisi var mıdır ?
    asrock 547 tl
    msı 522 tl

teşekkürler

• İkisi de iyi ancak ozellikle OC Formula cok ust seviye bir kart, hız asirtmaya ilgi duyanlari hedefliyor ve cok detayli ozellikleri var. Bu işe ilgi duyanlarin surekli kurcalayip kesfedecekleri bir urun. Uzerinde sıvı sogutmaya hazir bir yapi felan var vs. Dunyada 50'nin uzerinde felan odul aldi ama tabii bu senin anakartla ne yapmak istedigin ve nasil kullanacaginla ilgili. MPower'da guzel ve tatmin edici.

Bu arada urun almadim ama market.cizgi.com.tr uzerinde OC Formula 511TL. Sanirim artik direk Cizgi'den de mal alinabiliyor. Hem urunun ithalatcisi hem teknik servisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozce

İkisi de iyi ancak ozellikle OC Formula cok ust seviye bir kart, hız asirtmaya ilgi duyanlari hedefliyor ve cok detayli ozellikleri var. Bu işe ilgi duyanlarin surekli kurcalayip kesfedecekleri bir urun. Uzerinde sıvı sogutmaya hazir bir yapi felan var vs. Dunyada 50'nin uzerinde felan odul aldi ama tabii bu senin anakartla ne yapmak istedigin ve nasil kullanacaginla ilgili. MPower'da guzel ve tatmin edici.

Bu arada urun almadim ama market.cizgi.com.tr uzerinde OC Formula 511TL. Sanirim artik direk Cizgi'den de mal alinabiliyor. Hem urunun ithalatcisi hem teknik servisi.
    teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan1669

teşekürler

Alıntıları Göster
    asrock
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

asrock

Alıntıları Göster
    Mpower
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Mpower

Alıntıları Göster
    Z77 OC Formula çok daha üstün bir karttır özellikle oc yönünden..

z77 mpower ise gd65 in makyajlı halidir ve aralarında fark yok bile denebilir..

Z77 OC Formula ya muadil asus maximus 5 formula olabilir..

z77 mpower diyenlerde ya anakarttan anlamıyordur ya da tipini daha çok beğenmişlerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 1 Nisan 2013; 11:09:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

z77 mpower diyenlerde ya anakarttan anlamıyordur ya da tipini daha çok beğenmişlerdir..

Alıntıları Göster
    oc formula iyi boarddır

• quote:

+ olarak Z77 OC Formula ya Çizgi bakıyor ve garantisi 3 yıl.

MSI alıp da karta birşey olmaması için dua etmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

+ olarak Z77 OC Formula ya Çizgi bakıyor ve garantisi 3 yıl.

MSI alıp da karta birşey olmaması için dua etmek gerek.

Alıntıları Göster
    Yalnız alacağınız yerde MPOWER ın fiyatı yüksekmiş normalde 420 lira olması lazım.
  • quote:

Arkadaş bu iki anakart arasında kaldım pek bilgim yoktur anakartlar hakkında hangisi daha iyidir
    asrock 547 tl
    msı 522 tl

teşekkürler

hocam mpower i turkiye icinden nerden alacaksiniz?

bilindik firmalarda pek goremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellerephone

quote:

Arkadaş bu iki anakart arasında kaldım pek bilgim yoktur anakartlar hakkında hangisi daha iyidir
    asrock 547 tl
    msı 522 tl

teşekkürler

hocam mpower i turkiye icinden nerden alacaksiniz?

bilindik firmalarda pek goremedim ben
    olurasa mpower vatan'dan olmazsa asrock çizgi.com alcagım hayırlısı inşallah
  • quote:

hocam bende takip ediyorum, mpower vatanda haftalardir yok, sanirim 9 hafta oldu, ben de ona bakiyorum su an..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellerephone

quote:

hocam bende takip ediyorum, mpower vatanda haftalardir yok, sanirim 9 hafta oldu, ben de ona bakiyorum su an..

Alıntıları Göster
    2 Kart kıyaslanacak kart değil kesinlikle. OC Formula Nick Shin imzalı bir kart ve bir çok dünya rekoru kırıldı üzerinde. 2 Kart arasında düşünmeden OC Formula diyorum. M Power Extreme 6 kıvamında bir anakart.
    Çizgi de artık direk ürün satışı yapıyormuş, buda bir avantaj olabilir çünkü her aracı firma inventus gibi bir iş ahlakına ve kalitesine sahip değil malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

2 Kart kıyaslanacak kart değil kesinlikle. OC Formula Nick Shin imzalı bir kart ve bir çok dünya rekoru kırıldı üzerinde. 2 Kart arasında düşünmeden OC Formula diyorum. M Power Extreme 6 kıvamında bir anakart.
    Çizgi de artık direk ürün satışı yapıyormuş, buda bir avantaj olabilir çünkü her aracı firma inventus gibi bir iş ahlakına ve kalitesine sahip değil malesef.

Alıntıları Göster
    2 si arasında kesinlikle

asrock Z77 OC Formula

http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20OC%20Formula/
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-z77-oc-formula-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-ivy-bridge.html

• quote:

Abi bir soru sormak isterim, Z77 Fatal1ty 16+8 fazıyla OC Formula'dan iyidir diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Abi bir soru sormak isterim, Z77 Fatal1ty 16+8 fazıyla OC Formula'dan iyidir diyebilir miyiz?

her iki anakartında faz yapısı farklı bu yüzden durum burada değişiyor..

oc formuladaki faz yapısı daha gelişmiş ve oc için geliştirilmiştir..

bu yüzden oc formula daha iyi oc imkanı sağlıyor..

ama fatalty de iyi anakarttır muadillerine göre daha iyi bir faz yapısı vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 5 Mayıs 2013; 19:46:49 >

• quote:

quote:

quote:

her iki anakartında faz yapısı farklı bu yüzden durum burada değişiyor..

oc formuladaki faz yapısı daha gelişmiş ve oc için geliştirilmiştir..

bu yüzden oc formula daha iyi oc imkanı sağlıyor..

ama fatalty de iyi anakarttır muadillerine göre daha iyi bir faz yapısı vardır..

Alıntıları Göster
    Yani 12+4 olmasına rağmen Fatal1ty'den iyi diyorsun, peki o kart kullandıkların arasında mı?

Bir de OC Formula'yı hangileri ile kıyaslayabildin? Senin gözle gördüğün OC farkları neler oldu biraz anlatabilir misin? :)

• quote:

Yani 12+4 olmasına rağmen Fatal1ty'den iyi diyorsun, peki o kart kullandıkların arasında mı?

Bir de OC Formula'yı hangileri ile kıyaslayabildin? Senin gözle gördüğün OC farkları neler oldu biraz anlatabilir misin? :)

fatality - asus amaximus 5 formula veformula xtreme modellerini de kullandım..

oc formula nın en büyük artısı oc profilleri ve profillerin stabil çalışması..

bu durum oc de büyük kolaylık sağlıyor..

eğer bu anakartı düşünüyorsan bendekini vereyim sana yabancıya gitmemiş olur..
  • quote:

quote:

Çok riskli sularda yüzüyorum abi En iyisi PM'den konuşmak galiba fazlasını forum kaldırmaz gibi

O değil de Faz sayısı 16+8 olan bir karttan 12+4'ün daha iyi olmasını kabullenemiyorum sadece.

• quote:

quote:

quote:

Çok riskli sularda yüzüyorum abi En iyisi PM'den konuşmak galiba fazlasını forum kaldırmaz gibi

O değil de Faz sayısı 16+8 olan bir karttan 12+4'ün daha iyi olmasını kabullenemiyorum sadece.

Alıntıları Göster
    Faz sayısının fazla olması demek anakartın daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. OC Formula aldığı ödüller ve kırdığı rekorlar ile Z77 ve intel cephesindeki en iyi anakartlardan bir tanesi. Fatal1ty de oldukça kaliteli bir anakart ama OC Formula OC için daha çok gelişmiş ayar ile geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.