Şimdi Ara

Z77 Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Extreme6 ile benim anakartım neredeyse aynı fiyatta .

Ben sana Arock öneririm bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake
    walla bnm sistem tercihlerime bakarsan modem hoparlör ve ssd hariç bütün parçaları teknobiyotikden tedarik ettim..evt kargo biraz geç geldi ama bütün oem parçalar eksiksiz ve sorunsuzdu ve tıkır tıkırda çalışıyor..

Ben dedim ki, zaten satın aldığınız parçalar eksiksiz, hasarsız filan gelir. Ancak herhangi bir problemde bu firma müşterilerini yüzüstü bırakan bir firmadır. O tıkır tıkır çalışan parçalarınızdan bir tanesi tıkırdamayı bıraktığı zaman görürsünüz firmanın zihniyetini. Mağdur olmayın diye uyarıyorum diyorum. İstediğiniz yerden almakta özgürsünüz zaten. Hatta sen lütfen tüm parçalarını teknobiyotikten al, gerçekten...

İmzamı okuyun, zaten firmanın kalitesi ve zihniyeti hakkında bilgi sahibi olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 7 Ekim 2012; 1:00:34 >

• Dediği gibi sorun kargoda değil müşteri memnuniyetinde oda sıfır nerden biliyorum? Forumda çok şikayetlerini okudum inventusu herkes öneriyor fiyatlarıda iyi ama vatan hepsinden iyi %25 indirimi beklerseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

Orijinalden alıntı: spacecake
    walla bnm sistem tercihlerime bakarsan modem hoparlör ve ssd hariç bütün parçaları teknobiyotikden tedarik ettim..evt kargo biraz geç geldi ama bütün oem parçalar eksiksiz ve sorunsuzdu ve tıkır tıkırda çalışıyor..

Ben dedim ki, zaten satın aldığınız parçalar eksiksiz, hasarsız filan gelir. Ancak herhangi bir problemde bu firma müşterilerini yüzüstü bırakan bir firmadır. O tıkır tıkır çalışan parçalarınızdan bir tanesi tıkırdamayı bıraktığı zaman görürsünüz firmanın zihniyetini. Mağdur olmayın diye uyarıyorum diyorum. İstediğiniz yerden almakta özgürsünüz zaten. Hatta sen lütfen tüm parçalarını teknobiyotikten al, gerçekten...

İmzamı okuyun, zaten firmanın kalitesi ve zihniyeti hakkında bilgi sahibi olursunuz...

1-2 senedir alışveriş yapıyorum..aldığım ürünlerde bir sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar şayet çıkarsada sancaktepe ana şubesi bana yakın orası karışır..bnm oradan aldığım 1 parça ile millet sistem kuruyor..fakat sizin teknobiyotikle alakalı böyle bir sıkıntınız olduysa üzücü..

• Bende ürünü cuma günü sipariş verdim bakıyorum hala işleniyor diyor arayan soran da yok :)
    Bir sorun çıkarsa gerisini teknobiyotik düşünsün arkamız sağlam Allah'a şükür
  • Hayırlı Olsun, Asrock aldım diye üzülme veya pişman olma az Asrock kullanmadım 12 yıllık anartım benim ve sorunsuz çalışıyor hiç de bir şeyi yok Asrock Asus Kalitesine çok yakın aynı bile diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

asrock anakart alcam acaba kullananlar nasıl sizce memnunmusunuz

Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus p8z77 anakartlara 6 veya 8 çekirdekli işlemcilerde çıkacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

asus p8z77 anakartlara 6 veya 8 çekirdekli işlemcilerde çıkacakmı

Hayir.6 cekirdek destegi x79 ve useri icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • he anladım o zaman o kadar lükse kaçamaya gerek yok normal bir anakart alınmalı
  • ASUS P8Z77-V DELUXE İLE PRO ARASINDA KALDIM HANGİNİ ALACAĞIMI BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM SİZCE HANGİSİ ALINMALI
  • quote:

ASUS P8Z77-V DELUXE İLE PRO ARASINDA KALDIM HANGİNİ ALACAĞIMI BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM SİZCE HANGİSİ ALINMALI

bende o ikilemde kaldım detaylı bir açıklama aydınlatıcı olurdu.
  • quote:

he anladım o zaman o kadar lükse kaçamaya gerek yok normal bir anakart alınmalı

Evet tabii bu kullaniciya gore degisir cok pahali bir kart almak bu seride bana gorede sacmadir yani z77 serisinde yeni cikan atx maximus gibi kartlar almak bencede gereksizdir ancak bazi kullanicilar platformdaki en guclu bilesenleri istedigi icin oyle topluyorlar ki bence bu platform icin biraz asiri olur.Deluxea gelince pro cok guzel bir karttir ancak extra e sata extra usb3 daha iyi ses blutooth dual wifi band extra ram oc gibi seyler idtersen alabilirsin.Ki bence gereksiz tabii bana gore ama wifi ve obur ozellikleriyle isi olanlar alabilirler bastada dedigim gibi ancak p8z77. premium gibi modeller codden abarti hadi bu modelin extra ozellikleri icin verilen parayi anlarim zaten kullandigim boardla arasinda cokta fark yok ama maximusun yeni 1155 mobosu gibi premium gibi asiri fiyatlar bu platforma uygun degil cunku zaten dedigimiz gibi 6 cekirdekli vs muthis bir guc yok bunlari almaya degecek kadar ve hemen fiyati ucuzlayan bir platform z68 de oyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 10 Ekim 2012; 13:19:22 >

• ARKADAŞALAR KULLANAN YOKMU BU ANAKARTI ASUS P8Z77-V DELUXE VEYA PRO
  • quote:

ARKADAŞALAR KULLANAN YOKMU BU ANAKARTI ASUS P8Z77-V DELUXE VEYA PRO

Yukarida ana farklari yazdim deluxun asil farki wifi ile ilgili daha cok.

• ŞUNU TAM ANALAYAMADIM PRO İÇİN Mİ YOKSA DELUXE Evet tabii bu kullaniciya gore degisir cok pahali bir kart almak bu seride bana gorede sacmadir yani z77 serisinde yeni cikan atx maximus gibi kartlar almak bencede gereksizdir ancak bazi kullanicilar platformdaki en guclu bilesenleri istedigi icin oyle topluyorlar ki bence bu platform icin biraz asiri olur.Deluxea gelince pro cok guzel bir karttir ancak extra e sata extra usb3 daha iyi ses blutooth dual wifi band extra ram oc gibi seyler idtersen alabilirsin.Ki bence gereksiz tabii bana gore.
  • Delux Asus sıralamasında en üst seviye anakartlardan birisidir ve OC tarafı çok güçlüdür.
    gözüme ilk çarpan artılarını yazdım. bütçen uyarsa Delux alabilirsin, uymazsa Pro da işini görür.

Delux 20 faza sahipken, Pro 16 fazlıdır. OC için önemlidir.
    Delux 2800 oc bellekleri destekliyor.
    2adet Gigabit ethernet var.
    Bluetooth var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.