Şimdi Ara

Z77 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumu uzun süredir takip ediyordum ve bugün üye oldum.
    Eğer yanlış bir yerde konu açtıysam kusura bakmayın. Z77 ile çok haber var ama ben sorunumun kişisel olduğunu düşünüyorum.
    Yeni bilgisayar topluyorum.

İşlemci - INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI - 464 TL

Monitör - SAMSUNG 23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - 383 TL

Ram - GSKILL 16GB (4X4GB) RIPJAWSZ DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM - 254 TL

Power - COOLER MASTER RS-750 GX 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI - 210 TL

Anakart - Asrock Z77 Extreme6 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 415 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirov -- 5 Ekim 2012; 20:00:28 >

• Asrock Z77 Extreme6 aldım İnşallah bir sorun çıkarmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirov

Asrock Z77 Extreme6 aldım İnşallah bir sorun çıkarmaz...
    Hayırlı olsun niye sorun çıkartsınki endişelenmeyin
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumu uzun süredir takip ediyordum ve bugün üye oldum.
    Eğer yanlış bir yerde konu açtıysam kusura bakmayın. Z77 ile çok haber var ama ben sorunumun kişisel olduğunu düşünüyorum.
    Yeni bilgisayar topluyorum.

İşlemci - INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI - 464 TL

Monitör - SAMSUNG 23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - 383 TL

Ram - GSKILL 16GB (4X4GB) RIPJAWSZ DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM - 254 TL

Power - COOLER MASTER RS-750 GX 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI - 210 TL

Anakart - Asrock Z77 Extreme6 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 415 TL

asrock ile durumlar nasıl bende alıcamda asrock bilemedim valla :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

O paraya asus v pro z77 alınırdı ama...Hayırlı olsun.

En ucuz asus p8z77v-pro , vatan %25 indirimiyle 480TL ...

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z77-v-pro-p8z77-v-pro-intel-z77-soket-1155-ddr3-2560mhz-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59605

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

O paraya asus v pro z77 alınırdı ama...Hayırlı olsun.

En ucuz asus p8z77v-pro , vatan %25 indirimiyle 480TL ...

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z77-v-pro-p8z77-v-pro-intel-z77-soket-1155-ddr3-2560mhz-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59605

Düz v model?

O da 460TL. Ben siz pro yazdığınız için söylemiştim

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z77-v-p8z77-v-intel-z77-soket-1155-ddr3-2400mhz%28oc%29sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60121

• quote:

Asrock Z77 Extreme6 aldım İnşallah bir sorun çıkarmaz...

İyi bir secim yapmısın güle güle kullan. Sistemin güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Vay anasını okadar uçmuşlarmı yavv.Gerçi ben z68i 500e almıştım doğrudur ancak z77ler genelde ucuz olduğundan oda ucuzdur diye düşündüm

Aslında bu fiyatlar ucuz bile, ben 540TL ye almıştım Z77V-Pro' yu. 500TL aşağısında piyasada yok gibi hatta şuan bile. Bir tek vatan %25 indirimiyle, biraz daha uygun oluyor...
  • quote:

quote:

quote:

Vay anasını okadar uçmuşlarmı yavv.Gerçi ben z68i 500e almıştım doğrudur ancak z77ler genelde ucuz olduğundan oda ucuzdur diye düşündüm

Aslında bu fiyatlar ucuz bile, ben 540TL ye almıştım Z77V-Pro' yu. 500TL aşağısında piyasada yok gibi hatta şuan bile. Bir tek vatan %25 indirimiyle, biraz daha uygun oluyor...

Asuslar baya pahalı diğer z77lere göre ancak kalite konuşuyor gerçekten.

Açıkçası benim şu ana kadar kullandığım en sorunsuz anakart diyebilirim gerçekten. Çok ta geçmişe gitmeden sıralarsam, Msi 790fx platinum v2, Gigabyte 790gp-ds4h, Msi p67a-gd65 kullandım. Hepsinde problem vardı. Aslında Asus z77v-proyu aldığımda da problem vardı, ama adamlar iki hafta içinde bios güncellemesi ile çözdüler. Dediğim gibi, en sorunsuz anakartım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asuslar baya pahalı diğer z77lere göre ancak kalite konuşuyor gerçekten.

Açıkçası benim şu ana kadar kullandığım en sorunsuz anakart diyebilirim gerçekten. Çok ta geçmişe gitmeden sıralarsam, Msi 790fx platinum v2, Gigabyte 790gp-ds4h, Msi p67a-gd65 kullandım. Hepsinde problem vardı. Aslında Asus z77v-proyu aldığımda da problem vardı, ama adamlar iki hafta içinde bios güncellemesi ile çözdüler. Dediğim gibi, en sorunsuz anakartım

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu arada ürünü Teknobiyotikten sipariş verdim. Trim bilişimde 20 Tl daha ucuzdu ama Teknobiyotik bana daha güvenilir geldi. İnşallah yanılmam :/

• quote:

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu arada ürünü Teknobiyotikten sipariş verdim. Trim bilişimde 20 Tl daha ucuzdu ama Teknobiyotik bana daha güvenilir geldi. İnşallah yanılmam :/

Dh de çoğu kişi teknobiyotikten sistem öneriyorlar vardır bir bildikleri bence güvenilir bir sitedir.(Görünüş olarak söylüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

quote:

Dh de çoğu kişi teknobiyotikten sistem öneriyorlar vardır bir bildikleri bence güvenilir bir sitedir.(Görünüş olarak söylüyorum)

Alıntıları Göster
    inventus daha ucuz ve müşteriye iyi davranıyor sorun çıkarsa.

• quote:

quote:

Teknobiyotik Akıllı PC Toplama Sihirbazı ile sistem toplayınca KDV indirimi mevcut ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

quote:

quote:

Teknobiyotik Akıllı PC Toplama Sihirbazı ile sistem toplayınca KDV indirimi mevcut ondandır.

Alıntıları Göster
    en iyisini yapmışsın boşver asrock anakartların sunduğu sata 3 ve usb 3.0 zenginliği hiç bi anakartta yok..2 yada 3 tane sata3 koyuyorlar 2 tane usb 3.0 yürüt git..asrock extreme 6 bendede var..4 adet sata3 4 adette usb 3.0 ile canavar gibi anakart..fatal1ty champion var birde kullandığım o başlı başına olay bi anakart zaten..asus da kullandım yıllarca fakat aşırı ısınma ve fan olayı asusun büyük eksikliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 6 Ekim 2012; 19:51:56 >

• Guzel olmus hayirli olsun ancak anakart olarak gd65 381e var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Guzel olmus hayirli olsun ancak anakart olarak gd65 381e var.
    asrock anakart alcam acaba kullananlar nasıl sizce memnunmusunuz
  • quote:

quote:

Evet teknobiyotik çok güvenilir bir firmadır, imzama bakın, linke tıklayıp, çıkanları okuyun.

Teknobiyotik tavsiye edilen bir alışveriş sitesi değildir. Tamam satın aldığınız ürünler, elinize eksiksiz, ve hasarsız ulaşır ( bir arkadaşta hasarlı gelmişti, hala uğraşıyor sanırım. ), ancak iş müşteri memnuniyetine gelince, 5 para etmez bir firmadır. Ben bu forumda daha müşteri memnuniyeti konusunda olumlu yazı yazan görmedim.

Inventus en başarılı firmadır. Bunun yanında Eksen, Exa ve Nova' da iyidir. Bu siteleri tercih edin. Aksi halde mağdur olursunuz, sadece uyarıyorum

• quote:

quote:

quote:

Evet teknobiyotik çok güvenilir bir firmadır, imzama bakın, linke tıklayıp, çıkanları okuyun.

Teknobiyotik tavsiye edilen bir alışveriş sitesi değildir. Tamam satın aldığınız ürünler, elinize eksiksiz, ve hasarsız ulaşır ( bir arkadaşta hasarlı gelmişti, hala uğraşıyor sanırım. ), ancak iş müşteri memnuniyetine gelince, 5 para etmez bir firmadır. Ben bu forumda daha müşteri memnuniyeti konusunda olumlu yazı yazan görmedim.

Inventus en başarılı firmadır. Bunun yanında Eksen, Exa ve Nova' da iyidir. Bu siteleri tercih edin. Aksi halde mağdur olursunuz, sadece uyarıyorum

Ben görünüş olarak söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

asrock anakart alcam acaba kullananlar nasıl sizce memnunmusunuz

her türlü
  • quote:

quote:

quote:

walla bnm sistem tercihlerime bakarsan modem hoparlör ve ssd hariç bütün parçaları teknobiyotikden tedarik ettim..evt kargo biraz geç geldi ama bütün oem parçalar eksiksiz ve sorunsuzdu ve tıkır tıkırda çalışıyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.