SSD Tavsiye
-
-
Dram gerekliliği tartışılır, hele günlük kullanım için. Bir de uygun fiyat ve dram varlığı çelişen kavramlar oluyor. Dramli Exceria G2 modeli var ama onların da sıcak çalışma gibi huyları var. Özellikle laptop gibi soğutma imkanın düşük olduğu platformda görece serin çalışan ürünler tercih ediniz.
2067 TL
Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBWH1R8H?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_A80ZSEMCS8CX5WE6ERC5&language=tr-TR
2400 TLitopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıWD BLACK 1TB SN770 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (5150MB Okuma / 4900MB Yazma) | ITOPYAhttps://www.itopya.com/wd-black-1tb-sn770-gen4x4-nvme-m2-ssd-5150mb-okuma-4900mb-yazma_u22830
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef dram'li ve dram'siz modeller arasındanki fiyat farkı gittikçe artıyor. Bu nedenle fiyat önemliyse, dram yerine HMB destekli bir disk de özellikle laptop gibi bir platformda işinizi fazlasıyla görecektir. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği WD'nin yanında aynı Nand hücreleri kullanan Kioxia Exceria Plus G3 1tb'a da göz atmanızı öneririm.
-
Üstad bu ssd için yorumun nedir ?
trendyol.comMSI SSD SPATIUM M480 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 2TB R:7400 W:7000 Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/msi/ssd-spatium-m480-pro-pcie-4-0-nvme-m-2-2tb-r-7400-w-7000-p-741169940?merchantId=923912&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kağıt üzerinde teknik özellikleri oldukça iyi görünüyor. Öte yandan bu tür üst düzey bir diskin soğutucu blok ile gelmemesi benim için başlıbaşına vazgeçme sebebi. Zaten incelemelerde diskin soğutucu olmaması nedeniyle thottle'a girdiği tespit edilmiş. Ayrıca diskin kendi sensöründen sunduğu sıcaklık verileriyle incelemelerde ölçülen sıcaklıklar arasında da ciddi farklar tespit edilmiş.
-
Hocam anakartın soğutucu var zaten soğutuculu alırsam anakart soğutucusu iptal olur ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar.
internette harici ssd adıyla birçok ürün satılıyor. hızı da fena değil bir usb ye göre.
1.öğrenmek istediğim bu ürünlerin içinde hangi harddisk var ? m2 ssd mi?
önceleri harici harrdisk in içini açıp 2,5 inç harddiski çıkarıp pc de filan kullanırdık.
2.öğrenmek istediğim. bu ssd leri açıp içindeki harddisk i çıkarıp pc ye takabilir miyiz?
hepsi çıkarılmaz belki ama çıkarılan mutlaka vardır. bildiğiniz çıkarılan bir harici ssd var mı?
-
Merhaba hp pavilion 15 dk 1013nt laptop var ...ona SSD almak istiyorum Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 1 TB SSD, 7.450 MB uyumlu mudur acaba bilgisi olan yardımcı olurmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nette arattırdığımda i7 10750H işlemcili bir model çıkıyor. Bu işlemci pcie 3.0 destekliyor, dolayısıyla benchmark hızlarınız 3-4 bin mb arasında olacak. Tabiki kullanılmaya engel değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen 2020 de aldım 10750..Yani bu kadar üst bir modele gerek yok daha düşük birşey de uyar diyorsunuz? Benim derdim uyumsuz birşey almamak Kingston,wd, Samsung,kioxia farketmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle bir ürün de bakabilirsiniz. Birkaç gün önce amazonda 2400e satılıyordu. Taksit veya iade konusu daha rahat olur. Forumun ssd sıcak fırsatlar bölümünü de takip edebilirsiniz
akakce.comWestern Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-western-digital-blue-sn580-wds100t3b0e-pci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,295891285.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten Amazon indirimi var diye niyetlenmistim. 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
1 TB 7200 rpm SATA harddisk var laptopumda. Nvme ve M2 görünce o özelliklerle aradım. 256 çıkarım 1tb takmayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X