Şimdi Ara

ssd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar bütçe en fazla 3.500 TL ne önerirsiniz ?

anakartım https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-b560-g-gaming-wifi-model/

birde sormak istediğim bir konu var şimdi biz ssd aldık taktık diyelim benim şuan kullandığım windows hdd üzerinde kurulu orjinal bundaki key i ssd ye kurduğum windowsa girip kullanmaya devam edebilecekmiyim ikisi aynı anda takılı olacak yoksa sıkıntı olur mu ?

• Ssd olarak samsung980pro önerebilirim.Yeni ssdye windows kurmadan önce bilgisayardan terminalden kod yazarak windows keyinizi öğrenebilir ve bu keyi yeni windows kurulumunda kullanabilirsiniz.Ayrıca yedeğe çıkan ssddeki windows işletim sistemini kaldırmanız boot prioritydende kaldırmanız gerekecektir .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amazon
    Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G
    https://www.amazon.com.tr/Kingston-NVMe-PCIe-1000G-SNV2S/dp/B0BBWH1R8H

windows keyi anakarta yazar hdd değişiminden bir şey olmaz. key de girmene gerek yok windows kurarken. bu sene bir bios güncellemesi geldi. anakartta ne halt yediyse win lisansım gitti sitenin birinden OEM mi artık neyse bir daha aldım eminim yani anakarta yazdığından.

• Selam , nakit alma şansınız varsa elimde sıfır kutu açılmamış garantileri 1,5 yıl devam eden modeller var çeşitli attım size bakabilirsiniz.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

samsung lara baya ısındım bir diğer seçenekte adata 1tb legend 850

şimdi key anakarta işlendiyse benim windows 10 kurulu hdd nin olduğu sisteme m2 ssd yi takınca hdd de kullandığım key ssd dede çalışacak bir sıkıntı yaşamayacağım yani

• adjustik kullanıcısına yanıt

hdd'de key yok çıkar at istersen. anakartın biosuna çok egzantrig bir güncelleme gelmediği sürece ki yazmıştı aslında açıklamasında belliydi yani sakat bir bios olduğu ama yine de yaptık. kısaca anakarta ne disk takarsan tak ne disk sökersen sök lisans gitmez. anakart bios harici bir de anakartı değiştirirsen yeni lisans gerekir. ben yerli bir siteden 40 liraya almıştım win11'i şimdi 60 lira olmuş hem win10 hem win11 pm'den atayım yani dert etme lisansı ms zaten bedava verdi win10'dan 11'e geçerken.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

hdd çıkarıp atamam şimdilik ssd alıp ona geçince aynı key ile sorun olmazsa devam ederim key gerekirse dediğin gibi alırım bir tane o keylerden tüm kurulumlar vs yaptıktan sonra zaten win10 kurulu hdd yi sıfırlayacağım depo olarak kullanırım

biosu ben bayadır güncellemedim 26/10/2021 tarihli 1201 şuan ki bios sürümüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata ssd önerisi
    9 ay önce açıldı
    ssd öneri
    geçen yıl önce açıldı
    Masaüstü için SSD Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adjustik kullanıcısına yanıt

am4 soket amd olsa kesin güncelle derdim de intel'de çok sorun olmayabilir şu anda bir sıkıntın yoksa şart değil bios. keyi sıkıntı etme sen diğer kurumlarını yap. ben bir ara ucuz diye win10 key stoklamıştım o sıkıntı yaşadığım zaman denedim hiçbiri olmadı nan dedim bir de amazon'dan falan almıştık hep kazık yemişiz ama 10 lira falandı tanesi.  dediğim site sağlam ayarlarız onu sıkıntı olursa pm'den bul beni.

• inventus
    SAMSUNG MZ-V8V1T0BW 1TB 980 SERIES SSD NVMe M.2 3500-3000MB/s SSD sabitdisk - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11898
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.