Şimdi Ara

SSD TAVSİYESİ 250lik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar performans, ömür ve fiyat kriterleri bakımından 250gb SSD tavsiyesine ihtiyacım var. Sistem;
    FX8350
    ASUS M5A97
    Zotac GTX660
    COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX
    GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3

Teşekkürler.

• calintex C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bütçenize göre Sandisk Ultra II veya Samsung 850 EVO seçeneklerinden birisine yönelebilirsiniz. Daha alt fiyatlar isterseniz orada da öneri yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 850 Evo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 31 Ekim 2015; 18:07:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung evo 850 bütçeyi aşmıyor fakat samsung 850 pro ile niye bu kadar fiyat farkı var pro olan çok çok mu iyi o kafamı karıştırdı, birde evo ile pro fiyat olarak arasında Transcend 370S var, bu kadar fiyat farkı nedendir, benim gibi orta düzey bir kullanıcı samsung 850 pro gibi bişi alsa verdiği ekstra para kadar performans alabilir mi?

Samsung 850 evo dan aşağını düşünmüyorum.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calintex

Samsung evo 850 bütçeyi aşmıyor fakat samsung 850 pro ile niye bu kadar fiyat farkı var pro olan çok çok mu iyi o kafamı karıştırdı, birde evo ile pro fiyat olarak arasında Transcend 370S var, bu kadar fiyat farkı nedendir, benim gibi orta düzey bir kullanıcı samsung 850 pro gibi bişi alsa verdiği ekstra para kadar performans alabilir mi?

Samsung 850 evo dan aşağını düşünmüyorum.
    Teşekkürler.

Pro ile evo arasındaki fiyat farkı kadar performans farkı hissetmezsiniz. Hatta günlük kullanımda fark etmeniz çok güçtür. Aradaki fiyat farkının sebebi; kullanılan yongalar, bileşenler ve +5 yıl garanti süresi vs.'dir. Evo 5 , Pro 10 yıl garanti süresi sunmaktadır.

Sisteminiz AMD tabanlı olduğu için test sonuçlarında da düşük sonuçlar görebilirsiniz ama endişelenmeyin. Günlük kullanımda yine etkilemez bu farklar da pek.

Evo'dan aşağısında mesela örnek olarak Ultra II'yi verirsek, yine günlük kullanımda fark hissetmezsiniz. SSD'de performans testleri ne kadar önemli olsada aslında günlük kullanımdaki hissiyat işin vazgeçilmez noktalarından biridir. Giriş seviyesi bir SSD almadıktan sonra en üst noktayla oluşacak farklar sata 3 bağlantı arayüzü altında azami olarak 3 - 5 saniye civarını geçmez. Bu da yine üst seviye sistem ve sata kontrolcüleri ile test edebileceğiniz değerler olur. Eğer Evo'da karar kıldıysanız sizin sisteminiz için ideal diyebiliriz. Daha üst modellerin zaten bir esprisi olmayacaktır. Mevcut sisteminiz ve sata kontrolcüleri için.

• Teşekkür ediyorum, son cevap ışığında evo yu sistemime eklemeye karar verdim. Şuana kadar alışverişlerimi vatan dan yapıyordum fakat webdenal da fiyatlar daha uygun ordan almayı düşünüyorum daha önce burdan bişey almadım tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Teşekkür ediyorum, son cevap ışığında evo yu sistemime eklemeye karar verdim. Şuana kadar alışverişlerimi vatan dan yapıyordum fakat webdenal da fiyatlar daha uygun ordan almayı düşünüyorum daha önce burdan bişey almadım tavsiye eder misiniz?

Alabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Webden al firması, N11.com vb. sitelerin mantığı gibi diğer firmalardan ürün alıp satma mantığı ile çalışmaktadır. Yerleri Levent'tedir (İstanbul'daysanız). Bizzat kendim de gitmiştim, bir ürün işi için. Problem olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    SSD Tavsiye
    10 ay önce açıldı
    SSD tavsiye
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • webdenal dan evo sipariş verdim teşekkürler.
  • quote:

webdenal dan evo sipariş verdim teşekkürler.

Rica ederim, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.