Şimdi Ara

Z800i hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SE z800i hakkında forumda fazla bir bilgi yok bu telefonu merak ediyorum kullanan arkadas var özellikle harici hoparlörün ses yüksekliği ve kalitesi nasıldır birde mpeg4 video çekimi yapabiliyormu tesekkürler

• Dış hoparlör sesi çok kaliteli Mp3 dinlerken hoparlör üzerinden kapağı kapatınca sesi artıyor.Ses kalitesi k750-w800 gibi.

Ekranı W800-K750 ye göre renkleri daha yumuşak ekran daha soluk

Video çekimi orta kalitede.(6630dan biraz daha iyi )

Kamera kalitesi çok iyi değil.Karanlık yada az ışıklı ortamlarda çok kötü

Oyun oynamak çok eğlenceli

Ekran boyutu w800 k750 ye göre büyük

Tuş takımı çok kullanışlı

Tam ekran video olmaması çok kötü

Dahili hafızası çok düşük (4MB falan)

Bluetooth yavaş transfer yapıyor (Versiyonla alakalıda olabilir)

Kasası kaliteli tasarım güzel biraz büyük ama genede hoş

Menü yapısı k750-w800 gibi ve çok hızlı bir kere bile takılma yaşamadım

Kamera fonksiyonları arasında makro falan yok

Radyo yok

Sonuç olarak bikaç eksiği dışında memnunum ben

• Bikaç çektiğim foto

Z800i hakkında

Z800i hakkında

Z800i hakkında

Z800i hakkında

Z800i hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 19 Şubat 2006 13:33:45 >

• teknode teşekkürler peki mpeg4 oynatıyormu kamera çekimini mpeg4 formatıyla yapabiliyormu?
  • 3gp formatında çekiyor videoları

Medya oynatıcısı mp4 oynatabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 19 Şubat 2006 19:50:21 >
  • tekrar tesekkuler pil ömrü nasıl peki
  • aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma ama bluetooth la gelen dosya telefon hafızasından büyükse ne olacak yani gelen veriyi direk hafıza kartına alabiliyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG F210 HAKKINDA HERŞEY
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet direk olarak hafıza kartına alıyor zaten orda problem yok

Oyun oynayıp arada foto çekersem 2gün falan gidiyor bana

Eğer kamera kalitesine önem veriyorsan z800 alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 19 Şubat 2006 20:37:28 >
  • ben daha çok ses ve ekran üzerinde duruyorum ses yönünden sonyericcson ları beğeniyorum kamera gördüğüm kadarıyla günışıgında basarılı ama az ışıklı ortamlarda yetersiz kalmış peki mp3 arka planda çalıyormu yada birden fazla uygulama çalıştırabiliyormusun aynı anda?
  • Ben 2 aydır z800i kullanıyorum.Öncesinde 6670 kullandım.Şekil şemal olarak çok hoşuma gitmişti halende gitmekte. Ancak fotoğraf kalitesi,hoparlörü ve ekran netliği nokianın çok altında malesef.Yinede severek kullanıyorum.
  • yapma yav ses ve ekran olarak nokia sony samsung ve motorola nın arkasında kalır!
  • Resim kalitesi çok kötüymüş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Resim kalitesi çok kötüymüş...

ama telefonun tasarimi ve kullanilan uretim malzemeleri kalitesi gercekten kaliteli...
  • ben mp3 dinlemek için istiyorum hafiza da bildiğim kadarıyla 1 gb te kadar arttırılıyor almalımıyım sizce yorum yapacak kullanan arkadaslar yokmu baska.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

ben mp3 dinlemek için istiyorum hafiza da bildiğim kadarıyla 1 gb te kadar arttırılıyor almalımıyım sizce yorum yapacak kullanan arkadaslar yokmu baska.

bnce alma ya o parayı o tele werme sakın
  • tuhaf bir yorum olmuş. Bence fiyatı yüksek z800ün o paraya değmez. ama genelde güzel bir telefon aslında.

quote:

Orjinalden alıntı: NateHuffman

Ben 2 aydır z800i kullanıyorum.Öncesinde 6670 kullandım.Şekil şemal olarak çok hoşuma gitmişti halende gitmekte. Ancak fotoğraf kalitesi,hoparlörü ve ekran netliği nokianın çok altında malesef.Yinede severek kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 14 Mart 2006; 15:17:42 >
  • Ve bombayı patLatıyorum...Teknode ya Sony Ericsson ajanıdır ya da yahudidirAdamın kullanmadığı se kalmadı wallaha.Ya bu telefonLarı SE kendisine veriyo ya da parayLa aLıyo.Eğer ParayLa aLıyosa bir başka durum ortaya çıkar.Bİr müslüman bu kadar zengin oLamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

Ve bombayı patLatıyorum...Teknode ya Sony Ericsson ajanıdır ya da yahudidirAdamın kullanmadığı se kalmadı wallaha.Ya bu telefonLarı SE kendisine veriyo ya da parayLa aLıyo.Eğer ParayLa aLıyosa bir başka durum ortaya çıkar.Bİr müslüman bu kadar zengin oLamaz

Böyle saçma yorumlar yapmak zorunda mısın ?
  • Saçma geldiyse ve bundan başka saçma yorum varsa kullanabilirsin senin olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

Ve bombayı patLatıyorum...Teknode ya Sony Ericsson ajanıdır ya da yahudidirAdamın kullanmadığı se kalmadı wallaha.Ya bu telefonLarı SE kendisine veriyo ya da parayLa aLıyo.Eğer ParayLa aLıyosa bir başka durum ortaya çıkar.Bİr müslüman bu kadar zengin oLamaz

Böyle saçma yorumlar yapmak zorunda mısın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: NateHuffman

Ben 2 aydır z800i kullanıyorum.Öncesinde 6670 kullandım.Şekil şemal olarak çok hoşuma gitmişti halende gitmekte. Ancak fotoğraf kalitesi,hoparlörü ve ekran netliği nokianın çok altında malesef.Yinede severek kullanıyorum.

Hoparlörüne laf söyletmem Nokıanın gerisinde mi? Asla. K750den bile iyi beeÇünkü cızırtı yapmıyr hiçbir şekilde ve nokialar HALT ETMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 14 Mart 2006; 17:46:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.