Şimdi Ara

SAMSUNG F210 HAKKINDA HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKADAŞLAR ÖNCELİKLE SÖYLİM,FORUM DA 2 TANE DAHA BAŞLIK VAR AMA İKİSİ DE PEK AÇIKLAYICI OLMAMIŞ ONUN BU BAŞLIĞI AÇTIM...

DÜN ALDIM TELEFONU VE ALIŞMA AŞAMASINDAYIM.KULLANICILARA 2 SORUM OLACAK BURDAN...

1-)KAPAĞI KAPATTIĞIMIZDA TELEFON DİREK MP3 ÇALAR A GEÇİYO.BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM.YANİ KAPATTIĞIMDA EKRAN NORMAL OLSUN

2-)BU TELEFONUN KILIFINI GÖREN,ALAN,BİLEN VAR MI?

• http://www.gsmarena.com/samsung_f210-video-2014.php

da bir videosu var.

Bu MP3 çalara geçme olayı kötüymüş ya.
    Ayarlardan falan yapılabilir diye düşünüyorum..?
  • Selamlar,

cihazın kapağı kapandığında telefon ekranına dönmesi "normal" ayarlarla mümkün değil. ben de çok aradım yurtdışı sitelerde vs ancak bulabildiğim tek yanıt şuydu:
    "bu telefon, kapandığında bir mp3 çalar görünümünde olması için tasarlandı."

aynen de öyle maalesef. yani bunu bir ayarla kapanabilir yapmak samsung için çok zor olmasa gerek ama telefonun tarzına uygun düşmeyeceğini düşündü sanırım Samsung.

Neyse, ben bulduğum "normal olmayan" yolu söyleyeyim. Telefon açıkken IMEI göstermesi için *#06# tuşluyorsun, IMEI no ekranda görünürken kapağı kapatıyosun, sürpriz :)
    ama kapağı her açıp kapayışında bunu yapman lazım ki pek mantıklı gibi görünmüyo :)

belki ileride bir kodu filan çıkarsa ancak o zaman olur sanırım. zira pil bitmeye yakın bu istediğimiz oluyor, kapak kapandığında telefon ekranı kalıyor. demek ki "imkansız" değil ;)

ama dediğim gibi bu telefon bir mp3 çalar şeklinde dizayn edilmiş...

• Çok heveslenmiştim bu cihazı almaya ama şu özellik bitirdi kafamda....

Öyle şeymi olurmuş yaa.. Her kapandığında MP3 Çalar moduna girecek. Telefon açıkmı gezicez biz?
  • onun havası da zırt-pırt "şrak" diye telefonu açmakta be kardeş ;)
    sustalı gibi
  • valla bende aldığımda kafama onu takmıştım...ama şimdi alıştım iyi ki almışım.kulaklık sesi muhteşem...fiyatına göre çok iyi bi telefon.su an benim gözümdeki tek eksiği kılıf bulamamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Çok heveslenmiştim bu cihazı almaya ama şu özellik bitirdi kafamda....

Öyle şeymi olurmuş yaa.. Her kapandığında MP3 Çalar moduna girecek. Telefon açıkmı gezicez biz?

telefon kapağı kapalıyken telefonla bi işin olmuyo ki zaten.bütün işlemleri yapmak için kapağı açman gerekiyo(mp3 dinlemek hariç)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung P850 hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

quote:

telefon kapağı kapalıyken telefonla bi işin olmuyo ki zaten.bütün işlemleri yapmak için kapağı açman gerekiyo(mp3 dinlemek hariç)

Saati, tarihi, pil durumunu, cevapsız arama ve mesajları nasıl göreceğiz?..

• quote:

quote:

quote:

Saati, tarihi, pil durumunu, cevapsız arama ve mesajları nasıl göreceğiz?..

pi durumuna mp3 çalar da görünüyo.ama diğerleri için kapağı açman gerekecek.ama normal ekranda bi arkdaşında belirttiği gibi,kapağı kapatmadan önce *#06# yap kapağı kapat normal ekran görünüyo o zaman

• quote:

pi durumuna mp3 çalar da görünüyo.ama diğerleri için kapağı açman gerekecek.ama normal ekranda bi arkdaşında belirttiği gibi,kapağı kapatmadan önce *#06# yap kapağı kapat normal ekran görünüyo o zaman

o IMEI olayı uzun iş..
    peki MP3 Çalar varken tuş kilidi oluyormu?
    yoksa kapak kapalıyken falan cebinde tuşa basarsın, başlar çalmaya..
    toplantımın ortasında Iron Maiden böğürtüleri hoş olmaz diye düşünüyorum!

Birde arama geldiğinde ekranda yazıyormu kimin aradığı falan? yoksa onuda görmek için kapağı açmak mı lazım..? Kapak kapalıyken megule düşürebiliyormuyuz peki?

Ya biliyorum çok sordum ama hakkaten tipiyle beni büyüledi bu makine. Tüm detayları öğreniimde, belki F210 Owners'a katılabilirim.

• Cihazın yanında bir tuş kilidi tuşu mevcut. (Toplantıda ben varsam Iron Maiden sorun olmaz )

Tuşlar kilitli olduğunda ekran da "hold" simgesi görünüyor:

Arama anında kimin aradığı yazıyor elbette. Aramayı kaçırırsan kapağı açıp kontrol etmen gerekiyor kayıp çağrı var mı, kim diye. Ancak mesaj için kapağı açmadan, pil simgesinin yanıdnaki zarf simgesinden anlayabiliyorsun mesaj geldiğini.

Kapak kapalı iken meşgule alman mümkün. Bunun için yandaki ses tuşlarını kullanabiliyorsun.

Ancak burda ekstra bir güzellik mevcut. Ayarlardan ses tuşlarının işlevini belirleyebiliyorsun.
    1. Sessize al
    2. Reddet
    2.a. Reddettikten sonra şöyle bir SMS gönder.
    2.b. Reddet, SMS gönderme.

Resimleri senin için çektim, umarım faydası olmuştur :)

• kapagı kapattıgınızda muzik calıyormu yoksa mp3 player menusune mi donuyor?
  • ne yaparken kapağı kapattığımızda? anlamadım sorunu?
  • mesaja baktım mesala yada konusma yaptım sonra kapagı kapattım
    cebime koydum cebimde bangır bangır muzikmi calacak onu soruyorum
    telde pek mp3 dinlemeyi dusunmuyorum acıkcası
  • telefon cebinde, herhangi bişi çalmıyor...
    çaldı, açtın, konuştun, kapattın... sadece ekran mp3 player moduna geçiyor, müzik çalmaya başlamıyor elbette.

ama diyelim ki,

telefon masada, müzik dinliyorsun...
    telefon çalıyor, müzik kesiliyor, zil sesi çalmaya başlıyor, açıyor, konuşuyor, kapatıyorsun. bu sefer soruyor "müzik dinlemeye devam etmek ister misiniz?" diye. evet dersen kaldığı yerden devam.

• cok tesekkurler cevapların ve resimler için
    sarzı nasıl cok gidiyormu acaba dayanıklılık nasıl birde ben
    hep bozuk paralarla cepteli aynı cebe koyarımda
    k750 bu işe cok iyi dayandı acıkcası
  • şarjı gayet makul, normal kullanımda 3-4 gün civarı gidiyor bende. bazen 5. kullanıma göre değişiyor elbette.

dayanıklılığı "bozuk paralarla aynı cebe koyarak" ölçmek bana pek makul gelmedi :) Neticede plastik bir materyalden bahsediyoruz, metalle temaslarından pek güzel sonuçlar çıkmaz :)

Bu cihaz için en güzel "dayanıklılık" göstergesi bence sıradışı kapak mekaniği olmalı. ki bu konuda benden tam not aldı diyebilirim. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve kapağıyla sürekli oynuyorum, oyuncak gibi. "bozulur mu acaba?" kaygısı bir yana, ilk aldığım günden çok daha iyi çalışıyor mekanik kapağı. kullandıkça açıldı meret
  • kulaklık standart samsung kulaklıgı değilmi 3.5 mm kulaklık takabiliyormuyuz
    kusura bakma rahatsız ettim ama tel hakkında fazla bilgi bulamadım
  • bu gece çekim gecesi oldu :D
    açıklayayım...

kutu içeriği şöyle:
    (resimde olmayan CD ve microSD'de var elbette)

dikkat edersen, iki kulaklık var. aslında biri kulaklık değil, adaptör. bahsettiğin 3.5mm'lik standart kulaklıkları kullanmak için bir dönüştürücü.

diğeri ise boyun askısı şeklinde bir kulaklık. uzunluğu ayarlanabiliyor.

samsung'un son seri standart kulaklıklarını kullanabiliyorsun. ancak kutu içeriğindeki askılı olanın şekli biraz daha farklı. aynı anda askı olduğu için telefonun ağrılığını da taşıması gerekiyor, bu nedenle farklı bir yöntem uygulamışlar.

orijinal askı-kulaklığı kullanmak için telefonun alt kısmındaki metal bölümü çıkarıyorsun. kulaklıkta metal bölüm de buraya aynen oturuyor zaten.

görüldüğü gibi kulaklık takıldığında cihaz karizmasından hiçbir şey kaybetmiyor ;)

burda da son halini görüyoruz :) (manken oldum)

• Bu küçük videoyu da taze çektim, bonus niyetine :)
    Samsung F210 - kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerdem -- 7 Eylül 2008; 3:44:40 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.