Şimdi Ara

SAMSUNG F210 HAKKINDA HERŞEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline saglık erdem bey cok guzel bir acıklama gece vakti ugrasmıssınıız
    cok saolun
  • üstad çok sağol, ellerine sağlık..
    bütün pürüzler kalktı kafamdaki..

Bundan sonrası kısmet..
  • Çok emek vermişsin, ellerine asağlık..Forum forum oluyor işte böyle arkadaşalarla
  • ne demek, görevimiz :)
    şaka bi yana, bu cihaz hakettiği kadar tanınmadığı için farkında olan az kişi var. o nedenle uğraştım açıkçası. herşey bir kenara, ~1 GB dahili bellek + MicroSD desteği, telefon aleminde çok az cihazda mevcut. Sırf bu açıdan bile dikkate değer bir cihaz.
  • Gayet işlevli geldi bana .
  • telefon şık ama her zamanki gibi özellikler pek iç açmıyor
  • Ben de dün bir F210 sahibi oldum. Son derece güzel bir telefon. Çok beğendim. Özellikle karizmasından dolayı aldım. Ancak bu karizmanın büyük bir bölümünü oluşturan gelen çağrıyı cevaplama olayında bir sorun var. Diyelimki çağrı geldi, kimin aradığını görmek için döner tuş aşağıda kalacak şekilde ekrana bakıyorsunuz, arayan kişiyi beğendiniz ve cevaplayacaksınız, bunun için telefonu 180 derece çevirip ters durumda duran telefona ufak bir dokunuşla telefonu cevaplıyorsunuz. Bu da sorun mu be kardeşim diyebilirsiniz ama ancak bunu bulabildim. Eğer telefon kapalıyken çağrı geldiğinde arayan kişi görüntüsünü tam ters bi şekilde görüntüleyebilse bu sorun da ortadan kalkardı.
  • Tipini çok seviyorum bu telefonun elime aldıkça okşayasım geliyor nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

Cihazın yanında bir tuş kilidi tuşu mevcut. (Toplantıda ben varsam Iron Maiden sorun olmaz )
     SAMSUNG F210 HAKKINDA HERŞEY

Tuşlar kilitli olduğunda ekran da "hold" simgesi görünüyor:

Arama anında kimin aradığı yazıyor elbette. Aramayı kaçırırsan kapağı açıp kontrol etmen gerekiyor kayıp çağrı var mı, kim diye. Ancak mesaj için kapağı açmadan, pil simgesinin yanıdnaki zarf simgesinden anlayabiliyorsun mesaj geldiğini.

Kapak kapalı iken meşgule alman mümkün. Bunun için yandaki ses tuşlarını kullanabiliyorsun.

Ancak burda ekstra bir güzellik mevcut. Ayarlardan ses tuşlarının işlevini belirleyebiliyorsun.
    1. Sessize al
    2. Reddet
    2.a. Reddettikten sonra şöyle bir SMS gönder.
    2.b. Reddet, SMS gönderme.

Resimleri senin için çektim, umarım faydası olmuştur :)

resimlerle beraber bu kadar net açıkladığın için çok teşekkür edrim.

• rockerdem --- kılıf bulbileceğimiz bi site biliyomusun
  • bu cihaza uygun kılıf görmedim hiç ama araştırmak lazım. bulursam haber vericem ;)
  • samsung tellerin firmware ını değiştirebilmenin bir yolu varmı? böle basit kodlarla hallolabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zühtü29071987

Ben de dün bir F210 sahibi oldum. Son derece güzel bir telefon. Çok beğendim. Özellikle karizmasından dolayı aldım. Ancak bu karizmanın büyük bir bölümünü oluşturan gelen çağrıyı cevaplama olayında bir sorun var. Diyelimki çağrı geldi, kimin aradığını görmek için döner tuş aşağıda kalacak şekilde ekrana bakıyorsunuz, arayan kişiyi beğendiniz ve cevaplayacaksınız, bunun için telefonu 180 derece çevirip ters durumda duran telefona ufak bir dokunuşla telefonu cevaplıyorsunuz. Bu da sorun mu be kardeşim diyebilirsiniz ama ancak bunu bulabildim. Eğer telefon kapalıyken çağrı geldiğinde arayan kişi görüntüsünü tam ters bi şekilde görüntüleyebilse bu sorun da ortadan kalkardı.

ya ben de işte bundan korkuyordum :( yani telefonun kapağını açmak için önce arayana bakıp sonra ters çevirmemiz gerekiyor ... tam almaya karar vermiştim ama aklımı karıştırdı bu olay :S

o kadar da mühim mi demeyin, bence gayet mühim bi ayrıntı. peeh.

• telefonu kullanmaya başladıktan birkaç hafta sonra eliniz öyle bir alışıyor ki, artistik hareketlerle telefonu çevirip açabiliyosunuz. bence akla takılacak son nokta ;)
  • Arkadaşlar bu telefonu Ankara'da nerede bulabilirim?

Teknosa'nın sitesinde gördüm ancak bu gün gittiğim iki mağazada göremedim. Baktığım birkaç telefoncuda da vitrinde yoktu hiç bu telefondan. Lafı da pek geçmiyordu. (Camlara telefonların isimlerini yazmışlar fiyatları şu kadardır vs. diye) F210'un hiç lafı geçmiyordu.

Bu telefonu şöyle Teknosa gibi büyük ya da sadece telefon satma açısından büyük bir mağazadan almak istiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 6 Ekim 2008; 22:17:43 >
  • büyük mağazalarda ve telefoncularda bulman imkansız gibi bişey.ancak tanıdığın bi telefoncu varsa ona söyle o getirtsin
  • bn de samsung f210 nasıl bi telefon merak ediyorum.Öncelikle bu telefonu en ucuz kaca ve nerede bulurum.İkincisi sarjı ne kadar gidiyor?Ücüncüsü ise bu telefonu müzik icin almayacağım ipod touchım var ve müzik video vs islerimi ondan halldediorum sadece kücük,sık ve tasıması kolay olduğu icin alacağım.İpod ve telefonu tasımak zor oluo.Yoksa ipodu satıp iphone almak daha mı mantıklı bu telefondansa... cevaplarınızı bekliorum...
  • Merhaba arkadaşlar benim bu telefonla ilgili bikaç sorum olacaktı...
    walla son 4 senedir sabit bi samsung kullanıcısıyım, başka markalara geçiş yapmak istedim ama bi türlü bu bağımlılıktan kurtulamadım
    dün gece itibariyle çok zevkle aldığım ve kullandığım samsung E840 mı denizde balıklara yem etttim
    şimdi yeni bi cihaz alacağım ve samsung F210 u çıktığı günden beri çok beğeniyordum hatta o günlerde kız arkadaşıma almayı düşünüodum, neyse ayrıldık sanırım şimdi bu cihaz bana nasip olacak gibi :D
    E840 ın ekran parlıklığı ve görüntüsü çok güzeldi acaba F210 da ekran kalitesi o kadar iyi mi?
    ben özellikle müzikçalar özelliği için alıyorum, fotoğraf çekimi pek önemli değil zaten.sanıyorum ki kulaklıktan ses kalitesi çok iyidir, peki kulaklık olmadan yani dahili hoparlörinden ses çıkışı nasıl acaba? duş alırken yada balık tutmaya gidildiğinde öenmli oluyor da bu konuda E840 biraz zayıf kalıyordu da.
    şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.....

• quote:

Orjinalden alıntı: cynon

Merhaba arkadaşlar benim bu telefonla ilgili bikaç sorum olacaktı...
    walla son 4 senedir sabit bi samsung kullanıcısıyım, başka markalara geçiş yapmak istedim ama bi türlü bu bağımlılıktan kurtulamadım
    dün gece itibariyle çok zevkle aldığım ve kullandığım samsung E840 mı denizde balıklara yem etttim
    şimdi yeni bi cihaz alacağım ve samsung F210 u çıktığı günden beri çok beğeniyordum hatta o günlerde kız arkadaşıma almayı düşünüodum, neyse ayrıldık sanırım şimdi bu cihaz bana nasip olacak gibi :D
    E840 ın ekran parlıklığı ve görüntüsü çok güzeldi acaba F210 da ekran kalitesi o kadar iyi mi?
    ben özellikle müzikçalar özelliği için alıyorum, fotoğraf çekimi pek önemli değil zaten.sanıyorum ki kulaklıktan ses kalitesi çok iyidir, peki kulaklık olmadan yani dahili hoparlörinden ses çıkışı nasıl acaba? duş alırken yada balık tutmaya gidildiğinde öenmli oluyor da bu konuda E840 biraz zayıf kalıyordu da.
    şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.....

ekranı küçük kalite yönünden düşük. hoparlörü çok da içaçıcı degil.ama kulaklığı takınca tam bir mp3.ses kalitesi süper.radyo çok net.bu telefon dış tasarımı yönünden tam bir karizma.işyerime gittigimde herkes bu ne diye baktı.tabi açmasını bilmeyene vermemek gerek kırabilir:) neticede dahili hoparlörü çok iyi degil.ekran kalitesi küçük olduğundan iyi sayılmaz.sustalı gibi açma karizmasına diyecek yok

• volyas çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için aklımdaki sorulara net cevaplar buldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.