Şimdi Ara

Z906 Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . az önce mediamarkt den çıktım öylesine girdiğim mağazada z906 çalıyodu . apple tv ye bağlıydı ve benim z906 dan kat kat berrak ve kuvvetli sesi vardı bas tiz mid herşey çok iyidi sesi sona getiremedim bile kos koca mağaza inliyo benim z906 yanında mediamarkt daki z906 nın yanında baya sönük çalıyo. ses kartındanmıdır nedir bu durum lütfen yardım edin. aynı parayı verip rezil oluyoz ya :)

• Ses kartiyla alakali olabilir dedigin gibi. Ne var sende?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamında etkisi çok Bu durumu da yavana atma derim Bende de z906 var Tv den macbooktan pc den hep aynı kalite alıyorum diyebilirim Ama mağazada dinleyince çok daha güçlü geliyor ortamdan dolayı
  • Hoparlör yerleşimi, bulunulan ortamın genişliği, dinlenilen kaydın kalitesi, analog bağlandıysa bağlantı yapılan cihazın ses çözücüsü gibi faktörler doğrudan etkiler. Z906'ya iPhone'u bağladığımda bilgisayarımdan aldığım kadar keyif veren bir ses alamıyorum mesela, tabii bağlanılan bilgisayarın ses kartı vasat bir şeyse iPhone ondan daha iyi ses verebilir.
  • Ses kartının rolü büyüktür.Ses kartının çıkışındaki dB oranı ne kadar fazlaysa o kadar yüksek ses alırsınız.Ses kartı bu sistem için olmazsa olmazdır yapabileceklerini kısıtlarsınız yazık edersiniz.
  • cevaplar için çok teşekkür ederim . hepsini okudum . haklısınız ses kartı araştırayım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi RCA Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.