Şimdi Ara

z97 anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni toplicam sistem icin bir anakart tavsiyesine ihtiyacim var yardimci olursaninz sevinirim.

Oncelikle oyun oynamicam. Benim isim daha cok programlama ps felan gibi isler. Oyuzden oyuncular icin olan anakartlardan istemiyorum gereksiz yere fazla para vermeye gerek yok. Z97 chip sete sahib olan anakart uzerinde hdmi div cikislarina sahip olan saglam bi kart istiyorum

Yardimci olanlara tskkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azk A kullanıcısına yanıt
    Hocam tsk ilginiz icin.bu karti daha onceden inceledim her seyi cok iyiama kullanmakta oldugum bi dijital tv karti var. Bu kartikullanabilmem pce slotuyokbu kartta. Baska bi oneriniz varmidir

• http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z97-d3hrev_10/overview/

Bu kart icinne soyleye bilirdiniz

• HasanUyar H kullanıcısına yanıt
    Amaç ne hocam? Oyun mu oynayacaksınız, multimedya bilgisayar olarak mı kullanacaksınız? Kullanım amacı önemli. Ama verdiğiniz anakart fena değil. Oyun oynamam, overclock yapmam diyorsanız H87 almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Amaç ne hocam? Oyun mu oynayacaksınız, multimedya bilgisayar olarak mı kullanacaksınız? Kullanım amacı önemli. Ama verdiğiniz anakart fena değil. Oyun oynamam, overclock yapmam diyorsanız H87 almanızı tavsiye ederim.

Hocamkonunun basindada belirttigim gibi amacim oyun degil programlama vs islemleri ama oc yaparak uzun bir sure kullanmak istedigim icin z97 kartla k serisi bi silemci alicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i3 8100 için Anakart Tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok süper, über bir overclock düşünmüyorsanız alacağınız herhangi bir ortalama z97 anakart işiniz görecektir. İşinize yarayan en özellikli anakartı alın derim ben.
  • eyvallah hocam saolun
    Z97-HD3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMotion -- 9 Haziran 2014; 22:55:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.