Şimdi Ara

zabıt katipliğiyle ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üni öğrencisiym puanım memurluğa yetmeyebilir. o yüzden katiplik düşünüyorum. sorularım şunlar

1-alımları nerden takip edicem adalet bakanlığı sitesinden mi yoksa çalışacağım kurumun kendi sitesinden mi?

2-q klavye kullanıyorum sınavda başka kullandırırlar mı?

3-işe atandım varsayalım ben orda evde her zaman kullandığım q klavyeyi mi kullanıcam?

4-90 doğru yazmak yeterliymiş. mülakat için. sizce 200 kelime yazıp 50 yanlış çıkarmak mı iyi yoksa 120 yazıp 15 yanlış çıkarmak mı?

6-noktalama işaretleri ve büyük küçük harf önemli mi?

bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

• Sırayla gideyim.
    1.http://www.pgm.adalet.gov.tr/ den ve adliyelerin sitesinden takip edebilirsin. İkisindede aynı anda yayınlanır.
    2. Q veya F farketmez. Başvurunu yaparken klavye tercihini soruyorlar.
    3. Evet.
    4. 90 doğru yazmak her zaman yeterli değil. Sıralamaya girmek önemli. 90 puan altındakiler direk elenirken, 90 puan üzerindekiler ise en yüksek yazandan itibaren sıralamayı oluşturuyorlar. Garanti olmasını istiyorsan 100 üzeri yazmalısın. Ne kadar az yanlış yaparsan o kadar iyi. Yazdığın metinde satır atlamaları, anlam bütünlüğünü bozan yanlışlıklar olursa elenirsin ne kadar yazdığına bakılmaksızın elenirsin.
    6. Bunun standartı yok. Bazı komisyonlar noktalama işaretlerine dikkat ederken, bazıları etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 30 Kasım 2016; 21:0:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.