Bildirim
Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Geliyormu Gelmekte olan -
Normalde olayların ic yüzünü bilmiyorum ama Geoff Johns Dc icin çok önemli biri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona hiç şüphe yok yazdığı çizgi romanlar, çektiği animasyon filmleri gerçekten başarılı fakat yaptığı şeyler çok yanlış özellikle Zack'i DC'den uzak tutmaya çalışması, oyuncuları küstürmesi, tehdit etmesi.Cast ekibinden kimse Joss Whedon'ı sevmiyor neden acaba bir düşünmek lazım.Geoff Johns, Jon Berg ve Joss Whedon DC'nin marvel kopyası filmler çekmesini istediler fakat ellerinde patladı.Umarım Geoff da uzaklaştırılır ya da kovulur.quote:
Orijinalden alıntı: xgny58x
Normalde olayların ic yüzünü bilmiyorum ama Geoff Johns Dc icin çok önemli biri. -
-
Artik arka planda neler dondu bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim ne derse desin bu evren için en iyi Batman buydu, Umarım ilerki zamanlarda aynı şekilde filmler gelir -
Justice League filminin başarısına bağlı gibi umarım yeterli ilgiyi görür ve devam filmleri gelir.Buradan da destek vermek için korsan izlemeyin lütfen bir seferlik dahi olsa satın alıp öyle izleyin destek çıkalım en azından. -
Kim dağıtacak bizim ülkede acaba? Game of Thrones bein'deydi. Ben bein olur diyorum ama soru işareti şimdilik.quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne
Justice League filminin başarısına bağlı gibi umarım yeterli ilgiyi görür ve devam filmleri gelir.Buradan da destek vermek için korsan izlemeyin lütfen bir seferlik dahi olsa satın alıp öyle izleyin destek çıkalım en azından. -
Hbo Max şuan sadece Amerika'da hizmet veriyor.Önümüzdeki aylarda diğer ülkelerde de açılacağı kesin fakat Türkiye olur mu bilemiyorum, benim umudum var yine de. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 15 Ağustos 2020; 0:38:9 > -
-
-
-
-
-
-
https://vero.co/p/g-3FJMR4W9LvHZPNGdgbLVdS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 20 Ağustos 2020; 16:29:54 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X