|
Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (19. sayfa)
-
-
''Good morning Mr. Wayne''
-
-
-
Jared Leto, Joker olarak çekimlere gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ne kadar suicide squad felaket bir film olsa da sevdindim jared leto için. Umarım bize güzel bir tat bırakır film içinde.
Zack'in kafasında Joker'la alakalı bir şey var bunu fragmanda da gördük ama ne olacak çok merak ediyorum gerçekten. Çok sevindim ben de bu arada
-
Jared Leto’nun muazzam yeteneği var aslında David Ayer sağolsun maymun gibi yaptı adamı. Düzelirse Affleck’in Batman’i için güzel olur.
Hocam başta ben de öyle sanıyordum ama eğer haberleri gördüysen Suicide Squad da WB'nin içine etmesiyle bu hale gelmiş. Suicide Squad'ın da ZSJL gibi yeniden HBO Max'te yayınlanması bekleniyor orjinal haliyle. Ha Joker belki orda da vasat bir performans göstermiştir ama filmin sonundaki fight'ta Joker bile varmış sen düşün filmin genelini nasıl değiştirdiklerini.
-
Leto'nun dönmesine çok sevindim ama nedense sanki sakin ve çok küçük bir sahnede yer alacakmış gibi hissediyorum. Tıpkı Whedon'nın Deathstroke'u kullanması gibi. Oysa şöyle 2 3 dakikalık bir Batman vs Joker dövüşü görsek herhalde kafayı yerim Cidden bu film inanılmaz bir yere doğru gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Risen_Leto'nun dönmesine çok sevindim ama nedense sanki sakin ve çok küçük bir sahnede yer alacakmış gibi hissediyorum. Tıpkı Whedon'nın Deathstroke'u kullanması gibi. Oysa şöyle 2 3 dakikalık bir Batman vs Joker dövüşü görsek herhalde kafayı yerim Cidden bu film inanılmaz bir yere doğru gidiyor.
Zaten küçük bir sahnedir bence de.Batman vs Joker olacağını sanmıyorum ama belki bir flashback sahnesi olabilir.Joker'ın Robin'i öldürdüğü sahneyi, ardından gerçekleşen Batman'in Joker'ın dişlerini kırdığı sahneyi görsek çıldırırım sanırım
-
Bu arada filmin resmi adı da sanırım tekrar değişip Zack Snyder's Justice League olmuş. Öncesinde Justice League Director's Cut adındaydı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen Zack katıldığı bir canlı etkinlikte o iş zaten %90 bitti küçük pazarlıklar kaldı demişti filmin ismi için. Director's Cut farklı bir şey, sanki vizyona giren film onundu bu da onun director's cut'ı gibi görünebilirdi o yüzden filmin isminin ZSJL olması iyi oldu.Zack de bunun farkındaydı bence.
-
-
Film Mart 2021'de çıkabilir.
-
17 Kasım'da #UsUnited hashtag'i ile Snyder Cut'ın çıkışının kutlaması yapılacak. 17 Kasım 2017 Justice League'in vizyona giriş tarihi. Zack'in filmden bir şeyler paylaşması bekleniyor bakalım gösterecek mi reiz bir şeyler :d
-
Filmden Martian Manhunter ve Darkseid'a ilk bakış!
Darkseid tişörtünün arkasında Darkseid'ın filmde söylediği bir bölüm var. Yanlış çevirmediysem ''Tüm varoluş benim olacak''
-
Marslının olmasına sevindim ancak umarım filmi yine çorba etmezler bu gidişle. Çeviri doğru bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce WayneFilmden Martian Manhunter ve Darkseid'a ilk bakış!
Darkseid tişörtünün arkasında Darkseid'ın filmde söylediği bir bölüm var. Yanlış çevirmediysem ''Tüm varoluş benim olacak''
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
17 Kasım'da Zack filme dair yeni bir bilgi, yeni bir görüntü ya da teaser paylaşacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X