jl'de martian ile cyborg dönüşümlü oluyor benim bildiğim. gerçi bence martian olacaksa cyborg'a hiç gerek yoktu ama black quota ve ırkçılık zımbırtısına eklemiş oldular. |
Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (20. sayfa)
-
-
-Filmde Joker'in yeni bir görünüşü olacak. 2016'daki Suicide Squad stilini unutun. Röportajı yapan ablamıza gösterdiğine göre insanlar kafayı yiyecek kadar güzelmiş.
-Çekilen yeni sahneler filmin 4 ya da 5 dakikasını oluşturuyor.
-17 Kasım'da Zack Snyder vero üzerinden canlı yayın yapacak ve DC Fandome'da yayınlanan fragmanı sahne sahne fanlarla birlikte inceleyecek.
-Bu arada farkında olan var mı bilmiyorum ama en son yayınlanan fragman yaklaşık 1 haftadır kaldırılmış durumda, bunun sebebi fragmanın müziği ile ilgili bir telif sorunu sanırım.Fragman 17 Kasım'da yeniden yüklenecek ve birkaç küçük değişiklik(yeni sahne) olabilirmiş fragmanda.
-
Jared Leto'ya çok büyük haksızlık edildi çooook. Heath Ledger kadar kaliteli bir Joker olabilir, yeter ki güzel bir senaryo ve iyi bir görünüşü olsun.
-
Yeni birkaç sahne var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce WayneYeni birkaç sahne var.
Siyah beyaz halinden aşırı rahatsız oldum. Ayrıca bahsettikleri fragman bu muydu?
-
Film sadece siyah beyaz olmayacak, isteyenler için siyah beyaz seçeneği de olacak ama bildiğim kadarıyla.
Bahsettikleri fragman diye bir şey yoktu aslında. Yeni bir fragman gelmeyecekti sadece eskinin üzerine yeni birkaç sahne eklenecekti ki öyle de olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zad PrimeSiyah beyaz halinden aşırı rahatsız oldum. Ayrıca bahsettikleri fragman bu muydu?
Alıntıları GösterVideo düşük çözünürlükte büyük ihtimal. Ama renkli versiyonu gelecek. Kısa süre içinde hbomax sayfalarına düşer.
-
-
-
EF SA NE
-
13 saniye erken atmışsın hüüğ
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne13 saniye erken atmışsın hüüğ
-
Tam bir hayal kırıklığı. Tasarım çok kötü, karakter ile fon arasındaki ilişki de çok kötü.
-
Bana çok kötü geldi bu ya.
-
90 yaşında ağzı yüzü buruşmuş dedeler gibi bir tip yerine üsttekini 100 kere tercih ederim.
-
-
İlk filmi yani eski filmi bu saatten sonra izleyeceğimi sanmıyorum..Zaten 2 defa baştan sona izleyebildim ancak.sonrası hep sahne sahne.
Mesela Steppenwolf ilk çıkışı tapınak sahnesini çok izledim.Sevmiştim orada sahneleri .Tabi Amazonların olması ilgi çekiciydi yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''Tüm varoluş benim olacak.''
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X