Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.483
Cevap
14
Favori
58.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

hocam blurayi çıkartıcaz

• quote:

What the f. am I watching?
    En doğru tepki gerçekten de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek filmin geleceğini bilince bunları izlemek daha bir keyifli ya

• quote:

Gerçek filmin geleceğini bilince bunları izlemek daha bir keyifli ya

1:30'da what's up with the reshoots diye sorduktan sonra adam hepsinin suratı çok iyi anlatıyor nasıl hissettiklerini.

• Snyder Cut hareketinden sonra şimdi de Twitter'da Ben Affleck'in dönmesi için bir hareket başlatıldı katılmak isteyen olursa #Batfleck etiketiyle destek olabilir.

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa
  • Eyvah eyvah karıştı ortalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Eyvah eyvah karıştı ortalık.

Ulan bee filmin başına Joss getirildiğinde herkes gerçekten sadece küçük sahneler çekecek film tamamen Zack'in olacak sanıyordu.Adam bildiğin filmi değiştirmiş bunu hiç kontrol eden yok mu ya da gördüler de karışmadılar mı anlamadım valla
  • quote:

Ulan bee filmin başına Joss getirildiğinde herkes gerçekten sadece küçük sahneler çekecek film tamamen Zack'in olacak sanıyordu.Adam bildiğin filmi değiştirmiş bunu hiç kontrol eden yok mu ya da gördüler de karışmadılar mı anlamadım valla

Alıntıları Göster
    Zack'i göndeririz, biz kalırız, film kötü olursa da Zack'in üstüne atarız biz sıyrılırız diye düşündüler. Olayların buralara geleceğini hiç düşünmediler bence. O zamanki WB CEO'su senelik bonusunu alsın diye ertelemediler filmi, Zack'in zamanında bitirmesi de imkansızdı. Resmen kızının ölümünü adamı işinden göndermek için kullandılar, çok ayıp ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Zack'i göndeririz, biz kalırız, film kötü olursa da Zack'in üstüne atarız biz sıyrılırız diye düşündüler. Olayların buralara geleceğini hiç düşünmediler bence. O zamanki WB CEO'su senelik bonusunu alsın diye ertelemediler filmi, Zack'in zamanında bitirmesi de imkansızdı. Resmen kızının ölümünü adamı işinden göndermek için kullandılar, çok ayıp ya.

Alıntıları Göster
    Valla çok mutluyum şu filmi çıkarttığımız için, Zack kafasındaki filmleri çeker umarım devamında da.Bir de darısı Batfleck abimize

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Az bile söylemiş keşke diğerleri de böyle açıkça söylese ama meslekleri tehlikeye girer diye herhalde
  • Zack Snyder dün sosyal medyada batman v superman filminin uzun versiyonunun hbo max'e eklenmesini kutlarken sosyal medyadan gelen soruları cevapladı ve yeni bilgiler verdi.

Steppenwolf’un tasarımı orijinal versiyonu olacak, yani Whedon’ın sonradan değiştirdiği şekilde olmayacakmış, ki bu süper haber insan yüz hatlarına sahip olan bir stephenwolf olmayacak kısaca.
    Filmin besteleri Junkie XL’in hazırladığı besteler olacak, ps : man of steel superman theme ve bvs batman theme'de yer alacak filmde.
    Darkseid ve evil Supermanin birlikte olduğu ve Batman v Superman’de de gördüğümüz kabus sahneleri bolca olacakmış, ki kabus sahneleri bvs deki en iyi sahnelerden birkaçıydı.
    Ufak bir Kevin Costner cameosu olacakmış.
    Görsel efekt işlerinde baya yoğunlaşmışlar neredeyse yeni bir filmde olabilecek cgi çalışmaları ve re-shootlar yapılacakmış.
    DC Fandome gelmeden önce olası bir yeni tanıtım gelebilirmiş.

Stüdyo herhangi bir müdahale etmeyeceği gibi zack snyder ne istiyorsa onaylıyor ve bütçe veriyorlarmış.

• Jess1jam3s J kullanıcısına yanıt
    Justice Con olacak 25-26 temmuzda. Ben orada bir şey gelir diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jess1jam3s

Zack Snyder dün sosyal medyada batman v superman filminin uzun versiyonunun hbo max'e eklenmesini kutlarken sosyal medyadan gelen soruları cevapladı ve yeni bilgiler verdi.

Steppenwolf’un tasarımı orijinal versiyonu olacak, yani Whedon’ın sonradan değiştirdiği şekilde olmayacakmış, ki bu süper haber insan yüz hatlarına sahip olan bir stephenwolf olmayacak kısaca.
    Filmin besteleri Junkie XL’in hazırladığı besteler olacak, ps : man of steel superman theme ve bvs batman theme'de yer alacak filmde.
    Darkseid ve evil Supermanin birlikte olduğu ve Batman v Superman’de de gördüğümüz kabus sahneleri bolca olacakmış, ki kabus sahneleri bvs deki en iyi sahnelerden birkaçıydı.
    Görsel efekt işlerinde baya yoğunlaşmışlar neredeyse yeni bir filmde olabilecek cgi çalışmaları ve re-shootlar yapılacakmış.

Stüdyo herhangi bir müdahale etmeyeceği gibi zack snyder ne istiyorsa onaylıyor ve bütçe veriyorlarmış.
    Son cümle beni mest etmeye yetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jess1jam3s

Zack Snyder dün sosyal medyada batman v superman filminin uzun versiyonunun hbo max'e eklenmesini kutlarken sosyal medyadan gelen soruları cevapladı ve yeni bilgiler verdi.

Arkadaş ben tavan yaptım resmen şuan en fazla merakla beklediğim film konumunda açık ara, Ne matrix nede avatarı bu kadar merak etmiyorum şuan, Yalnız merak ettiğim bir şey var sıfırdan çekilecek sahneler varmı yani aynı oyuncuları çağırıp tekrar çekim olurmu yoksa önceden çekimleri yapılmış sahnelerin düzenlemelerimi oluyor.

BvS ve Mos Filmlerinin müzikleri efsane buda ayrı bir güzel haber, Ya bu nasıl yazı gelde bekle şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Arkadaş ben tavan yaptım resmen şuan en fazla merakla beklediğim film konumunda açık ara, Ne matrix nede avatarı bu kadar merak etmiyorum şuan, Yalnız merak ettiğim bir şey var sıfırdan çekilecek sahneler varmı yani aynı oyuncuları çağırıp tekrar çekim olurmu yoksa önceden çekimleri yapılmış sahnelerin düzenlemelerimi oluyor.

BvS ve Mos Filmlerinin müzikleri efsane buda ayrı bir güzel haber, Ya bu nasıl yazı gelde bekle şimdi

Alıntıları Göster
    Filmin oyuncuları ile yeniden çekim ihtimali çok az bence hatta yok gibi bişey.Olan film düzenleniyor, cgi'ları tamamlanıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Son cümle beni mest etmeye yetti.

Alıntıları Göster
    Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa

• Batman aslında Gotham şehrnin; sürekli artan şuç oranına ve bu artan suç oranına karşılık yasal otoritenin kayıtsız kalmasına karşı verdiği tepkinin vucut bulmuş halidir.

Yani kısaca Batman Gotham'ın suça karşı cevabıdır.

Batman'in sadece bu yönü sinemada iş yapabilir.

Sen şimdi batmani alıp da dünyayı ele geçirmeye çalışan tanrısal suretli dünya dışı yaratıklarla savaştırırsan işin içine bu kadar çizgi-roman katarsan bu film net patlar.

nolan bilmiyor muydu tdk serisinde Batman'i tanrısal süretli villianlar savaştırmayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechatengu

Batman aslında Gotham şehrnin; sürekli artan şuç oranına ve bu artan suç oranına karşılık yasal otoritenin kayıtsız kalmasına karşı verdiği tepkinin vucut bulmuş halidir.

Sen şimdi batmani alıp da dünyayı ele geçirmeye çalışan tanrısal suretli dünya dışı yaratıklarla savaştırırsan işin içine bu kadar çizgi-roman katarsan bu film net patlar.

nolan bilmiyor muydu tdk serisinde Batman'i tanrısal süretli villianlar savaştırmayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mechatengu

Batman aslında Gotham şehrnin; sürekli artan şuç oranına ve bu artan suç oranına karşılık yasal otoritenin kayıtsız kalmasına karşı verdiği tepkinin vucut bulmuş halidir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.