Bildirim
Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Justice Con'da küçük bir klip daha gelecek.Ayrıca küçük bir duyuru yapacağını söyledi Zack.Yabancı forumlarda insanlar filmin çıkış tarihi ya da Blu-ray çıkışının açıklanacağını düşünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne
Justice Con'da küçük bir klip daha gelecek.Ayrıca küçük bir duyuru yapacağını söyledi Zack.Yabancı forumlarda insanlar filmin çıkış tarihi ya da Blu-ray çıkışının açıklanacağını düşünüyor.forum.blu-ray.com
Zack Snyder's Justice League (2021) - Blu-ray Forumhttps://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=328556
-
25 Temmuz..
Justice Con Youtube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 23 Temmuz 2020; 21:46:14 > -
Bekletmeyin be yayınlayın birşeyler -
25 Temmuzda 20-30 saniyelik kısa bir teaser daha gelecek.Full fragman 22 Ağustos'taki DC Fandome etkinliğinde. -
25 temmuzda güzel spot gelse bile yeterquote:
25 Temmuzda 20-30 saniyelik kısa bir teaser daha gelecek.Full fragman 22 Ağustos'taki DC Fandome etkinliğinde. -
Ya ben hep izlemeyecem diyorum ama dayanamıyorum atmasa keşke Zack baba ama adam da tanıtımını yapmak zorunda -
-
Justice Con yarın Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak ve ilk konuk Ray Porter (Darkseid) olacak.Ray Fisher (Cyborg) 23.00'da canlı yayına katılacak ve son olarak 25 Temmuzu 26 Temmuza bağlayan gece 00.30'da Zack Snyder canlı yayında fanlarla birlikte olacak.
Kaçırmak istemiyorsanız abone olun ve bildirimleri açın bence linki aşağı bırakıyorum.
Justice Con -
dostum yarın burda olquote:
Justice Con yarın Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak ve ilk konuk Ray Porter (Darkseid) olacak.Ray Fisher (Cyborg) 23.00'da canlı yayına katılacak ve son olarak 25 Temmuzu 26 Temmuza bağlayan gece 00.30'da Zack Snyder canlı yayında fanlarla birlikte olacak.
Kaçırmak istemiyorsanız abone olun ve bildirimleri açın bence linki aşağı bırakıyorum.
Justice Con
-
-
Ne oldu ses seda varmı? -
-
-
-
Olm çok güzel lan -
YEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS -
5 Saniye mi? -
Uzun trailer 22 ağustosta.quote:
Orijinalden alıntı: .Meraxes.
5 Saniye mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X