|
Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (72. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yarın hashtag etkinliği var yine. Türkiye saati ile 17.14'te başlayacak. #RestoreTheSnyderVerse hashtagi ile destek verebilirsiniz.
-
-
-
Hiç beğenmedik.. Nasıl 8.2 almış bu? Hiçmi film izlemediniz hayatınızda..
5.5/10
Tereddüt de olanlar izlemesin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gilardoŞu batmanin çöl sahnelerini bir film olarak izlemek istiyorum ya keşke çıksa.
Kesinlikle ya... Birde bir an önce çeksinler... Virüs var ölüm var ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: tropeus77
Hiç beğenmedik.. Nasıl 8.2 almış bu? Hiçmi film izlemediniz hayatınızda..
5.5/10
Tereddüt de olanlar izlemesin..Çok film izlediğimiz için kaliteli olanı ayırt edebiliyoruz. Film hakettiği puanda
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayallerÇok film izlediğimiz için kaliteli olanı ayırt edebiliyoruz. Film hakettiği puanda
Alıntıları GösterO zaman sana bir blok atayım, olurya ilerde film önerine denk gelir açar izlerim sonra mal gibi 2-3 saat ekranın karşısında kalmayalım..
-
-
18 Temmuz yeni etkinlik.
-
Steelbook versiyon ya da standart bluray'i Türkiye'de satışa çıkacak mı bilgisi olan var mı 🤔
Zack Snyder'in orjinal hikayesi ve bu filmin devamında yaşanacak olaylar hareketli çizgi roman tekniği ile anlatılacak.
Hareketli çizgi romana örnek video;
-
-
''Superman'in ölmesini değil, acı çekmesini istiyorum..''
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X