Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.483
Cevap
14
Favori
58.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam Zack'in yardımcı yönetmenlerinden birisi de 3-5 gündür aktif twitterda baya. Umarım söylentiler doğrudur..

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa
    Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason MomoaClay Staubtwitter
    “@kathykakakc ...but you should never leave until the lights come up. #RestoreTheSnyderVerse”
    https://twitter.com/Clay_Staub/status/1477090764333084675
  • Bugün filmin yayınlanmasının 1. yıl dönümü. Twitterda fanlar #RestoreTheSnyderVerse etiketi ile Zack Snyder'in kalan 2 filmini de bitirmesi için hashtag etkinliği yapıyorlar. Katılmak isteyen olursa yazdığım hashtag ile katılsın, bugün önemli bir günZack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa 

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa

• Filmden çıkarılan Green Lantern..

• Fanların oy verdiği en iyi film sahnesinde Flash'ın speedforce'a girdiği sahne Avengers Endgame - Assemble ve Spiderman NWH - Swing sahnelerini geride bırakarak 1. oldu.

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason MomoaIGNtwitter
    “Zack Snyder's Justice League won the Oscars' 'Most Cheer-Worthy Moment' Twitter award. Indeed, the Flash entered the Speed Force. https://t.co/ZLwq4azm48”
    https://twitter.com/IGN/status/1508259793483489286
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

Zack fanları işbaşında :D

• Marvel kusura bakmasın ama beni en çok saran süper kahraman filmi oldu. Devam filmleri kesinlikle gelmeli...

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason MomoaThe Batfleck Movie #MakeTheBatfleckMovietwitter
    ““Bens coming back… He…we have a lot of surprises” #MakeTheBatfleckMovie #RestoreTheSnyderVerse”
    https://twitter.com/BatfleckMovie/status/1562674205149110273
  • saimertug kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu daha başlangıç. Bu gözler Zack Snyder'ın döndüğünü de görecekkkk...

Henry de dönmüş bu arada.Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa 

Aquaman filmini Flash filminin önüne atmalarının sebebi Affleck'in ana Batman olarak kalmasından kaynaklı deniyor. Zaslav tıpkı Marvel gibi uzun soluklu bir evren yaratmak istediklerini söylemişti. Tek eksik Snyder artık umarım onsuz devam etmezler..

Snyder'ın takvimi biraz kalabalık. Rebel Moon için art arda 2 film çekiyor, ondan sonra da Army of the Dead devam filmi var. Bence geri gelecek ama 2025'ten önce zor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnşallah hocam :d

• OO güzel haberler var, Bu oyuncular ile devam ederler bozmadan umarım hep istiyordum bu şekilde olmasını Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa 

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt

Uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir şey hatırlamıyorum.. Justice League Part 2 gelirse ağlarım

• Çizgi film, animasyon duyurusu olabilir mi peki. 3 gün verilmesi bende biraz şüphe yarattı. Bir etkinlik olabilir. Keşke JL2 duyurusu olsa…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinemada gişede büyük çakılmış, HBO Max'te izlenme sayısı Wonder Woman'in bile gerisinde kalmış yine HBO Max izlenmelerinde The Batman filminden 2 kat fark yemiş bi filmin devamını neden getirsinler %0.1 ihtimali bile yok muhtemelen animasyon duyurusu falandır

• Filmlerle ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum, Zack için oldukça amatör duruyor video.

• Doom kullanıcısına yanıt

Hocam 28-29-30 Nisan tarihlerinde MoS, BvS ve ZSJL filmleri canlı izlenecek sanırım. Yani bir nevi fanlarla filmleri izleyip, filmlerde yaşanan arka plan olayları, anıları filan anlatacak Zack. En son MoS filmini yaptığında ZSJL'nin çıkacağını duyurmuştu, bir umut bekliyor insan bir şeyler..

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.