|
Zack Snyder's Justice League'in yeni Joker'inden ilk görseller paylaşıldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
en güzel joker the dark knight taki, hiçbiri onu geçemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty3535123
en güzel joker the dark knight taki, hiçbiri onu geçemez.aynisini senelerce jack nicholson'in jokeri icin demistim. keza jack nicholson'in tipi joker olmak icin dogmus gibi. gelgelelim heath ledger citayi arsa tasidi. hic belli olmaz gelecekde biri gelir citayi dahada yukari tasiyabilir.
-
Joker hariç herkese benziyor. Gece görsem altıma ederdim herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gotham dizisindeki joker Jack Nicholson ve Heath Ledger kadar iyi bence. Jared Leto en kötüsü.
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/389147/(af4b266a-5f9d-401a-8248-2c9571fdf9ca.jpeg, 1078, 1128, 66718E)[/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 10 Şubat 2021; 11:57:0 > -
Gerçekten güzel olmuş.Heath Ledger ile karşılaştırmayı kesin artık,Heath Ledger en iyisi,onun gibi olamaz kimse buna bende katılıyorum ama bu da iyi olacak gibi duruyor.Zevk almaya bakın. Alnındaki Damaged ve vücudundaki dövmeleri silmeleri çok iyi bir karar.Bu Joker Knightmare Joker'i olacakmış.Batman'in rüyasındaki Joker galiba.Merakla bekliyorum.
-
Metal grubu solistine benzemiş.
Karekteri oluştururken, ağırlık katalım derken jokerin esprili yönünü eklemeyi unutmazlar umarım.
-
Resim açılmıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkauraaynisini senelerce jack nicholson'in jokeri icin demistim. keza jack nicholson'in tipi joker olmak icin dogmus gibi. gelgelelim heath ledger citayi arsa tasidi. hic belli olmaz gelecekde biri gelir citayi dahada yukari tasiyabilir.
Alıntıları Gösterjack nicholson yakınına gelemez hocam kimse o filmleri birde tim burton çekmişti çizgiroman ve gothic atmosfere en yakın batmandir kendisi
-
yani. aslinda elma ile armut gibi seyler, direk karsilastirmak dogru degil.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
aynisini senelerce jack nicholson'in jokeri icin demistim. keza jack nicholson'in tipi joker olmak icin dogmus gibi. gelgelelim heath ledger citayi arsa tasidi. hic belli olmaz gelecekde biri gelir citayi dahada yukari tasiyabilir. |
en güzel joker the dark knight taki, hiçbiri onu geçemez.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X