Şimdi Ara

Zack06 PS3 Tema Calısmaları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
18.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BIONIC COMMANDO ve DEVIL MAY CRY istiyorummmm :p
  • 1- bugun devıl may cry 4 yaptım mukemmel oldu ama hata verdıgı ıcın sıldım tam 4 kere ugrastım ona sınırım gecınce yapacam (sınırım DMC ye hata verdıgı ıcın)

2-Bıonıc Commando yu yaparım
    suan Adrıana Lımayı yapıyorum
  • yaşasın
  • Bende bir tane PS3 özel olan güzel oyunlarının karışımı bir tema istiyorum. (Gerçi hepsi güzel )

Ayarlayabilir misin dostum ?
  • çok saol ellerine sağlık. artık ps3 oyunlarına konsantre 0 olacak killzone2 multide headshot yapabilirsiniz
  • eywallah dostum HeadShot yaparken dıkkat et duvarı delmesın
  • bu arada 360 ın tema olayı nasıl varsa ole bı durum ona da bı ele atalım
  • Sayın DH yöneticileri

Zack06 Arkadaşımız donanım haberde bir ilke imza attı, başka yapan yok sanırım ..........

Ben bu arkadaşın temalarını kullanıyorum.. Hatta özel olarak kendime aile teması yaptırdım ben eşim,ailem,köpeğim tema yaptırdım. Bu konuyu üst konu yapsak Temalar bole karışık olmasada hepsi Topic başlıgında toplansa arkadaş isteklerimizi sağ olsun yapıyor Tema istekleri diye bolum açılsa Zack06 da bize yapsa olmazmı daha güzel olur diye duşundum çok karışık oldu bole iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 29 Mayıs 2009; 0:40:25 >
  • zack06 kardeşim,hırsını ve başarını gerçekten takdir ediyorum.

Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

zack06 kardeşim,hırsını ve başarını gerçekten takdir ediyorum.

Hayırlısı olsun.

saolasın dostum paylasmak ve ısteklerı yaparak gonullerı kazanmak guzeldır
    sırada FF8 teması var
  • Squall baba banada bi wow tema yapıver ps3 oynarken wow hasretimi gideririm yaw:) sıra varsa benimkini öne alıverde bi pizzayla ödeşiriz.(o garip tat neyden geliyorsa onu da attırmıcam daha cok seversin ^^)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrenup -- 29 Mayıs 2009; 1:54:42 >
  • eyvallah baba pızza
  • Kanka ellerine sağlık hepsi de mükemmel olmuş, aşmışsın sen.

PC'yi tam olarak düzelteyim hepsini de çekeceğim, PC'yi düzeltme demişken dün yüklediğimiz program benim bilgisayarı çökertti, gün boyunca verileri kurtarmaya ve PC'yi düzeltmeye uğraştım, ne iştir anlamadım.
  • zack06 usta kopmalardasın valla süper hepsi eline sağlık. Hepsi ayrı ayrı güzel.

Şöyle bir Tekken 6 teması olsaymış tam olurmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

zack06 usta kopmalardasın valla süper hepsi eline sağlık. Hepsi ayrı ayrı güzel.

Şöyle bir Tekken 6 teması olsaymış tam olurmuş

aslında cıkınca yapacaktım madem ıstedın yaparık eywallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Kanka ellerine sağlık hepsi de mükemmel olmuş, aşmışsın sen.

PC'yi tam olarak düzelteyim hepsini de çekeceğim, PC'yi düzeltme demişken dün yüklediğimiz program benim bilgisayarı çökertti, gün boyunca verileri kurtarmaya ve PC'yi düzeltmeye uğraştım, ne iştir anlamadım.

kanka benım pc ye de bıseyler olu ama duzelttım programlar sayesınde
    forewer ccleaner ve advanced system pro
  • Temalar 10 numara, sağol
  • bilmediğiniz alengirli sitelere girerseniz virüs de girer faruk da

edit: s harfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 29 Mayıs 2009; 14:02:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Kanka ellerine sağlık hepsi de mükemmel olmuş, aşmışsın sen.

kanka benım pc ye de bıseyler olu ama duzelttım programlar sayesınde
    forewer ccleaner ve advanced system pro

Ben senle konuştuktan sonra direk yattığım için geç kaldım, kalktığımda bir baktım PC kitlenmiş, reset attım ama açılmadı windows göçmüş, c: sürücüsünde tonla şey vardı yoksa direk basardım formatı neyseki hallettim sonunda. Tekrardan derslere yüklenmem lazım ama ara ara msn'e gelmeye çalışırım, PC başında olursan konuşuruz.

Konu başlığını da değiştirdim; "Zack06 PS3 Tema Calısmaları" şeklinde.

Dün PC'nin durumu sebebiyle başlığa detaylı bakamamıştım istediğim SF4 temasını da yapıp eklemişsin ellerine sağlık, çok sağol. Şimdi bir de FF8 teması eklemişsin görünce koptum, biliyorsun FF8'in bende özel bir yeri var.

Foruma linklerini eklediğin özel tema siteleri vardı ya, onların bir çoğuna üyelikle dışarıdan tema yüklenebiliyor. İstersen senin adına üyelik açıp yükleyelim, tüm dünya görsün bu temaları.

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

bilmediğiniz alengirli sitelere girerseniz virüs de girer faruk da

edit: s harfi

Site değil ya bir program yükledik sonuç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 29 Mayıs 2009; 14:42:49 >
  • ya kanka bana da infamous yapabilirmisin şimdiden çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.