Konu eski ve aktif olmayınca , rapidde premium üyeliğim olmadığından rapide yüklediğim bütün linkler ölmüş durumda
Bu temaları indirip kullanan arkadaşlar varsa eğer buraya yüklerlerse o zaman kullanabilirsiniz
Zack şu harekektli tema mehabbetine baktın mı? Şöyle güzel bir DH hareketli teması yapabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Zack şu harekektli tema mehabbetine baktın mı? Şöyle güzel bir DH hareketli teması yapabiliriz
şuan için doğru düzgün çalışan bir dynamic tema editörü var hackerlar'ın yayınladığı dynamic tema içerisinde hazır şablonlar var basıyorsun yapıyor gibi geldi bana ve ayrıca ingilizce bilen birisi bana onun hakkında yazılanları açıklasaydı forumda (yazmıştım) belki uğraşmaya değer olabilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
şuan için doğru düzgün çalışan bir dynamic tema editörü var hackerlar'ın yayınladığı dynamic tema içerisinde hazır şablonlar var basıyorsun yapıyor gibi geldi bana ve ayrıca ingilizce bilen birisi bana onun hakkında yazılanları açıklasaydı forumda (yazmıştım) belki uğraşmaya değer olabilirdi
PM attım akşam daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olurum
Linkleri yenileyebilirmisin hocam
linkler uçtu hocam malesef bu şekilde sadece görseller kaldı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme