Şimdi Ara

Zack06 PS3 Tema Calısmaları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
1
Favori
18.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eh kanka sen bana tema yapmada bak ben yanına gelmiyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Eh kanka sen bana tema yapmada bak ben yanına gelmiyormuyum

Sen ne istersin söyle bakalım yakışıklı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 25 Ağustos 2010; 22:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

zack06 Hocam güzel temalar olmuş.
    İconları koyamıyorsan normal PS3 ikonları da olur?
    Ellerine sağlık şimdiden.
    Yapamazsan canın sağ olsun.

hocam daha yeni GT5 teması yaptım aklımda bulunsun sonra yapayım bunu ok
    kesin yaparım merak etme
  • ACelem yok zaten.Daha yeni resimler de düştü.
    Sen bakarsın işte.Şu yukarıda koyduğum tarz fotolar olursa sevinirim.
    COD teması da güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

ACelem yok zaten.Daha yeni resimler de düştü.
    Sen bakarsın işte.Şu yukarıda koyduğum tarz fotolar olursa sevinirim.
    COD teması da güzel olmuş.

Eyvallah
  • Eski bi konu olmasına ve yeni bi üye olmama rağmen baştan sona okudum ve tek kelimeyle mükemmel zack.Ne diyim tebrik ediyorum valla.
    Bende bi tema isteyebilirim ne zaman müsait olursanız ama öncelikle şunu sormak istiyorum geçenlerde sanırım bsc de bi haberdi tam hatırlayamıyorum ama kz3 ün temasını yapmışlardı o resim değil video şeklindeydi bu meşhur adamın kafa koparma sahnesiydi acaba bu şekil video ile yapma imkanınız varmı bunu sormak istiyorum çünkü o çok fena bişeydi
  • hareketli gif koyabilmek şuan için programlarla mümkün değil ne zaman dynamic theme programı çıksın o zaman yapılır ki bende yaparım suan sadece resimlerle oluyor bu iş..

ayrıca teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiibaTR

Eski bi konu olmasına ve yeni bi üye olmama rağmen baştan sona okudum ve tek kelimeyle mükemmel zack.Ne diyim tebrik ediyorum valla.
    Bende bi tema isteyebilirim ne zaman müsait olursanız ama öncelikle şunu sormak istiyorum geçenlerde sanırım bsc de bi haberdi tam hatırlayamıyorum ama kz3 ün temasını yapmışlardı o resim değil video şeklindeydi bu meşhur adamın kafa koparma sahnesiydi acaba bu şekil video ile yapma imkanınız varmı bunu sormak istiyorum çünkü o çok fena bişeydi

Hareketli tema.
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bu_En_iyi_PS3_Dinamik_Temasi_Olabilir_mi-8555.htm

Tema bu.Dinamik falan deniyor ama farklı bişey olduğunu sanmıyorum benim çok hoşuma gitmişti bu.
  • eyvallah zack pes tema güzel olmuş indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

eyvallah zack pes tema güzel olmuş indiriyorum

eyvallah hayırlı olsun belki bir süpriz yapar Türkçe oyunlara kavuşacağımız günlerde Türkçe tema çıkarabilirim ..

Sony ile el ele beraber yürüyeceğiz bu taşlı ve çim olmayan yollarda ps3 leri kucaklayarak

hep aklıma geldikçe söyleyesm geliyor ;

Bir günlük çim dikmedik ki aynı gün çıksın
    çim vardıda bizmi ekmedik

Ken Kutaragi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 25 Ağustos 2010; 2:38:43 >
  • zek temalar şahane .bugün uğramadın müdüriyete hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

zek temalar şahane .bugün uğramadın müdüriyete hayırdır

bahçedeki çimleri suluyordum
  • Temalara son gaz devam demek :D ben de öğreneyim bunları yapmayı en iyisi burada canım sıkıldı hemen, uğraş olsun.
  • quote:

hocam sana zahmet kullandığında burayada nasıl olduğunu ve göründüğünü yazarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

hocam sana zahmet kullandığında burayada nasıl olduğunu ve göründüğünü yazarsan sevinirim

Zack ben indirdim kurdum, gayet güzel görünüyor.
  • quote:

quote:

off şahane olmuş çok teşekkürler,özellikle ikonlar çok hoşuma gitti resimlerde çok net
  • quote:

begenmenıze sevındım arkadaslar
    kullandıgım butunm resımler 2048X1536 formatında tabı 1920x1080 e cevırerek yerlestırıyorum kalıtelı oluyor ve bu yaptıgım temaların hıcbırını kendıme yapmıyorum sadece sızlere ozel

kardeş link error veriyor..yenilemen mümkünmü..
  • Önceki temalar elinde olanlar upload ederse çok iyi olur gerçekten. Gayet hoş temalar var.
  • Evet linkler ölmüş durumunda malesef bendede yedekleri yok kkullananların eklmesini bekleyecepiz artık

NOT. EGER BU TEMALRDAN INDIRIP KULLAN ARKADASLARIMIZ VARSA ONLARDAN RICAM UPLOAD EDEREK BURAYA LINK VEREBILIRLERMI YADA PM OLARAK ATABILIRLERMI TEKRAR DUZENLEMEK ICIN CUNKU TEMA YAPMAYA BASLADIGIMDA HIC YEDEKLEMEDIM
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.