Şimdi Ara

Zack06 PS3 Tema Calısmaları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
18.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum temaları son sayfaya ekledım karısıklık olmaması ıcın son sayfadan bakabılırsın
  • iyi güsel yapmışında linkler patlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

dostum temaları son sayfaya ekledım karısıklık olmaması ıcın son sayfadan bakabılırsın

Sonradan farkettim.
  • Arkadaslar kımse kusura bakmasın lutfen uzun zamandır konu aktıf olmadıgı ıcın ve konuyla ılgılenmedıgım ıcın temaların lınk lerı ıptal olmus bende lınklerı sıldım..

NOT. EGER BU TEMALRDAN INDIRIP KULLAN ARKADASLARIMIZ VARSA ONLARDAN RICAM UPLOAD EDEREK BURAYA LINK VEREBILIRLERMI YADA PM OLARAK ATABILIRLERMI TEKRAR DUZENLEMEK ICIN CUNKU TEMA YAPMAYA BASLADIGIMDA HIC YEDEKLEMEDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Ağustos 2010; 4:02:47 >
  • @zack06 hocam yaptığın temalar güzel eline sağlık fb temaları hazırlamıssın diğer takımların temaları gs teması da varmı yaptığın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

@zack06 hocam yaptığın temalar güzel eline sağlık fb temaları hazırlamıssın diğer takımların temaları gs teması da varmı yaptığın

eyvallah saolasın tekrardan tema yapmaya baslayacam fakat bıraz arayuz malzemesı toplamam lazım bu gece yada yarın yapabılırım soz vermeyım
  • quote:

quote:

@zack06 hocam yaptığın temalar güzel eline sağlık fb temaları hazırlamıssın diğer takımların temaları gs teması da varmı yaptığın

eyvallah saolasın tekrardan tema yapmaya baslayacam fakat bıraz arayuz malzemesı toplamam lazım bu gece yada yarın yapabılırım soz vermeyım

bekliyoruz zaman farketmez iyi çalışmalar
  • quote:

quote:

quote:

Dostum Buyur Galatasaray Teman Hayırlı Olsun

http://rapid+share.com/files/387704229/Galatasaray_-_Zack_Tema.p3t.html

aradakı + yı kaldırın. dıger acıklama ıse su nette sadece 1 adet yuksek cozunurluklu resım buldugum ıcın 1 adet resım ekleyebıldım umarım begenırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 15 Mayıs 2010; 20:55:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum Buyur Galatasaray Teman Hayırlı Olsun

http://rapid+share.com/files/387704229/Galatasaray_-_Zack_Tema.p3t.html

aradakı + yı kaldırın. dıger acıklama ıse su nette sadece 1 adet yuksek cozunurluklu resım buldugum ıcın 1 adet resım ekleyebıldım umarım begenırsınız

hocam ellerine sağlık güzel olmuş bu kadar kısa sürede yapabileceğinin en iyisini yapmışsın zaten teşekkürler
  • begendıgıne sevındım gule gule kullan
  • Ben şöyle kralından bir Gran Turismo teması isterim ona göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Ben şöyle kralından bir Gran Turismo teması isterim ona göre...

sen istersen yaparız ama önce hşkayelerimi oku sonra
  • Senden bi Cod 6 teması rica etsem
  • tema istekleri biraz çoğalsın yapmaya başlayacam
    yanlış anlaşılmasın çünkü tek tek yapmak sıkıcı oluyor ne kadar çok istek olursa uğraşma yönünden ve resim toplama daha iyi oluyor zamandan kazanıyorum
  • zack06 Öncelikle teşekkürler diyorum güzel çalışmaların için, senin theme lerden birini attım usb ye blank theme diyor install dediğimde PS3. Nası etsek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

zack06 Öncelikle teşekkürler diyorum güzel çalışmaların için, senin theme lerden birini attım usb ye blank theme diyor install dediğimde PS3. Nası etsek?

blank theme demesının sebebı temaya ısım vermedıgımden dolayı :)))
    merak etme sec onu calısır ..
  • Ehe, blank deyince acaba dedim başka bir prosedür mü uygulamam gerekir, Neyse yaptım oldu, tekrar teşekkürler.
  • benim avatarımdan tema yapabilirmisiniz?
  • sırada COD 6 teması var
  • zack06 Hocam güzel temalar olmuş.
    Peki isteğe özel tema yapıyor musun?
    Yapıyorsan,
     Zack06 PS3 Tema Calısmaları
    Bunlarla,
    http://www.allps3themes.com/2008/04/28/audi-r8/
    Şu temadaki ikonları kullanarak bir tema yapabilir misin?
    İconları koyamıyorsan normal PS3 ikonları da olur?
    Ellerine sağlık şimdiden.
    Yapamazsan canın sağ olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.